Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Árcsalás - Mit lehet tenni ilyenkor?

Azon túl, hogy nem vásárolok az illetőtől, mit tudok tenni olyankor, ha a megadott árat növeli/átírja, amikor jelzem az érdeklődésem és vásárlási szándékom a termék iránt? Már másodszor járok így, 3000 forintért volt meghirdetve egy mellény, amit szerettem volna. Jeleztem, hogy érdekelne, megvenném, majd kértem az utalási adatokat - ezt megadva az eladó azt írta, hogy 4.000 forint, plusz posta. Ránéztem a termékre, és láttam, hogy már 4.000 a kiírt ár, holott biztosan tudom, hogy eredetileg 3.000 forint volt, mert egyrészt többet nem adnék érte, másrészt jegyzéket vezetek a kiadásaimról és bevételeimről, és az érdeklő termékek árát oda is felírom.
2015 10 16
Szerintem csinálj egy képernyőmentést a termékről mielőtt megveszed, ez előny lehet az ilyen árátírásoknál, illetve ha mondjuk van valami hibája és nem írja a leírásban, de később átírná és tagad. Nekem volt már szerencsém, hogy csináltam képernyőmentést egy termékről, amit hibátlan újnak hirdetett az eladó, közben akkora lyuk volt rajta, hogy az öklöm átfért rajta...
2015 10 16
zsofianelli: Igen, ilyenhez is volt már szerencsém sajnos, és nagyon undorítónak tartom ezt a hozzáállást. Képem nem lenne ilyet csinálni, sem időközben árat emelni, sem hibás terméktől ilyen módon megszabadulni. Nagyon bosszantó, ráadásul még az eladónak állt feljebb, hogy hogyan merek ilyet állítani. A képernyőmentés nem rossz ötlet, csak sajnálatos, hogy az embernek ilyen módszerekhez kell folyamodnia, ha vásárolni szeretne. Mindenesetre köszönöm a tippet!
2015 10 16