Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

Hirdetések megújítása

Sziasztok! Mint más oldalakon is(pl. jófogás) létezik ingyenes hirdetés megújítás,bizonyos idő után. Tudom,a szolgáltatásoknál van mód a reklámra,de jó ötletnek tartanám,ha például havonta meg lehetne újítani a hirdetéseket,hogy azok újból a lista elején legyenek,növelve az esélyét az eladásnak. Ezt nem tartom nagy,megvalósíthatatlan dolognak,a pénzes szolgáltatások mellett. Olyan hamar eltűnnek a hirdetések az elsők közül,ez valamilyen szinten hátrány. Jó lenne,ha az admin ezt látná :)
2015 07 29
Köszi,a választ,de megújításra gondoltam,amit ingyenesen lehet igénybe venni bizonyos idő után:) én itt csak fizetős szolgáltatásokat látok,mint a kiemelés,ahogy Te is írtad.
2015 07 30
Én támogatom! Jó lenne, ha tényleg meg lehetne újítani a hirdetéseim ingyen, hogy pl. ne a 70. oldalon legyen 1 hónap múlva. Mert ezt csak úgy lehet jelenleg, ha törlöd és újra felteszed a hirdetésed, de pl. 100 vagy még több termék esetén ez nem kis időt igényelne. Mondjuk 1 hónap után felkínálna egy megújítás opciót a termékeimnél. Én nagyon tudnám támogatni, mert ugye mindenki átnyálazza kb. az első 10 oldalt, így meg én már bukom is a lehetőségét annak, hogy kiszúrják a rucimat, ami akár másnak az "álomruhája" lehetne. ): És igen a hirdetés kiemelés nem egyenlő a hirdetés megújításával.
2015 11 16