Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Rendelgetős tételek....

Sziasztok! Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem az a felhasználó aki rendelgető tételeket rak ki annak nem kellene az oldalon lennie. Mivel ez "gardrób csere" Ha rendelni szeretnék akkor rendelni fogok ÉN nincs szükségem közvetítőre,aki...rárakja a ma kis hasznát...... Az elmúlt napokban csak azt látom..........kicsit idegesítő!! + INTERNETES képeket használ..amit elvileg tilt a szabályzat....
2015 10 29
Teljesen igazat adok neked. Ide mindenkinek a saját megunt, nem használt ruháit kéne feltöltenie eladásra vagy cserére! Elvégre azért jött létre ez a jó kis oldal. Nem is értem az ilyeneket hogy nem törlik kb. egyből?? Ahogy írtad internetes képet amúgy se lehetne használni, az ilyenhez meg mást úgy se tud kitenni az az illető aki ezzel húzza le az embertársait.
2015 10 29
Facebookon is frusztráló, főleg, hogy legtöbben (tisztelet a kivételnek) pofátlan haszonnal csinálják, s ebből élnek meg.. Na de itt ne legyen már ilyen legalább, én is igazat adok neked.
2015 10 29
Sziasztok! Èn is teljesen egyetèrtek veletek,szerintem ez nem csak idegesítő,hanem nagyon felháborító..
2015 10 29
Igen, eléggé szánalmas szerintem is,amikor egy kb. 200 forintos ebay-es nyakláncot 2000 forintért árul :)
2015 10 29
Igen egyetértek, mikor én is megláttam ebay-en az órát amit egy csajtól vettem 500.- ért én meg megvettem 3000.- ért kicsit ideges lettem és egy halál gagyi anyagú kb. fél év alatt tönkre is ment a szíjja. Ilyeneket nem éri meg itt megvenni talán egy ezresért megvenném hogy jó legyen haszna de 3-4-5ezer forintokért utánzatot amit 500ért te is rendelhetsz nevetséges..
2015 10 30
A rendelgetősek mind rárakja a maga hasznát, ez az ő dolga, ha talál rá vevőt, aki kifizeti... A baj inkább az, hogy ennek nem itt a helye. Szerintem sokunk hirdetését törölték már egy tudatlanságból feltöltött internetes katalógus fotó miatt, másnak pedig az egész "gardróbja" ebből áll. Most akkor a szabály nem mindenkire vonatkozik?
2015 10 30