Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

"Számlaszám elkérése feleslegesen"

Sziasztok! Nem először fordul elő velem, hogy elkérik a számlaszámomat, aztán nem történik semmi, se utalás, se üzenet, a "vásárló" csak úgy eltűnik... Ti ilyenkor mit csináltok? Meddig várjak, hogy utaljon? Az üzeneteimre se válaszolnak, és sokaknak nincs is negatív visszajelzésük, viszont én nem szeretnék ezért negatívat írni róluk, csak nagyon zavaró..
2015 08 27
Velem is sokszor elofordult mar, hogy elkertek a szamlaszamom, mondvan "holnap utalok" majd az illeto eltunt. Nem igazan teszek ilyenkor semmit, van hogy egy uzenetet irok, de ha nincs valasz egyertelmu hogy targytalannak veszem a vasarlast. :)
2015 08 27
Értem, köszi szépen, hogy leírtad a tapasztalatodat!
2015 08 27
Én kiírtam az oldalamra is,hogy utalási határidőnek max 2 munkanapot adok,ha addig semmi sem történik tárgytalannak veszem az üzletet. Ezt mindig tudatom a vevővel is,ha tetszik neki ha nem,ez nem ellene irányul,csak valahogy szabályozni kell a dolgok működését. Volt olyan is velem hogy megadtam egy lánynak mondta hogy utal természetesen semmi sem történt.Majd egy másik érdeklődő napokkal később elvitte volna,de félve adtam meg a számlaszámom,mert mi van ha a másik is elutalja...na ezután hoztam ezt a kis szabályt:) szerintem hasznos!
2015 08 27
Igen, ez jó ötlet! Köszi, hogy megosztottad! :)
2015 08 27
Beauty, nálam is volt ilyen, és már meguntam, hogy hetekig írogattam, mikor utal, mert lenne más érdeklődő. Aztán odaadtam másnak. Azóta se jelentkeztek a hitegetők, és sajnos 5-ből 5 esetben ez volt jellemző. Írd meg neki, h lejárt a határidő, vannak akiknek nincs jobb szórakozása,mint az idevel gombot nyomogatni.
2015 08 30
most én is hasonló helyzetben vagyok, és már 2 ígéretet kaptam az utalásra, ami nem történt meg. újra írtam a csajszinak, hogy akkor vehetem tárgytalannak a dolgot, vagy mi a helyzet stb. mert igazából megértem ha valaki nem ért rá, nem úgy jöttek össze a dolgok, és azt is, ha meggondolta magát, csak azt, hogy eltűnik, nem tudom értelmezni és kellemetlen itt maradni bizonytalanul, mert a végén még én leszek a rossz vagy én kapok negatívat mert többszöri kérés után sem utalt és ezért eladom másnak az adott terméket. több eladónál is olvastam, hogy annak ellenére kapott negatív értékelést, hogy akár heteket is várt az utalásra, vagy hetekig próbálta felvenni a kapcsolatot az érdeklődővel és semmi. de én ezt szeretném elkerülni.
2015 09 09
Sajnos én is gyakran találkozom ilyennel. Legalább írna egy üzit az illető, hogy tudjam mi van. [:izzados]
2015 09 11