Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

Előre hátra tolás a termékek között

Sziasztok, ismeritek az érzést, mikor van vagy 300 ruhátok, katyvasz az egész, de a telefonotok sajnos nem kompatibilis a gardrobcsere oldalával, így VIP-t vagy mást nem tudtok igényelni, hogy rendezzétek a ruháitokat? Na engem nagyon idegesít, ezért arra gondoltam, hogy lehetne a termékek alatt egy jobbra és balra nyíl, így lehetne tologatni a ruhákat, hogy pl a szoknyák egymás után következzenek, utána nadrágok és így tovább....szerintem átláthatóbb lenne sokkal a dolog..
2016 03 26
Én is szeretem egybe rendezni a különféle ruhákat, bár nekem jóval kevesebb van, de ha rászánom magam, akkor is elég sok időt vesz igénybe, míg mindet megszerkesztem, hogy előre kerüljenek, ráadásul ha feltöltök egy új terméket kezdhetem előlről az egészet. Én is támogatnám ezt a nyilas tologatást, mint a képek feltöltésénél, ott is nagy segítség, hogy ha rosszul töltöm fel csak átrendezem és nem kell minden képet újratölteni!
2016 03 26
Támogatom, ugyanez fogalmazódott meg bennem is, ki is akartam írni, és láttam, hogy már van ilyen topik :) Csak akkor lehet a ruhákat átláthatóan rendezni, ha VIP tag vagy. Vagy pedig folyton szerkesztgetsz, hogy olyan sorrendben legyen, ahogy te akarod. Sokkal praktikusabb lenne, ha lehetne őket tologatni előre-hátra.
2016 04 03
Jó lenne! :)
2016 04 20