Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Adhatok negatívat, ha nem ír vissza, de folyton az oldalon lóg?

Üdv! Érdekelne a véleményetek, mert már nagyon unom a vissza nem írást. Egyre több felhasználóval járok úgy az utóbbi időben, hogy látom, hogy rendszeresen, egy akár nap többször is fent van az oldalon, csak sok pozitív visszajelzése van, a napokból is akár, nekem meg hetek óta alig tud valami visszaírni. Elhiszem, hogy van, akinek nem a gardróbcsere az élete. Elhiszem, hogy olykor sok a dolga az embernek, adott esetben sok az adásvétele. De azt elég nehezen hiszem el, hogy ha minden nap fent van az oldalon, akkor nem tud annyit visszaírni, hogy most bocs nincs ideje, keressem később. Volt már ilyen ember is, aki megírta, hogy most nem fér bele az életébe a találkozó, tudomásul vettem. Sokkal tisztább, mint ez. És ilyenkor egyre jobban viszket a tenyerem, hogy negatívat adjak az illetőnek, mert rohadt idegesítő ez. Akkor minek hirdet, vagy miért csak velem szórakozik? Látszólag semmi nem indokolja a vissza nem írást, én teljesen normálisan, illedelmesen írok minden ilyennek, nem csak annyit odabaszva, hogy ide vele. Megszólítás, kérdésfeltevés, meg- és elköszönés. Természetesen én is estem már bele ebbe a hibába, hogy nem válaszoltam sokáig, de akkor tényleg kevés időm volt, és utána később megtettem, elnézést kérve. Ezt tehát tapasztalatom szerint le lehet kommunikálni. Szóval a kérdésem: szerintetek egy ilyennél jogos lehet egy negatív visszajelzés? Már csak azért, is, mert esetleg erre felfigyel. Bár arra nem számítok, hogy a negatív után már meg tudom venni az adott dolgot. Csak egyrészt szeretném jelezni a többi felhasználónak, hogy az illetőnél lehet ilyen, számítsanak rá. Másrészt azonban azt gyanítom, hogy ennek csak az lenne a vonzata, hogy jól megsértődik az illető és nekem is adja a negatívat, ami nem hiányzik, hiszen eddig nekem sem volt. A másik, amire gondoltam, hogy másik profilból írok az ilyeneknek, hátha arra válaszol. Valakinek van ebben tapasztalata? Valami ötlete? Köszi előre is a választ! :) Julia1996
2021 01 21
Szia! Jogos lenne, szerintem de csak bosszú negatívat szülne a dolog. Fordított esetben, amikor vevő szórakozik velem akkor semleges értékelést szoktam írni képernyőképpel. Negatívat csak annak írok ilyenm esedtben aki már elkérte az utaláshoz az adataim és felszívódik. Azt is csak amiatt mert feleslegesen adtam ki az adatom... Képernyőképet mellékelek az értékelés mellé. Így minden esetben van bizonyíték, pl. hogy nem én vagyok a türelmetlen : )
2021 01 21
Szia! Köszi a választ, közben én is gondolkodtam, és arra jutottam, ha nem sikerül megegyezni még a jövőhéten sem, akkor megy inkább a semleges. Megnéztem az egyik ilyen ember profilját, ő másnak simán adta a negatívakat meg a semlegeset hasonlóért. Természetesen képernyőfotókat én is tudok csatolni arról, hogy nem három nap után panaszkodom. Azért ha másnak van tapasztalata, esetleg a másik odlalról is (ki miért nem ír vissza valakinek) vagy csak ki akarja panaszkodni magát, az nyugodtan írhat. :)
2021 01 21
Szia, én most előző héten jártam úgy hogy volt egy érdeklődöm az egyik termékemre, már ott tartunk hogy a postát egyeztettük és eltűnt. Láttam hogy fent volt majdnem minden nap és kb 4 nap után írtam neki hogy mi a helyzet. Erre kiderült hogy ő válaszolt, és csak arra várt hogy küldjem neki a bankszámlaszámomat, csak éppen az üzenet nem érkezett meg hozzám. :D Persze ilyenbe is belefutottam én is amibe te h írok valakinek vagy nekem írnak és egyszer csak vagy eltűnnek vagy alapból nem írnak vissza. De aki azért van itt fent az oldalon hogy eladni a cuccait, az miért is nem tud válaszolni egy potenciális vevőnek?
2021 01 26
Én is így jártam! Rámírt hogy megveszi a felsőt adjam meg a számlaszámom, így is történt megadtam , majd írok neki vissza hogy vennem kell nagyon nagy borítékot ír vissza nem baj majd írjam meg hogy mikor adom fel azt látom hogy egy hete nem lépett be. (úgy írt amúgy hogy neki mindenképp kell az a felső bármennyibe kerül) Másik: rámír a hölgy hogy megveszi a pénztárcám mondom oké . Aztán megírtam mennyibe kerül posta költséggel együtt azóta nem írt, majd még én írok rá hogy oké akkor eladom olcsóbban azt nem írt vissza semmit. Vicc, milyen emberek vannak.
2021 03 02