Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

SOS! Ti meddig vártok utalásra/válaszra??

Egy lány írt, hogy megvenne egy pólót. Megírtam a számlaszámot, mindent, ő is a címét és azt írta, hogy ezen a héten utalja a pénzt...Nos nem utalta, 4 napja lépett be utoljára, nem válaszol. Értékelés még nincs róla és terméket sem töltött fel. Közben egy másik lány könyörög, hogy adjam el neki a pólót, többet is fizetne érte... ti meddig várnátok az utalásra? vagy mit tennétek a helyemben? még sosem volt ilyen, eddig mindenki időben utalt és nem tudom mit kezdjek a helyzettel, mennyit illik várni stb.
2015 06 14
Szia, Hát ez mindig nehéz ügy, nekem 2 különböző sztorim van ezzel kapcsolatban. Az egyik (ami az általános és szerintem most is ez történik), hogy a vásárló nagy sebbel lobbal mondja, hogy neki kell a felső, mindenképpen utal majd a jövőhéten...aztán eltűnik mint szürke szamár a ködben. Nekem is holnap lesz egy hete hogy várok egy hasonló utalásra. Ilyen esetben azt javaslom, hogy fixáljatok egy napot, amikor visszaszól vagy utal és ha nem történt meg max. 1 napot vársz és ha van jelentkező továbbadod. Ez így tiszta, egy szava se lehet utána senkinek. A másik ami viszont a múltkor történt meg, hogy a hosszú hétvége előtt utalt egy lány, az utalás nem érkezett meg napokig, (nálam 2-3 nap a várakozási idő)üzenetekre nem reagált (pedig 1x még be volt jelentkezve) és én már szóltam a következőnek, hogy akkor találkozzunk, mikor is írt a lány, hogy nem küldte el az üzenetét a rendszer ő pedig már átutalta az összeget... Ebből csak azt akarom kihozni, hogy bármi megeshet lehet hogy ő is így járt, de ha nem jött közbe hétvége vagy valami és te már 1 hete rakosgatod, akkor nyugodt szívvel továbbadhatod szerintem. :) És félre értés ne essék ez nem általánosítás, de sajnos nagyon sokan vannak akik ezt csinálják. :/ Remélem tudtam segíteni. :)
2015 06 14
szia! köszönöm a válaszod!:) na most látom csak, hogy 9 napja írta, hogy amint tudja utalja, tehát nem tudom hogy ezt a hetet, hogy költöttem a sztoriba, gondolom nekem alap volt, hogy egy héten belül utal...tanácstalan vagyok, de akkor várok még egy picit.
2015 06 14
Én 1 hetet várok max. Ha valami miatt nem tud utalni és kell neki a ruha továbbra is akkor úgy is belépne és írna. Nekem is volt hasonló helyzet. Én ráírtam hogy fog-e utalni valamikor, semmi válasz és én utána nyugodtam eladtam másnak a ruhát. Ez már kb 2 hónapja azóta se írt :D Szerintem te is írj neki ha utána se érkezik meg a pénz 2 napon belül, akkor nyugodtan eladhatod.
2015 06 14
Én radikálisabb vagyok, mert már jópárszor hülyére vettek. Nincs foglalás, nincs félre rakás. Akinek valóban kell a cucc, az belép a netbankjába ami éjjel nappal működik és elindítja az utalást, majd megküldi a tranzakciós számot vagy bizonylatot. Ezzel igazolja hogy átutalt a pénzt. Így nem kerül senki kellemetlen helyzetbe, nem ver át senki senkit, nem szeret bele senki a "foglalt" cuccba mert egyből kiírom hogy "Eladva", ha megkapom az igazolást a sikeres tranzakcióról
2015 06 14
Bocsi, de én is secret door-al értek egyet. az utalással az a baj, hogy szóban ugye könnyebben ígérget az ember, én ezért is szeretem a személyes találkozót, bár hozzáteszem, ott is vettek már hülyére, álltam a megadott helyen/időben és mikor felhívtam a csajt, még ő volt felháborodva, hogy merem lecseszni. Hosszasan bizonygatta, hogy de kell neki a ruci, majd pedig azóta is jól eltűnt. Közben a 2. jelentkezőnek pedig sikerrel eladtam. szóval a türelmi idő tisztázása sosem árt.
2015 06 14