Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Semleges visszajelzés

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek jogos-e, hogy valakinek semleges visszajelzést (azért negatívat nem) adunk azért, mert ír egy termék miatt, lefotóztatja és/vagy leméretteti veled majd egyszerűen nem ír vissza, ha írsz neki, hogy mi legyen, akkor sem? Körülbelül a fele az üzeneteimnek ilyen, és egyszerűen kivagyok tőle! Persze nem az a baj, hogy mégsem kell nekik, hanem, hogy annyit se írnak, hogy mégsem szeretnék a terméket (arról nem is beszélve, hogy néha kellemes lenne ha megköszönnék, miután hatvanezer szögből lefotóztatja a ruhát, köztük felvéve, stb). Szóval mit gondoltok? Egyszer adtam valakinek ilyen miatt semlegest, és egyből jött az üzenet, hogy mit képzelek magamról, stb (megjegyzem, erre persze visszaír), és nem tudom ilyenkor mit csináljak, mert már olyan sok ilyen "vevőm" van, hogy nem tudom egyszerűen annyiban hagyni a dolgot.
2015 11 02
Szia! Elhiszem hogy idegesítő, nekem is volt már tele a postaládám ilyenekkel. Aztán pár nap után meguntam és töröltem őket, majd ha akar ír végülis nem én akarom megvenni hanem Ő. Így nem is idegesített hogy miért nem ír vissza ilyesmi. Szerintem nem érdemes visszajelzést írni se semlegeset se negatívat, mert nem mindenki kezeli ezt jól és ahogy írtad is egyből Ő is visszaír persze alaptalanul és lehúzza az értékelésed. Remélem segítettem! :)
2015 11 02
Szia! Én már másik fórumon jártam úgy, hogy semlegesre kaptam negatívat...úgy fogalmazott a hölgy, hogy "ez a hozzáállás nála negatív". Szóval meg van az esélye annak, hogy itt is így történik. Tudom, hogy bosszantó, mert én is csúsztam már el így üzleteket, és a ruhám a mai napig rajtam maradt. Én szívem szerint ezekre negatívat adnék, de inkább annyiban hagyom, nem jó, ha a fagyi visszanyal. :)
2015 11 02
Értem.:/ Köszi a válaszokat!
2015 11 06