Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Segítsetek!

Sziasztok! Lenne egy kérdésem mivel nem vagyok jártas ezekben a dolgokban. Eladtam egy cipőt egy lánynak, feladtam postán neki ő pedig utalta a pénzt, eddig nincs is semmi probléma. Megérkezett a cipő neki és elvileg nagy rá. Azt mondta hogy utaljam vissza a pénzt ő pedig visszaküldi a cipőt. Ez a helyes megoldás?
2016 04 17
Szia! Nekem is volt már hogy nem lett jó valami vásárlásnál/cserénél, de nem követeltem vissza a pénzem vagy a ruhámat. Ha nem jó így járt tegye fel adja tovább nincs értelme itt küldözgetni oda vissza, a netes vásárlás ezzel jár vagy jó vagy nem. :)
2016 04 17
szia, én is jártam már így, hogy rám írt a vásárló, hogy nem lett jó neki a ruha és visszaküldené.. Én írtam, hogy ne küldje vissza, ennek nem ez a módja, ahogy az előttem szóló is írta, benne van a pakliban. És én is jártam már így, ezért nem az eladó a hibás, fel kell rakni és tovább kell adni.
2016 04 17
Szia, Szerintem sem kell vele foglalkoznod, ez nem a te hibád! Pár nappal ezelőtt én is így jártam, postán keresztül vásálotak tőlem egy rúzst és a hölgy panaszkodott hogy ő nem ilyen színre számított. Nem igazán van mit tenni ilyenkor, ez nem egy bolt ahol van garancia meg visszavásárlás. Ennek tudatában kell vásárolni itt az oldalon :")
2016 04 17
Köszönöm szépen mindenkinek a gyors válaszokat! :)
2016 04 17
Sziasztok! Ezért fontos, hogy legyenek mért adatok az adott termékről, így egyrészt a vásárló annak tudatába veszi meg, ráadásul így méretprobléma miatt nem reklamálhat, hiszen tudta a centiket és elvileg le is mérte otthon magát vagy a ruháját! Előfordulhat az is, hogy ahány féle termék, annyi féle méretezés, így saját mentségedre szolgáljon, hogy te a beleírt méretezéssel adtad el, emiatt senki sem vonható felelősségre! Ilyen esetbe én is azt javaslom, hogy tegye fel az illető és adja el, én is vettem ruhát ami nem volt jó rám, vagy nem úgy állt ahogy kellett volna, de nem zaklattam emiatt az eladót, feltettem egy eladtam! :")
2016 04 17
sziasztok!!alkalmi ruhát keresek esküvőre!!!L-XL méretbe .várom a képeket köszike
2016 04 17
> nikolee20: > Sziasztok! Lenne egy kérdésem mivel nem vagyok jártas ezekben a dolgokban. Eladtam egy cipőt egy lánynak, feladtam postán neki ő pedig utalta a pénzt, eddig nincs is semmi probléma. Megérkezett a cipő neki és elvileg nagy rá. Azt mondta hogy utaljam vissza a pénzt ő pedig visszaküldi a cipőt. Ez a helyes megoldás? Szia! Ha a cipő méretére rábólintott, hogy jó, és kért bth-t, ami ezek szerint szintén jó (kellett volna, hogy legyen), akkor a többi nem a Te felelősséged. Ezért még is milyen negatív visszajelzést adhatna? :D Semmilyent :)
2016 04 18
Szia En is egy par napja jartam igy. Jelentkezett egy nő, hogy venne tolem 4 cipőt és ezért kedvezőbb árat is talaljak ki neki. A mereteket tudta és figyelmeztettem is az egyik cipő hibajara amit ezert 1000 ft adtam oda neki!!! Erre írt hogy az egyik szandi szorítja a lábát a masík meg hibás es en akkor most talaljak ki valamit erre neki😀 Mivel szebben de burkoltan kb ennyit tudtam erre az egeszre irni hogy "így járt" és sajnalom hogy nem jó, írt egy elég negatív kommentet, hogy én átvertem és csak a pénze kellett . Persze a mellék infokat elfelejettet közölni hogy 4 cipőt vett sokkal kedvezőbb árért és még próbált folyamatsoan alkudozni velem.... Ezek utan nem álltam le vele veszekedni mert egyszerűen fölösleges az ilyem emberekkel fogalkozni szeritnem.... Ez nem egy bolt, hogy jajjj nem jó méret vedd vissza... Egy-két ember szimplán nincsen tisztában azzal hogy egy internetes vasarlas hogyan műkodik...
2016 04 18
Ha nem tudod lebeszélni róla szerintem várd meg míg visszaküldi, csak azután utalj neki. =)
2016 04 18
köszönöm a válaszokat, nagy nehezen beletörődött :)
2016 04 18
Korrekt tájékoztatás esetén nem kérheti vissza a pénzt. Viszont én egyszer jártam úgy (nem itt), hogy vásároltam egy csajtól pár cuccot, nem is kevés pénzért. Elmondása alapján hibátlan, új ruhákat. Mondanom se kell, hogy a képen annak is tűntek. Élőben viszont szakadt, foltos, bolyhos göncöket kaptam, olyanokat, amiknek a kukában van a helye, és pofátlanság árulni. Egy lendülettel visszaküldtem, nem érdekelt a postaköltség, nem akartam azokat a rongyokat házon belül látni. Megírtam neki, hogy azt csinál amit akar velük, ha tényleg olyan korrekt , mint amilyennek beállítja magát, akkor visszautalja a pénzt. Megígérte, hogy visszaadja, azóta is várom :)
2016 04 20