Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Nem.kapok választ!

Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. 5 napja elutaltam.egy hirdetőnek 2termék árát. Azóta nem válaszol arra a kérdésre, h feladta e a termékeket postán. Látom, h bejelentkezik, tesz fel új ruhákat, sőt ma az egyik általam kifizetett ruhát megjelölte eladottként. Mit tudok.tenni? Nagyon bosszant, h nem.reagál, holott aktív az oldalon..biztosan nem beteg v ilyesmi. A felhasználóneve PestiRoza..pozitiv értékelései vannak
18 napja, 18:35
Szia! Szerintem az altalad emlitett felhasznalo megegyezik ezzel a profillal, a kepeiket elnezve: Lily-Rose Sale Szerintem irj neki egy utolso uzenetet, hogy ha nem kapsz valaszt holnap mondjuk delig akkor jelenteni fogod az adminoknak! Ok pedig mindig jelzik az ilyen eladok fele, hogy tovabbitjak az adatait a rendorseg fele, valamint tiltjak is! Sok esetben ennyi is eleg, es hirtelen kapsz valaszt az eladotol :”) Remelem megoldodik a problemad!
18 napja, 00:04
> Eleanor21: > Szia! > Szerintem az altalad emlitett felhasznalo megegyezik ezzel a profillal, a kepeiket elnezve: Lily-Rose Sale > Szerintem irj neki egy utolso uzenetet, hogy ha nem kapsz valaszt holnap mondjuk delig akkor jelenteni fogod az adminoknak! Ok pedig mindig jelzik az ilyen eladok fele, hogy tovabbitjak az adatait a rendorseg fele, valamint tiltjak is! Sok esetben ennyi is eleg, es hirtelen kapsz valaszt az eladotol :”) > Remelem megoldodik a problemad! Nagyon köszi a segítséget! Ezt teszem akkor! Soha nem.jártam még igy..pedig sokmindent vásároltam itt. Annyira bosszantó és elkeserítő, ha igy át akarják vágni.az embert!😞
18 napja, 00:32
Én egyszer futottam bele egy ilyenbe...elutaltam az összeget és mindig csak ígérgetett az eladó, hogy fel fogja adni a csomagot, utána pedig nem is reagált egy üzenetemre sem. Felvettem a kapcsolatot az adminokkal, ahol szomorúan tapasztaltam, hogy igazából semmit sem tudnak tenni az ügy előremozdításában. Annyi lett volna a felhasználó "büntetése", hogy letiltják a fiókját, amivel én nem lettem volna beljebb.
17 napja, 17:17
Hát ennyit tudok tenni én is. A bosszanto az, h most.még ö fenyegetözik rágalmazásért valo feljelentéssel. Minden megkeresésem ugy kezdödött h "kérlek, légyszives válaszolj". Majd leirja a küldeményazonositot, de le nem.fotozza. bárkiét leirhatta. Abbol csak az látszik, h vmit feladtak ekkor és ekkor. Könyörgök, h fotozzs, le az azonositot. Ezt már nem. Nem gyanus? Csomag persze sehol. A pénzemet nem utalja vissza és ö fenyeget még meg. Ezzel próbálja talán elfedni, h vétkes lehet. Nagyon szomorú vagyok. Nem véletlen vásárolok itt, dolgozom a pénzemért két pici gyernek édesanyjaként. És jön vki, akiben megbizom és visszaél vele.
16 napja, 07:45
> rien20: > > Eleanor21: > > Szia! > > Szerintem az altalad emlitett felhasznalo megegyezik ezzel a profillal, a kepeiket elnezve: Lily-Rose Sale > > Szerintem irj neki egy utolso uzenetet, hogy ha nem kapsz valaszt holnap mondjuk delig akkor jelenteni fogod az adminoknak! Ok pedig mindig jelzik az ilyen eladok fele, hogy tovabbitjak az adatait a rendorseg fele, valamint tiltjak is! Sok esetben ennyi is eleg, es hirtelen kapsz valaszt az eladotol :”) > > Remelem megoldodik a problemad! > Nagyon köszi a segítséget! Ezt teszem akkor! Soha nem.jártam még igy..pedig sokmindent vásároltam itt. Annyira bosszantó és elkeserítő, ha igy át akarják vágni.az embert!😞 Nem rendezödnek a dolgok😞😞😞. Bár igazad volt, rendörségi feljelentésre rögtön reagált, de mellébeszél. És tényleg ez a lilly rose sale is ugyanaz a profil😱.
16 napja, 07:47
Volt neki egy 3. peofilja is, ott tobb, mint 10 negativja is volt, mert nagyon bunko az elado stilusa, meg ha jol emlekszem volt aki nem kapott meg termeket :( en is kineztem anno 1-2 dolgot, de inkabb nem vettem meg 😅 Ez meg hpgy feljelent ragalmazasert?! 😂 > rien20: > > rien20: > > > Eleanor21: > > > Szia! > > > Szerintem az altalad emlitett felhasznalo megegyezik ezzel a profillal, a kepeiket elnezve: Lily-Rose Sale > > > Szerintem irj neki egy utolso uzenetet, hogy ha nem kapsz valaszt holnap mondjuk delig akkor jelenteni fogod az adminoknak! Ok pedig mindig jelzik az ilyen eladok fele, hogy tovabbitjak az adatait a rendorseg fele, valamint tiltjak is! Sok esetben ennyi is eleg, es hirtelen kapsz valaszt az eladotol :”) > > > Remelem megoldodik a problemad! > > Nagyon köszi a segítséget! Ezt teszem akkor! Soha nem.jártam még igy..pedig sokmindent vásároltam itt. Annyira bosszantó és elkeserítő, ha igy át akarják vágni.az embert!😞 > Nem rendezödnek a dolgok😞😞😞. Bár igazad volt, rendörségi feljelentésre rögtön reagált, de mellébeszél. És tényleg ez a lilly rose sale is ugyanaz a profil😱.
