Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Képfeltöltés

A Hirdetésemhez feltöltött képet az esetem 70%_ban el forgatja amikor meghirdetek egy ruha darabot . Ez miért van ? Valaki tudja ?
2021 02 17
Elég sokan küzdünk ezzel sajnos... Én feltöltés után többször rámegyek, forgatom, hiába, akkor is elforgatva marad. De azt vettem észre, hogy ha hagyom, egy idő után (nemtudom mennyi, pár óra, egy nap) rendeződik és aztán úgy van a kép, ahogy szerettem volna.
2021 02 18
Hogyha picit rászerkesztesz, akkor jól rakja fel, legalábbis én ezt vettem észre. photoscape-nél (gépre letölthető) tudod egyszerre az összes képet szerkeszteni. Én a fényerőt és az élességét szoktam állítani. :) Nekem az a problémám, amire még nem találtam megoldást, hogy feltötök 5 képet, megvárom, hogy feltöltse, elmentem, és 1-2 kép marad csak fent, és azok duplázódnak... szóval duplán kell csekkolnom, hogy minden jó-e :(
2021 02 19
Sziasztok! Az oldalon a képméretek még nem a már újféle 3-4 kamerás telefonok által készített képekehez van beállítva nagy valószínűséggel. Én mindig körbe szoktam vágni egy kicsit, hogy ne legyen "túl nagy" és olyankor gond nélkül felteszi nem forgatja el egyebek... Remélem ez nektek is segít :")
2021 02 19
> kisszandi: > Sziasztok! > Az oldalon a képméretek még nem a már újféle 3-4 kamerás telefonok által készített képekehez van beállítva nagy valószínűséggel. > Én mindig körbe szoktam vágni egy kicsit, hogy ne legyen "túl nagy" és olyankor gond nélkül felteszi nem forgatja el egyebek... > Remélem ez nektek is segít :") Nálam sztem nem ez a gond, mert sima egy kamerás telefonnal fotózok, 3-4 MB egy kép. De azért megpróbálom azt, hogy szerkesztek rajta valamicskét, hátha .. illetve még azt vettem észre, ha fektetve fotózok, akkor nem forgatja el, csak ha állót. Mondjuk nem tudom még mindig így van-e, mert egy ideje nem töltöttem fel. De nemsokára kipróbálom :D
2021 02 22