Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Netről letöltött kép, jelentés gomb

Most, hogy megújult az oldal egyre több olyan képet látok amik az internetről vannak leszedve, amit nem tartok fair-nek ugyanis én szenvedek azzal, hogy saját képet készítsek a termékről, más meg leszedi és kész a tökéletes kép. Ráadásul már nem is találom a jelentés gombot amivel esetleg lehetne jelezni. Mert nekem is egyszerűbb lenne csak felrakni egy letöltött képet és kész. Meg az az idegesítőbb amikor kiraknak egy képet és odaírják hogy ehhez hasonló és mire kikönyörgök egy saját képet, akkor kiderül hogy messze áll az ehhez hasonlóhoz.
2015 10 11
Tudod az is baj, hogy én több órát szenvedek egy kép beállítással a fények beállításával és nem azért van veszett drága gépem, hogy telefonnal fotózzak. :/ Talán ki kellene találni valamit.. mondjuk cetlis fotózás vagy nem tudom..
2015 10 11
Ezt én is észrevettem, hogy akkor már nem szabálysértés itt, ha netről tesz be valaki képet?
2015 10 11
De elvileg az , és még sincs még egy gomb se hogy jelezzük, eddig volt de most nem találom. Mert engem nagyon zavar. Ha én is hajlandó vagyok fotózgatni akkor más is legyen rá. Meg persze hogy arra kattints inkább rá az ember amelyiken fú de jól áll az emberen... én is leszedhetnék sutdiós képeket amiket a boltok készítettek a ruháról , legalább akkor második képnek tennék be azt, mert úgy nem szabálysértés , csak ha kezdőképnek teszi ki .
2015 10 11
Az van a szabályzatban, hogy ne legyen nyitókép, és ne csak ilyen kép legyen, de elvileg nem tilos.. Én így láttam.
2015 10 14
Termeszetesen nem megengedett es le is fogjuk torolni oket, de jelen pillanatban nem ez a prioritas. Amint az oldallal kapcsolatos egyeb problemak megoldodtak elkezdjuk az ilyen hirdetesek torleset!
2015 10 14