Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Kinek mikor volt a legutolsó eladása az oldalon?

Azért kérdem hogy valaki tud még itt valamit eladni?
2024 07 04
> Edina000: > Azért kérdem hogy valaki tud még itt valamit eladni? Pont ezt a kérdés fogalmazódott meg bennem is. Egyébként, mióta megújult az oldal, több lett a problémám is: nem tudok egyszerűen belépni PC-ről, nem látom az új üzeneteket stb.. Mobilról könnyebb. Szóval nemcsak a felület lett rosszabb. Meg már évek óta kb. szellem oldal, mióta a vinted megjelent az online adok-veszek piacon. Csak nézelődnek, de a felhasználók már nagyon ritkán járnak ide szerintem. Neked mikor volt? Meg is néztem gyorsan: 2022 12 29-én volt az utolsó eladásom sajnos. A tételeim fennhagytam, de nem, még így az oldal megújulással sem kell senkinek semmi. :s
2024 07 05
Nekem idén áprilisban illetve idén januárban. Én folyamatosan töltöm fel a ruháimat de esélytelen, Fórumba se ír szinte senki. Egyre kihaltabb az oldal.
2024 07 06
és sajnos vinteden is pangás van nálam ,pedig új dolgokat potom áron árulok!
2024 07 06
Nekem ebben az évben még nem volt eladásom.
2024 07 08
Vinted is pang: Sőt még rosszabb, már sokadik csomagomat nem veszik át.. Futkoshatok a visszaküldött csomagokért! Iszonyat bosszantó! Itt legalább dönthetek, hogy kinek adok el, raadasul ha megvették akkor az már fix!
2024 07 08
de még tavaly itt láttam azért hogy sok ruhára rátették hogy eladva de idén nem nagyon látok ilyet pedig folyamatosan nézem az új ruhákat. Nálam is pang a vinted is mostanában.
2024 07 09
> Emmaclothes: > Vinted is pang: Sőt még rosszabb, már sokadik csomagomat nem veszik át.. Futkoshatok a visszaküldött csomagokért! > Iszonyat bosszantó! Itt legalább dönthetek, hogy kinek adok el, raadasul ha megvették akkor az már fix! sajnos igen
2024 07 09
Nekem Marketplace-en voltak eladások tavaly, gondolom másoknak is, azért kerültek ki az "eladva" állapotok. Az idei évről nem tudok nyilatkozni, nem igazán volt időm a hirdetéseket indítani. A vintedbe pedig bele sem kezdtem. > Edina000: > de még tavaly itt láttam azért hogy sok ruhára rátették hogy eladva de idén nem nagyon látok ilyet pedig folyamatosan nézem az új ruhákat. Nálam is pang a vinted is mostanában.
24 napja, 12:46
Sziasztok! Nekem az utolsó eladásom novemberben volt. Előtte volt egy időszak tavaly tavasszal, amikor költözés miatt sok ruhát töltöttem fel. Akkor egy picit belendült, de azóta semmi. :( Én közben külföldre költöztem, persze egyelőre a nem használt holmikat otthon hagytuk, így még az otthoniak tudnának postázni, ha lenne vevő. Így egy év eltelte után tervben van, hogy ezeket apránként hozzák, amikor jönnek látogatóba. Nem állítom, hogy nagyon pörögne az eladás a német oldalakon, de 10-15 dolgot eladtam úgy is, hogy nem túl sokat foglalkoztam vele. Esetleg még azt tervezem, hogy megpróbálom a Vintedet, bár elég sok rosszat olvastam róla.
14 napja, 11:58
> Edina000: > de még tavaly itt láttam azért hogy sok ruhára rátették hogy eladva de idén nem nagyon látok ilyet pedig folyamatosan nézem az új ruhákat. Nálam is pang a vinted is mostanában. Sajnos azt látom hogy mindenki átmenet a vintedre eladni, és a temu, shein is mindent tönkre vágott....
2 napja, 18:22