Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Külföldi oldalról való rendelésben tudna valaki segíteni?

Sziasztok! Egy külföldi weboldalról szeretnék rendelni,lehetőleg utánvéttel,ebben szeretnék segítséget illetve információt kérni,olyan emberektől,akik már rendeltek külföldi weboldalról és jártasak a dologban. Aki tud segíteni,írjon privát üzenetet! Köszönöm!
2020 09 27
Szia! Én úgy tudom,hogy sajnos külföldről semmilyen esetben nem lehet utánvéttel rendelni,csak belföldi rendeléskor tudsz ezzel a lehetőséggel élni.
2020 09 28
Szia! Akkor nem lesz belőle semmi! Előreutalni nem fogok,főleg nem külföldre,na meg amúgy is egyre több szélhámos,csaló.
2020 09 29
> vevő80: > Sziasztok! Egy külföldi weboldalról szeretnék rendelni,lehetőleg utánvéttel,ebben szeretnék segítséget illetve információt kérni,olyan emberektől,akik már rendeltek külföldi weboldalról és jártasak a dologban. Aki tud segíteni,írjon privát üzenetet! Köszönöm! Szerintem ezt leginkább azzal a konkrét webshoppal kellene egyeztetni, ahonnan vásárolni szeretnél (vagy az oldal fizetési információs oldalán megkeresni mire van lehetőség), mert ahány oldal, annyi féle opció. Vannak amúgy nagy nemzetközi futárcégek akiknél van utánvét lehetőség pl:UPS (https://www.ups.com/hu/hu/shipping/services/value-added/cod.page), de itt még mindig kérdés , hogy az adott weboldal milyen céggel küld csomagot / vállalja-e. Amúgy azok a jól hangzó nevű külföldi webshopok, ahol se egy cégnév, se semmi konkrét céginformációs adat, csak olcsó, jó fogásnak tűnő termékek - azok zömmel mind pénz lehúzós kamuk (pl:most nagyon rá vannak állva az olcsó legóra, márkás cuccokra) Jártas ugyan nem vagyok, de információként hátha segít valamit
2020 09 30
Még annyi eszembe jutott, hogy a legnagyobb külföldi oldalaknál ( pl: Ebay, Wish, Amazon, Aliexpress? ) van pénzvisszafizetési garancia is, ha esetleg nem olyan termék jönne, vagy átverne az eladó, visszautalják a pénzed maradéktalanul. Igaz a kellemetlenség itt is benne van, hogy foglalkozni kell a kártalanítási folyamattal - de nem vészes és csak ritkán fordul elő. Én noname oldalakról tutira nem vásárolnék, vagy ha mégis, előtte alaposan körbejárnám a véleményeket pl. Trustpiloton: https://www.trustpilot.com/
2020 09 30
Melyik oldalról lenne szó? Lehet használjuk többen is, és meg tudunk erősíteni benne, hogy biztonságos.
2020 09 30