Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

"Mondj te árat!"--tapasztalatok

Sziasztok lányok! Azt szeretném kérdezni, hogy a "Mondj te árat!" akciók be szoktak jönni? Én még nem csináltam ilyet, kipróbálnám, de attól félek, hogy olyan alacsony ajánlatokat kapnék (elnézést a feltételezésért, de sajnos így van), hogy nem lenne értelme. Vagy az csinál ilyet, akinek igazából mindegy, hogy mennyiért, csak menjenek már el a dolgai? Kérlek, meséljetek nekem kicsit erről, hogy hogy is működik! Köszönöm :)
2015 10 12
Erre én is nagyon kíváncsi lennék!!!! Remélem ír valaki! :)
2015 10 12
Sajnos nekem csak negatív tapasztalatom van. Ahogy írtam egy másik visszajelzésben is, alapból nagyon olcsón adom a cuccokat, viszont ha még a postát is én állnám, kvázi a 1,5 szeresét buknám rajtuk. A lányok ezt nem igazán veszik figyelembe, és rendre alámondanak az árnak. De nyilván az is közrejátszik, h tavalyi cuccaim vannak főleg, és már "nem menők".
2015 10 12
Nekem állandó jelleggel van ilyen akcióm pár cuccra, de azokkal úgy vagyok, hogy tényleg bármennyit mondhat, aki vinné, csak menjenek a szekrényemből :p Mondjuk eleve is olcsón voltak felrakva, amikor még volt áruk, de gondoltam, hátha így nagyobb eséllyel csap le rá valaki. (igaz, eddig nem jártam sikerrel..) : )
2015 10 12
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat. Gondoltam, hogy ez nem igazán éri meg, inkább arra jó, hogy olyan dolgoktól megszabaduljunk, ami tényleg csak a helyet foglalja, de arra viszont tökéletes. :)
2015 10 13