Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Mi a kedvenc pozitív élményed vásárlóként / eladóként?

Mostanában rengeteget panaszkodtam a fórumokban mindenféléről, de ma eszembe jutott, hogy azért volt nagyon sok pozitív élményem is, ami a Gardrób nélkül nem jöhetett volna létre. Ezért arra gondoltam miért ne írhatnánk most ezekről? nekem 3 szuper kedvencem volt eddig: 1.) Egy lány , aki személyesen jött el a ruhákért, felpróbálta őket és utána / közben tök sokat beszélgettünk ruhákról, divatról meg hogy kinek mi áll jól / mit szeret. Kiderült, hogy a macskákat is imádjuk mindketten (mindkettőnknek van is), szóval olyan volt mintha ezer éve barátok lennénk - pedig bevallom töredelmesen, hogy a hétköznapi életben valószínűleg soha nem kezdeményeztem volna vele beszélgetést annyira különbözőnek tűnt a világunk 2.) Anyukám gyönyörű ( divat-magazinból készített ) kötött pulcsikat kötött nekem, de én egyszerűen utálom a kötött holmikat , ezért sosem hordtam őket. Viszont egyszer írt egy lány, hogy megvenné a pulcsijaimat. Személyesen jött el, nagyon kedves, hihetetlen aranyos volt, felpróbálta őket és imádta mindet! (Megvette mindegyiket). Amikor kiderült hogy ő is Tekla mint én, be kell vallanom majdnem elsírtam magam. Nagyon jó érzés volt, hogy végül megtalálta a gazdáját. 3.) Régebben tartottunk "össznépi csereberét" , ahová nagyon sok embert sikerült mindig összegyűjtenem egy időpontra, így én is lebonyolíthattam a cserémet és közben mások is bizniszelhettek egymással, közben mindig jókat beszélgettünk, nevettünk, barátok is lettünk a legtöbb lánnyal. Emlékszer egyszer kijött ránk a biztonsági őr, hogy ne árusítsunk (mindig óriási szatyornyi - vásári - mennyiséggel mentünk ) :D vicces volt neki elmagyarázni, hogy mi csak a dilis cserés csajok vagyunk <3 Neked mi a kedvenc történeted?
2020 02 26
A legjobb pozitív élményem, hogy 2017 év végén összebarátkoztam egyik vevőmmel, akivel a mai napig levelezünk, amolyan levelező barátnők lettünk. :") Szimpik voltunk egymásnak, és azóta is sok levelet váltunk. Én vidéki vagyok, ő meg pesti, így a személyes tali még nem jött össze, remélem össze tudjuk majd hozni. Meg ugye igazi "kincsek" birtokosa is lehettem az oldal által, sok szuper és különleges cuccomat köszönhetem a GCSnek. :)
2020 02 26
lacrymosa, Bagoly77 és SSSZILVI, e14anad kedvessége felém. :) Ezek felbecsülhetetlenek. Hogy lacrymosa, Smiles és BRENDAKOCSIS követ. Megtisztelő. :) lacrymosa, RagDoll, kisszandi, Zsokka20 egyes poénjai /szellemes megjegyzései itt a fórumon. :D Csaltak jó párszor mosolyt az arcomra. És azért is megéri nekem a fórumot olvasni, mert a szélhámosok csalási módszereiről is többet megtudtam hála Nektek. Többet tudok mások gondolkodásmódjairól, trükkjeiről, meg elővigyázatosabb lehetek. Ráadásul amikor vettem valamit eddig csak jó cuccokhoz jutottam innen. :D
2020 02 26
Persze, a jó közösség (hála pár aktívan fórumozó rendes emberkének) is ad némi pozitív megerősítést! :")
2020 02 26
Vásárlóként az volt velem egyszer, hogy még otthon a húgomnál láttam egy tally weijl crop topot amibe egyből beleszerettem, mert pont olyanra vágytam. A boltban már nem volt kapható, ő kölcsön adta volna de sajnos kicsi volt rám az övé. Mondom sose fogok ilyet találni sehol. Aztán nem sokkal később nézelődtem itt az oldalon és egyszer csak szembejött velem pont ugyan az a tally top csak egyel nagyobb méretben mint a húgomé. Hát el se hittem. Egyből lecsaptam rá. Húgom meg csak nézett hol szereztem be egy ugyan olyat a méretemben, hát mondom hol máshol mint a gardróbcserén. : ) Azóta is hordom egyébként. Meg itt vettem egyszer a húgomnak egy karácsonyi pulcsit ajándékba amit már 3. éve mindig felvesz karácsonykor, szval ez is egy jó vétel volt amire szívesen emlékszem. Én eladóként pedig annak örülök ha visszaírnak hogy jó lett a ruha és nagyon tetszik nekik amit vettek tőlem. Ha nem írnak vissza (nem az értékelésre gondolok, hanem üzenetre) az rossz érzés nekem, mert arra gondolok, hogy talán nem elégedett és megbánta a vásárlást. Mondhatnánk hogy nekem tök mindegy, mert a lényeg hogy eladtam, de nem, nekem fontos hogy elégedett legyen a másik fél és szívesen használja amit vett. Konkrét esetet nem mondanék, de voltak páran akik tényleg nagyon örültek a cuccaimnak és ez nekem is jó érzés. : )
