Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Olvashatatlan üzenetek

Sziasztok! Ti is tapasztaljátok, hogy az üzeneteket kitakarja a feladó képe? Konkrétan csak pár szót tudok elolvasni belőle. Az oldal menüje is változott... Avagy változni készül? Óriási lett a profilkép a topikok között is, így szinte használhatatlan az egész! Kérdésemre nem kaptam választ az Admintól. Továbbá baromi idegesítő, hogy napi szinten 15 üzenet, ezzel együtt email érkezik a kamu/robot adathalásztól!!! Ezzel kezdhetnének valamit.
2023 02 17
Szia! Nekem is van. Már azt hittem elnyomkodtam valamit a telomon. Vagy még arra is gondoltam hogy megváltozott az email cimem. Esetleg lehet ez.
2023 02 18
Sziasztok! Nálam is ez van, én sem tudom elolvasni az üzeneteket, és az egész oldal olyan furcsa lett...
2023 02 18
Akkor reméljük, hogy frissítik az egészet. (?) De egy kiírás jó lett volna felénk azért... 😊
2023 02 18
Nálam is ez van nem látok semmit az üzenetből
2023 02 18
Írtam az adminnak és azt a választ kaptam, hogy folyamatban van a javítás úgyhogy reméljük hamarosan helyreáll : )
2023 02 18
> Dalma.Szabo.99: > Sziasztok! > Ti is tapasztaljátok, hogy az üzeneteket kitakarja a feladó képe? Konkrétan csak pár szót tudok elolvasni belőle. > Az oldal menüje is változott... Avagy változni készül? Óriási lett a profilkép a topikok között is, így szinte használhatatlan az egész! > Kérdésemre nem kaptam választ az Admintól. > Továbbá baromi idegesítő, hogy napi szinten 15 üzenet, ezzel együtt email érkezik a kamu/robot adathalásztól!!! Ezzel kezdhetnének valamit. > igen, pár napja már én is tapasztalom! Reméljük hamar megoldják a problémát! :)
2023 02 18
Sziasztok nálam is szintén fenn áll ez a probléma az üzeneteket lehetetlen elolvasni (baromi idegesítő)!!!🙄
2023 02 21