16 napja, 08:43
Megérkezett a csomag! Szerencsém lett!.Azonban Ezt az egész ideigleg, lelkileg megterhelö hercehurcát megelözhettük volna, ha bizonyosságot kapok arrol, h feladásra került a csomag! Megértem, ha sokat dolgozik vki, és nem tud válaszolni rögtön, de az illető eladó sokat van itt fent! Tehát olvashatta az üzeneteimet, 5 napig kerestem mire válaszolt, éa akkor is a rendörségi feljelentésre már!Mit kellett volna gondolnom? Jelezni fogom az adminnak h vezessék be, ha amikor feladásra került a csomag, küldjön visszaigazolást az eladó, h feladta a csomagot! Egy fotót a feladoszelvényröl!!A vevö feltétel nélkül megbízik, és elöre utal! Én mindig küldök utalási igazolást, ahogy most ia tettem! Nekem is küldenek.ha én adok el! Ezt követöen egy foto a feladásrol ugyanigy elvárhato! Ezentul sajnos óvatosabb leszek😞
16 napja, 12:45
Hát hihetetlen történet ez is.Nem értem ilyenkor mi zajlódhat a fejekben amikor ezt teszik.De szerencséd volt hogy tényleg feladta.Csak azt nem értem hogy akkor egy fotót miért nem készített róla?!De hogy tudsz óvatos lenni ha előre utalsz itt meg sokan csak játszadoznak?!Felháborító! > rien20: > Megérkezett a csomag! Szerencsém lett!.Azonban Ezt az egész ideigleg, lelkileg megterhelö hercehurcát megelözhettük volna, ha bizonyosságot kapok arrol, h feladásra került a csomag! Megértem, ha sokat dolgozik vki, és nem tud válaszolni rögtön, de az illető eladó sokat van itt fent! Tehát olvashatta az üzeneteimet, 5 napig kerestem mire válaszolt, éa akkor is a rendörségi feljelentésre már!Mit kellett volna gondolnom? Jelezni fogom az adminnak h vezessék be, ha amikor feladásra került a csomag, küldjön visszaigazolást az eladó, h feladta a csomagot! Egy fotót a feladoszelvényröl!!A vevö feltétel nélkül megbízik, és elöre utal! Én mindig küldök utalási igazolást, ahogy most ia tettem! Nekem is küldenek.ha én adok el! Ezt követöen egy foto a feladásrol ugyanigy elvárhato! > Ezentul sajnos óvatosabb leszek😞
16 napja, 21:52
> rien20: > Megérkezett a csomag! Szerencsém lett!.Azonban Ezt az egész ideigleg, lelkileg megterhelö hercehurcát megelözhettük volna, ha bizonyosságot kapok arrol, h feladásra került a csomag! Megértem, ha sokat dolgozik vki, és nem tud válaszolni rögtön, de az illető eladó sokat van itt fent! Tehát olvashatta az üzeneteimet, 5 napig kerestem mire válaszolt, éa akkor is a rendörségi feljelentésre már!Mit kellett volna gondolnom? Jelezni fogom az adminnak h vezessék be, ha amikor feladásra került a csomag, küldjön visszaigazolást az eladó, h feladta a csomagot! Egy fotót a feladoszelvényröl!!A vevö feltétel nélkül megbízik, és elöre utal! Én mindig küldök utalási igazolást, ahogy most ia tettem! Nekem is küldenek.ha én adok el! Ezt követöen egy foto a feladásrol ugyanigy elvárhato! > Ezentul sajnos óvatosabb leszek😞 Azért én megnézném a csomagon a feladás dátumát. Nem-e csak a fenyegetőzéskor adta fel gyorsan, hogy ne legyen baja belőle.
15 napja, 10:19
Nagyon sajnálom, hogy vannak ilyen eladók, valahogy ki kellene szűrni az átverős személyeket :( Az ilyen húzásokkal nemcsak megkárosítanak, időt és pénzt lopnak, de megrendül a bizalom a többi eladó iránt is. Nem is értem, hogy tud nyugodt lelkiismerettel egyáltalán feljönni ide. Viszont egy pozitív dolgot szeretnék veletek megosztani : végre megtört a jég, mert néhány napja összejött az első itteni eladásom ! A csomag útban van a gazdájához, remélem tetszeni fog neki. :)
14 napja, 11:20
Hiába törlöd az igazságot , amíg a hazug , mocskolódó fórumod itt van addig az igazság is itt lesz !
13 napja, 08:19
Mivel Rien nem jött azóta fel és megkapta a csomagját, innentől kezdve nem sok értelme van ezt a posztot fenntartani.
11 napja, 14:04
kedves PestiRoza! muszáj minden nap bemásolnod ide ugyanezt a szöveget? És új fórumot indítani, hogy "mekkora hazug rien20"? Ha ártatlan vagy minek foglalkozol ezzel, bizonygatod az igazadat, holott senki nem foglalkozik már ezzel a témával. 6 nappal ezelőtt rien20 megírta itt, hogy megkapta a csomagot, és rendben van, ebből már senki nem csinál ügyet. Te se tedd. legyen szép napod!
9 napja, 10:59