Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

Szépség, stílus, egészség /

Divat /

Kérdés Sinsay

Az lenne a kérdésem hogy ki vásárolt Sinsayen farmer nadrágot? Milyen minôségûek? Kinéztem magamnak egy nadrágot de nem merem megrendelni mert volt hogy hasonló webshopról rendeltem és kb. 1 hónap után kidobhattam .
2020 04 10
Szia : ) Én januárban rendeltem onnan kettőt is, van olyan a minősége mint a 2x olyan drágább H&M-snek. Azokat viszonylag gyakran hordom és még így elég jól bírják a strapát. Igaz h a fekete színe már megkopott nem olyan élénk, de tavaly H&M-nél vettem és annak is hamara megkopott a színe. Néha előfordulhat minőségi hiba. Tapasztalat. Vettem két felsőt egy bodyt és egy pólót is azokkal megjártam, DE! Írtam panasz emailt, mert a minőség kifogásolható volt. A póló egy hónapon után anyagában kilyukadt 2 helyen is, a bodynak gyakorlatilag 1xri viselés után kiszakadt a pattentja. Küldtem emailt, írták hogy futárral küldjem vissza a két terméket, a visszaküldés ingyen volt. Megnézték és kb két hét múlva visszautalták mindkettőnek az árát. Plusz megjegyezném, hogy a pólóból rendeltem egy másikat akciósan, azt azóta is használom és nem lyukadt ki. Szóval valószínűleg ki fogtam az első rendelésnél két selejtes darabot is. Előfordul. Most is rendeltem kettőt farmert, viszoont megint megjártam az egyik lyukasan érkezett. Szóval küldhetem vissza... De ezektől független én bátran ajánlom. Ár-érték arányban mindenképp megéri (főleg mostanában, elég nagy akcióik vannak). Remélem segít a véleményem : ).
2020 04 10
Szia! Én is teljesmértékben ajánlom! Előző héten rendeltem 2farmert + egy bordázott garbót, baromi jó aron es minőségük is teljesen megfelelő. Azt hittem nem lesz jó minősége az árához képest, de pozitívan csalódtam!!🥰 + ingyen van a szállítás és ha regisztrálsz -10% kedvezményt is kapsz! Szerintem megéri onnan rendelelni! Én biztos fogok még a közeljövőben! Ha van kérdésed nyugodtan irj, szivesen válaszolok!☺️💓
2020 04 10
Köszönöm szépen a válaszokat, megrendeltem a kiszemelt nacit 😊
2020 04 11
Örülök neki!!☺️☺️
2020 04 12
Ma hozzá a futár a nadrágot, már nagyon kíváncsi vagyok. Remélem a mérettel se lesz problémám , azt olvastam valahol hogy eggyel nagyobb méretet kell rendelni . Én S-es vagyok és S-est rendeltem :D
2020 04 14
> Kata999: > Ma hozzá a futár a nadrágot, már nagyon kíváncsi vagyok. Remélem a mérettel se lesz problémám , azt olvastam valahol hogy eggyel nagyobb méretet kell rendelni . Én S-es vagyok és S-est rendeltem :D Azt jól olvastad : ). De ettől független remélem jó lett. Nekem általában jók a 40-s méretű nadrágok, viszont náluk 42 kell vennem mert a 40 már nem kényelmes.
2020 04 14
Megkaptam jó lett a méret is lehet azért mert sztreccses az anyaga és 2-3 cm enged ,nagyon tetszik szuper hibátlan nadrágot kaptam lehet jövő héten is rendelek még egyet :D
2020 04 14
> Kata999: > Megkaptam jó lett a méret is lehet azért mert sztreccses az anyaga és 2-3 cm enged ,nagyon tetszik szuper hibátlan nadrágot kaptam lehet jövő héten is rendelek még egyet :D Szuper, örülök neki :") . Az ingyen szállítási 'akciójuk' ha jól értesültem, ma lejár... Gondoltam szólok :") ha nem küldtek volna értesítő emailt róla.
2020 04 14
Köszi hogy szóltál, kiszállítás költsèggel is szerintem nem drágák a ruhák plusz 750 forintot kell fizetni máshol 1200 forintot :)
2020 04 14
> Kata999: > Köszi hogy szóltál, kiszállítás költsèggel is szerintem nem drágák a ruhák plusz 750 forintot kell fizetni máshol 1200 forintot :) Nincs mit, igen még náluk a legtürhetőbb a pk :") .
2020 04 14
Rendeltem viszont a nadrág mérete nem jó kicsi rám hogy működik a weboldalon a csere ? Elviszi a futár a nadrágot és csak utána kapom meg pár napra a másik nacit ?
2020 05 08
> Kata999: > Rendeltem viszont a nadrág mérete nem jó kicsi rám hogy működik a weboldalon a csere ? Elviszi a futár a nadrágot és csak utána kapom meg pár napra a másik nacit ? Nem sajnos. Hívod a futárt és az általad válaszott napon megy érte az általad megadott helyre. Kb egy hét míg feldolgozzák a visszárut és azután kb 2-3 nap múlva visszautaéják az összeget a számládra. Ha másik méretet szeretnél, akkor ettől független újra kell rendelned, sajnos :(.
2020 05 09