Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

Kedvenceken belüli szűrés

Sziasztok! Nálam ez merült fel ötletként az oldal használata során: Amikor végre van mondjuk egy kis felesleges pénzem, megvennék pár dolgot a kedvenceim közül, de nem akarok utalni....jól jönne egy kedvenceken belüli szűrő, hogy a városomban található termékeket lássam csak. Vagy nem csak a városok miatt, hanem akár évszakból adódóan a ruhafajta miatt is esetleg, hogy éppen akkor mire van szükségem. Mert én mondjuk rengeteg oldalnyi kedvelést felhalmoztam és nem könnyű átböngészni. :) Ti mit gondoltok?
2016 01 04
Abszolút támogatom! Ismerős helyzetben vagyok, de sokszor még olyanoknál is, akik azt kérik nézzek be cserére és van 8 oldalnyi ruha, viszont én bizonyos fajta ruhákat keresek. Ezt a kategorizálást jó lenne eladóknál is bevezetni, nem csak vip tagoknál. :)
2016 01 09
> kekrissy: > Sziasztok! > Nálam ez merült fel ötletként az oldal használata során: > Amikor végre van mondjuk egy kis felesleges pénzem, megvennék pár dolgot a kedvenceim közül, de nem akarok utalni....jól jönne egy kedvenceken belüli szűrő, hogy a városomban található termékeket lássam csak. Vagy nem csak a városok miatt, hanem akár évszakból adódóan a ruhafajta miatt is esetleg, hogy éppen akkor mire van szükségem. Mert én mondjuk rengeteg oldalnyi kedvelést felhalmoztam és nem könnyű átböngészni. :) > Ti mit gondoltok? Szia!Ez egy remek ötlet,ugyanis én is felhalmoztam rengeteg kedvencet és böngészhetem,ki merre lakik,stb. Vagy kategória szerinti szűrés :) Ez egy szuper ötlet!! Örülök,hogy felmerült :)
2016 01 13
> londonfamous: > Abszolút támogatom! > Ismerős helyzetben vagyok, de sokszor még olyanoknál is, akik azt kérik nézzek be cserére és van 8 oldalnyi ruha, viszont én bizonyos fajta ruhákat keresek. Ezt a kategorizálást jó lenne eladóknál is bevezetni, nem csak vip tagoknál. :) hozzád is hasonlóan vannak olyan dolgok amit konkrétan keresek,pl.most télre elég sajátos ízlésem van,konkrét elképzeléssel milyet akarok venni,egyenlőre böngészek... :) Én részemről köszönöm mindkettőtöknek a felmerült ötletet :)
2016 01 13
Nagyon jó ötlet! Bár én mániákusan szeretem átnézni a kedvenceimet még ha nem is akarok semmit se venni. :D Csak olyan szépek.. :D Én annak örülnék még ha lehetne más ember kedvencei között böngészni mint a sajátjaink között, vagy mint régen... Jó dolgokat lehet találni ott is :)
2016 01 19
Igen....mások kedvenceit én is szerettem nézegetni. Most is tudod a "felhasználói kedvelések" fül folyamatos nyomkodásával, de magától dobja ki random a dolgokat csak sajnos. Jobb, mint a semmi. :D
2016 01 19