Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Jogos a negatív ilyen esetben?

Tudjátok, én nagyon ritkán adok negatívot (tényleg csak akkor adtam, ha cserével átvertek), de kezd betelni a pohár. Azokra a felhasználókra gondolok, akik szeretnének egy terméket, megbeszéljük a küldés módját, elküldöm a számlaszámot, és eltűnnek...mikor pár nap múlva írok neki, hogy mégsem szeretnéd? 1 mondatot nem tud odapökni, hogy kösz, nem. Jogos lenne a negatív? Legközelebb jobban figyelne? Vagy visszájára sülne el, elmenne a kedve az egésztől, és hagyná a gardróbot a francba?
2020 09 17
Ne negatív értékelést, hanem semlegest adj, kifejve benne, hogy nem érdemes üzletelni az illetővel, mert nem képes érdemben kommunikálni. A negatívra bosszúnegatív járhat, szóval a semleges nem annyira erős, de jelzés értékű lehet másnak.
2020 09 17
> lacrymosa: > Ne negatív értékelést, hanem semlegest adj, kifejve benne, hogy nem érdemes üzletelni az illetővel, mert nem képes érdemben kommunikálni. A negatívra bosszúnegatív járhat, szóval a semleges nem annyira erős, de jelzés értékű lehet másnak. Aaaa, ez jó ötlet, köszönöm!
2020 09 17
> Méhészlány: > > lacrymosa: > > Ne negatív értékelést, hanem semlegest adj, kifejve benne, hogy nem érdemes üzletelni az illetővel, mert nem képes érdemben kommunikálni. A negatívra bosszúnegatív járhat, szóval a semleges nem annyira erős, de jelzés értékű lehet másnak. > Aaaa, ez jó ötlet, köszönöm! Én is így szoktam eljárni. Pont emiatt h ne adjanak bosszúból negatívat. Meg érdemes azért egy képernyőképet is mellékelni ilyenkor.
2020 09 17
Mostanában egyre többször tapasztalom én is ezt, érthetetlen... A másik meg amikor vásárolnék, erre vissza ír, de arra a kérdésre hogy hol és mikor tudom át venni arra semmi reakció .... Mit keresnek itt az ilyen emberek ? 😂😂😂
2020 09 27
Én is a semleges értékelés mellett döntök, amikor már tényleg betelik nálam is a pohár. Sokszor érdekes módon olyankor már vissza tudnak írni, hogy ezért meg azért mégsem kérik, de 'lécccii vedd már le azt a semleges értékelést' meg a 'nem működött az oldal' de érdekes, hogy az értékelés után megjavult :D Olyankor én is azt szoktam, amit ők csináltak előtte, ignorálom őket és vissza sem írok, az értékelésem persze marad 🤷🏼‍♀️
2020 10 14