Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

Cserepartner visszajelzés!

Sziasztok! Arra gondoltam hogy lehetne még egy opció az eladó és a vevő mellett értékelésnél, hogy ha cseréltünk valakivel ott tudjunk visszajelezni róla, ne az eladó vagy a vevő közé kerüljön, hanem lenne egy saját fülecskéje és ott tudnánk elolvasni a felhasználóról a dolgokat. :) Szerintem hasznos lenne! [:mosolyog] Ti mit gondoltok? :) Zsófi
2015 08 28
én már annak is borzalmasan örülnék, ha egy adás-vétel után egyáltalán készítenének rólam visszajelzést. 6 üzletből 3ról kaptam visszajelzést. pedig szerintem ez fontos mindannyiunknak. egyrészt ha vásárolni szeretnénk valakitől, tudunk egy képet kialakítani, így kisebb az esélye, hogy átvernek, másrészt ha valaki tőlünk szeretne vásárolni, valószínűleg előbb megteszi, ha látja, hogy megbízhatóak vagyunk. én pl nem szívesen üzletelek olyannal, akinek nincs visszajelzése, mert nem szeretnék kockáztatni.
2015 08 30
@kzmdra írj nekik üzenetet, hogy írjanak visszajelzést, ha kell többször is. én is mindig írok, az általad megnevezett indokok miatt:)
2015 08 31
Szerintem is jó ötlet, csak az vele a baj, hogy utólag gondolom már nem pakolgathatóak az értékelések, így teljesen össze-vissza lenne a már most is kissé zavaros rendszer :) Hacsak az adminok/moderátorok/akárkik nem néznék át minden egyes profil minden értékelését, amit nyilván nem várhatunk el, de még ott is vannak olyanok, amik nem egyértelműek (pl. "Kedves, megbízható, csupa +++" --> ebből nem lehet leszűrni, hogy mondjuk csere vagy eladás volt-e). Nálam is teljesen vegyes, hogy a cserés értékeléseket a vevőhöz vagy az eladóhoz írják/írom. Tehát maga az ötlet jó lenne, de maximum az oldal indulásakor vagy a teljesen új felhasználóknál működne szerintem :)
2015 08 31
Na igen ezen én is elgondolkodtam, mondjuk én mindig oda írom hogy csere volt hogy más is tudja aki cserébe menne bele, de egy a millióból. :)
2015 08 31
Rregi, tudom, hogy baromság, de hülyének érezném magam visszajelzésekért könyörögni. :/ én mindenkinek írok, mert ez végülis a korrekt lezárása az üzletnek. Az lenne a legjobb, ha mint pl a vaterán, kötelező lenne a vélemény nyilvánítás, de ugye az az oldal más elveken működik. Ide nem tudom hogy lehetne áthozni ezt, mivel itt ugye nincs "leütés" és nem feltétlen valósulnak meg az üzletek.
2015 09 01