Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Pozitív tapasztalatok :)

Sziasztok! Arra gondoltam, hogy összegyűjthetnénk a pozitív tapasztalatainkat. :) Tudom, hogy volt már ilyen vagy hasonló a fórumon, de megjegyezném, hogy nem sok. Rengeteg panaszt olvasok nap mint nap, pedig nem ezért jövök fel az oldalra nyilvánvalóan. Elkerülhetetlen viszont, nem lehet nem belefutni. Néha már úgy érzem, valaki szándékosan keresi a konfliktust. Pl. sok eladónál látom, hogy az üres üzenetekre nem válaszol. Ezt sem értem, hiszen lehet valaki még új, s nem tudja használni az oldalt. Nekem nem törik le a kezem, ha megkérdezem az üzenet küldőjétől, hogy érdekli-e az adott holmi. Nekem többször is volt ilyen, aztán vásárló lett belőle. Jöjjönek is a pozitív tapasztalataim. :") Az első gardróbcserés élményem egy bézs boleró eladása volt. Személyesen vette át a lány anyukája a ruhadarabot, és később jött a lánytól egy üzenet, hogy nagyon tetszik neki, pont ilyet keresett, de nem talált sehol. :) Örültem, hogy jó helyre kerül, amit én már évek óta nem hordok. A közelmúltból két pozitív tapasztalatom is volt vevőként. :) Kedves, kommunikatív eladóktól vásároltam, akik gyorsan el is postázták az adott darabokat. Ezekről van egyébként szó, azóta is nagy a szerelem. :') <3 ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/76fd8fc1ef8476838bca9d5558e02d84.jpg) ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/718777365ee1c0030291c684411402de.jpg) Neked mi lyen pozitív élményed volt a GCS oldalon?
2022 12 19
Szia, Amikor vásároltam itt egy lánytól, akkor ajándék kicsi Dior, és Burberry parfümöket kaptam csak úgy a csomagomban a vásárolt dolog mellé. Nem is szólt róla, amikor kinyitottam lepődtem meg, hogy ilyen is van...😮 A másik amikor a postázási költséget átvállalta tőlem az eladó, mert viszonylag magas összegért vásároltam nála...és Ő ajánlotta fel. Szerintem sokkal több a kedves vásárló és eladó, csak arról nem beszél senki.
2022 12 30
Sziasztok! 2018-ban vásároltam itt egy lánytól több ruhát is, elkezdtünk beszélgetni, egyre hosszabb üziket írtunk egymásnak, azóta is tartjuk a kapcsolatot, jó barátnők lettünk. Elég messze lakunk egymástól, de már találkoztunk, eljött hozzám. :") Én is sokszor kaptam már meglepi ajikat a vásárolt termékek mellé, illetve nálam is volt olyan, hogy az eladó önként átvállalta a pk-t egy nagyobb összegű vásárláskor </3 Összességében pozitív tapasztalataim vannak az oldalon, de sajnos becsúszott pár negatív élmény is - bár ez nem tántorít el o:)
2023 03 07
Sziasztok! Nekem eddig szinte csak jó tapasztalatom volt (lekopogom), bár többnyire csak eladtam, mint vásároltam. Én mindig úgy állok hozzá, ahogy szeretném,hogy hozzám álljanak, ha én vásárolnék, ezért mindig rengeteg infót adok meg a termékről (na nem a leírásba teszek kisregényt, hanem ha valaki érdeklődik az adott termék iránt) ☺️ Én fontosnak tartom, hogy ne csak eladjak, hanem hogy a másik tényleg örömét lelje abban, amit kap, ezért próbálok segíteni sok-sok infóval a vevőnek, így könnyebben tud dönteni, hogy jó e számára az adott cucc😃 Ha a sok infóból valamiért kiderül,hogy pl. az úgy neki kicsit bő, vagy nem olyan fazonra gondolt és ezért eláll a vásárlástól, nem bánom... nekem fontosabb, hogy nem árultam zsákbamacskát.... Neki pedig jó, hogy nem gyarapította egy felesleges darabbal az otthoni "készletet" 😀 😇 Erre általában pozitív a visszajelzés, ami engem is örömmel tölt el. Ritka vásárlásomnál én is tapasztaltam ezt a hozzáállást, ami kedvemre való volt 😃
2023 03 09
A verseny a játékosokért serkentette az online kaszinókat, hogy vonzó promóciókkal és bónuszokkal csábítsák az új és meglévő játékosokat. Üdvözlő bónuszok, ingyenes pörgetések legjobbmagyarkaszinok.com/nyerogepes/lucky-ladys-charm , versenyek és hűségprogramok mind olyan tényezők, amelyek még vonzóbbá teszik a kaszinókat a
2024 01 19