Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

PÉnzvisszafizetés?! segítség!!

Sziasztok, az elmúlt napokban adtam el egy cipőt. Rengeteg képet küldtem a vevőnek minden szögből róla, majd amikor megértkezett hozzá közölte, hogy neki ez nem tetszik és fizessem vissza a pénzét.Szerintem a követelése teljesen jogtalan, mivel a képen látható terméket kapta meg a feltűntett áron, állapotban és minőségben. Valakinek van ötlete? A válaszokat előre is köszönöm :)
2016 04 19
szia! Egyetértek veled. Te nem egy bolt vagy, hanem egy magánszemély, aki eladott másodkézből valamit. Ha kapott képeket, és méreteket, nem reklamálhat. (Legfeljebb a méret miatt. ) Én korábban vettem egy olyan rucit, amit lemérettem, mégsem lett jó, fogtam és eladtam másnak. Ezt a megoldást nyugodtan javasolhatod te is neki.
2016 04 19
Köszi a választ!igen az én javaslatom is egyből ez volt:)
2016 04 19
köszönöm!
2016 04 19
megmutattam a képet, hogy boltból lett vásárolva, meg mondom őszintén nekem fel sem tűnt hogy ilyen, akkor most a londoni üzletben kellene reklamálnunk?
2016 04 19
igen gondolom nem tunt fel hogy olyan a varras mint ha te vartad volna 😄 (mert ez a kep meg semmi ha csak ennyi lenne es erre mondanam hogy jaj belul a cimke es a varras csunya azt mondom oke mert azt ki latja senki.de a felirat is olyan mint ha filccel irtam volna ra 😄) en nem mondtam hogy neked nem boltbol van boltba is van replika meg akar londoban is:d nem mondtam hohy rendelted:d de kicsit nevetsegesnek erzem hogy MEGKERDEZTEM hogy eredeti e mire te ravagtad h persze ha mondtad volna hohy nem annak tudataban veszem meg h hat ez egy replika de hat hatha jol nez ki vagy meg se veszem. nehogy mar most engem tuntes fel rossz szinben azert mert at basztal . 13 ezer forint egy kinai cipore. es furcsa cipo fuzo se volt hozza azert egy eredetibol ki az aki kiveszi es kozli hogy bocsi nincs benne de vehetek bele ha akarod eloszor le se esett:dd
2016 04 19
es nyilvan en vagyok a szar hogy hittem neked ,hogy ez egy eredeti cipo( eredeti adidas nem eredeti bolti cipo:d) es en vagyok a hulye hogy az elejen nem kezdtem el kepek alapjan kielemezni hogy ez tenyleg eredetie .jogos igazad van:) ja es hat 13 ezer ft az semmi,hogy ezen ki legyek igazad van abszolut😄✋🏽
2016 04 19
a masik meg hogy nem arrol van szo hogy en azon varialok hogy jaj ez a szin meg se tetszik es a meret se jo hanem az a problema hogy kicsit sem minosegi hat szet esik amit persze nem mondtal es nem is mutattad azert ne szorakozzunk mar nem 5 ezer forintrol van szo es arrol hogy en varialok.
2016 04 19
Nem értem, hogy az ennyire márka-mániások miért nem márkaszaküzletben vásárolnak.. (Már bocs.)
2016 04 21
Valszeg azért, hogy olcsóbban hozzájussanak....már bocs.....
2016 04 21
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék, itt az oldalon kinéztem egy fehér bőrkabátot, megtetszett szóval felvettem a kapcsolatot az eladóval, megegyeztünk, én direkt rákérdeztem ugye biztos nincs hibája, ő azt mondta persze hibátlan. Megtörtént az utalás és utána nem nagyon akart válaszolni, nem küldte a kabátot jó pár napig, mindenféle indokkal, írtam neki még egyszer, majd végül sikerült elküldenie. De itt jött az igazi csalódás, tegnap megkaptam, de valami borzalmas állapotban volt a kabát, kopott volt több helyen is elég erősen és ráadásul olyan szaga volt mintha egy dohos pincéből szedték volna elő, nagyon kiábrándító volt....ezek után írtam az eladónak, hogy én nem szeretnék vádaskodni meg oda-vissza írogatni csak egyszerűen küldje vissza a pénzt én meg küldöm neki a kabátot és ennyi. Azóta persze nem válaszolt, pedig szerintem látta már. Valaki esetleg volt már hasonló helyzetbe? Most ilyenkor mit tehetnék?
2016 04 22
Hát, ha nem válaszol mondjuk egy hét múlva sem én írnék egy szép negatív visszajelzést. Undorítónak találom az ilyet. Amúgy szerintem kezdj egy teljesen új bejegyzést és meglátod,többen fognak tudni neked segíteni =)
2016 04 22
> Picicicca: > Nem értem, hogy az ennyire márka-mániások miért nem márkaszaküzletben vásárolnak.. (Már bocs.) Krisztus ereje! Nem látjátok a képeket?! Nagyon megmondtátok most szegény lánynak, az persze smafu, hogy ebben az esetben nem az eladó az áldozat. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy a cipő újra elérhető, a replika szó sehol nincs feltüntetve az adatlapján, és így, hogy láthatjuk mennyire minőségi darab, még mindig 10eFt-ba kerül. De nézzük le a vevőt mert "olcsót" akar, az más dolog, hogy az eladó pedig szándékosan szeretne valakit lehúzni. Gratulálok nektek!
2016 04 28