2020 02 27
Igaz, ami igaz, nagyon sok, szépséges holmit vásároltam már én is itt, az oldalon. Néha cserélni is sikerült, igazi különleges darabokat. Mostanában sajnos több a bosszúság, de bízzunk benne, ha lesz jobb is:)
2020 02 27
Amúgy Méhészlány pont tőled vettem azt a tally felsőt amit említettem a sztorimban. :) Még mindig szeretem, úgyhogy köszönöm! :") Eszembe jutott mégegy történet, egyszer cseréltem egy lánnyal postán keresztül és mikor felbontottam a csomagot, a ruha mellett volt még benne egy csoki, tea és egy 500Ft-os H&M kupon. Meglepődtem mert nem számítottam rá. Valószínű azért kaptam mert az én cuccom kicsit többe került és bár mikor egyeztettünk mondtam hogy engem nem zavar, nem kell ráfizetnie, de valószínű mégis szeretett volna kicsit kompenzálni. Nagyon kedves volt tőle. : )
2020 02 27
Nagyon jó ilyeneket olvasni <3 :")
2020 02 28
Igen KacatCica. ☺ A kedvenc topikom lett. Köszönöm szépen Neked, meg a hozzászólóknak.
2020 02 28
Sziasztok! Szuper topic köszi az ötletet :) Legjobb élményeim eladóként, ha sikerül örömöt szereznem a vásárlóimnak. Ezért szívesen lemérem a termékeket annak ellenére is, hogy így nem mindig rögtön kel el, de legalább ahhoz kerül végül akire valóban passzol. Két vevőm is volt, aki 3 db terméket vett tőlem egyszerre, és mindegyiket imádta!!! Vevőként egy nagyon aranyos lánytól sikerült egy szuper H&M -es cipőt vennem töredékáron még régebben. Illetve a kedvenc parfümöm, amit kivontak a forgalomból, itt tudtam még egy bontatlan üveggel vásárolni. Nagyon szuper ez a lehetőség, hogy a szép de nem használt (nem kihasznált) darabokat ne őrizgessem lelkiismeret furdalással a szekrény mélyén. <3
2020 03 01
Itt a GCSn és egy másik oldalon is sikerült összehoznom üzletet, úgyhogy most örülök ennek, gondolom megint jön egy kisebb szünet.
2020 03 04
De klassz <3 Örülök, hogy volt értelme létrehozni a topicot! :") Nekem is volt pár klassz üzletem az elmúlt hetekben - ma is adok fel két csomagot (akiknek ezúton is köszönöm megint, hogy nálam vásároltak ! :") ) Remélem a jó idő közeledte azt is jelenti, hogy sokkal szívesebben mozdulnak majd ki az emberek , és beindulnak a ruha csereberék / eladások / vételek. Hidegben én sem szeretek sehova menni - brr. Na de mindjárt rá is csapok a számra, mert ez itt nem a panaszkodós topic!
2020 03 04
Úgy tűnik, nem csak az eladások miatt van jó napom, történt ugyanis, hogy tavaly December elején rendeltem Kínából egy cuki kulcstartót a nagyobbik fiam szülinapjára, ám nem érkezett meg. Már teljesen le is mondtam róla, erre nemrég hozott a postás egy kis csomagot, benne a kulcstartóval!!! Jó sokáig utazhatott, mire ideért ,:) Ha nem is szülinapra, de így utólag is jó meglepni vele a gyerkőcöt! :") Íme a kis korombolyhocska (a Chihiro szellemországban meséből), ami nagyon feldobta a napomat <3 : ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/83023136cae9f2f587aa2c10251f087b.jpg)
2020 03 04
Nem semmi, hogy ennyi idő után megérkezett! Akkor ez egy igazi, szó szerint vett meglepetés :D Nagyon cuki <3 imádom az összes Ghiblis animációs filmet <3
2020 03 04
> KacatCica: > Nem semmi, hogy ennyi idő után megérkezett! Akkor ez egy igazi, szó szerint vett meglepetés :D > Nagyon cuki <3 imádom az összes Ghiblis animációs filmet <3 Ohó, én is szeretem őket, és bár a legényke csak 5 éves, megszerette ő is ezeket a meséket. Persze a magyar klasszikusok (Vuk, Erdő kapitánya, Lúdas Matyi) is a terítéken vannak. x-)
2020 03 04
1 2