Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

Szépség, stílus, egészség /

Testápolás, szépségápolás. kozmetikumok /

Hajápolási termékek

Sziasztok! Tudna nekem ajánlani valaki egy minőségi hajfény krémet, vagy sprayt, amit száraz hajra lehet felvinni? Valamilyen profeszionális termékre gondolok, például, amiket a fodrászok használnak (ha esetleg van köztetek fodrász, akkor nagyon szívesen fogadok ajánlásokat, hogy melyik a legjobb márka ilyen téren). Olyat keresek első sorban, ami nem zsírosítja a hajat, vagy csak minimálisan. Illetve olyat, amiben minél kevesebb kemikália fordul elő. Elég nehezen kezelhető, dús, és hullámos hajam van, amit már így is sikerült tönkretennem hajvasalással, ezért szeretnék jobban odafigyelni, hogy mit viszek fel rá emellett. Illetve, plusz kérdés: melyik a legjobb árilag középkategóriás gőzölős hajvasaló, ami jó is valamire? Köszi előre is minden segítőkész választ :")
2019 09 04
Szia! Nem pont a kérdésedre válaszolok, mert te egészen más jellegű dolgot keresel, ha kifejezetten professzionálisat szeretnél. Viszont én egy pofon egyszerű természetes dolgot tudok neked javasolni, ami nekem tökre bejött. Tisztán vettem argánolajat meg ricinusolajat és ezek keverékével kenem be a hajam mosás előtt, ha van időm törölközőbe is csavarom, hogy több ideje legyen hatni. Kemikália nélküli és hatásos :")
2019 09 05
Köszönöm, ki fogom próbálni😇
2019 09 12
Nincsmit, remélem beválik :")
2019 09 25
> Adec56: > Szia! > Nem pont a kérdésedre válaszolok, mert te egészen más jellegű dolgot keresel, ha kifejezetten professzionálisat szeretnél. Viszont én egy pofon egyszerű természetes dolgot tudok neked javasolni, ami nekem tökre bejött. Tisztán vettem argánolajat meg ricinusolajat és ezek keverékével kenem be a hajam mosás előtt, ha van időm törölközőbe is csavarom, hogy több ideje legyen hatni. Kemikália nélküli és hatásos :") Szia. Argan olajat hol veszed?=)
2019 11 12
Szia! Én az ökokuckó oldaláról rendeltem ezt is, meg általában a növényi olajokat, amiket használok. Elvileg nem kezelgetik agyon vegyszerekkel ezeket a termékeket.
2019 11 13