Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Válasz nélkül

Már egy ideje érik bennem ez a topik,mert kezd egyre jobban elegem lenni. Szerintem nem én vagyok az egyetlen,akit nagyon fel tud bosszantani,amikor valaki képtelen válaszolni az üzenetekre. És most nem arról van szó,hogy 5 perc után várok választ,de az,hogy 1,2 vagy több nap után is képtelen írni valaki,az szerintem nem elfogadható. Az utobbi időben többször előfordult,hogy írtam valakinek csere ügyben,de az még csak arra sem méltatott,hogy azt mondja "nem köszi" vagy "már viszik". Szerintem ha valaki itt felhasználó,az vegye a fáradtságot,hogy legalább ennyit ír az érdeklődőnek! Szóval kérlek Titeket,legalább ennyi tiszteletet és kedvességet adjunk meg egymásnak, ez az oldal egyébként király,ne vegyük el a vásárlók/eladók kedvét ezzel a használattól!
2016 04 20
Igen egyet értek. Rengeteg olyan üzenetem van, amit nem válaszoltak meg. Olyan embereknek nem írok, akik hatalmas betűkkel kiírják, hogy nem cserélnek, és nem is válaszolnak az ilyen üzenetekre. De én pl több olyan embernek írtam csere ügyben, aki vagy nem jelezte, hogy érdekli-e csere, vagy pedig kifejezetten kiírta, hogy szeretne cserélni. És az már teljesen érthetetlen számomra, hogy akkor miért nem válaszol. Még ha nem is talált semmit, akkor is szerintem meg kéne egymást tisztelni annyival, hogy megírja válasznak,h köszi, de nem találtam semmit. De hát sajnos ez ellen nem tudunk mit tenni, csak megírni a véleményünket a dologról :) A másik, ami meg teljesen érthetetlen, ha az eladó nem válaszol, amikor érdeklődök egy ruha felől megvétel miatt.
2016 04 20
Igazatok van lányok! viszont annyit hozzátennék, hogy én sokszor kinézek valamit, ráírok az eladóra, és mikor eltelt pár nap és visszanézek, akkor látom a profilján, hogy vagy 2014-ben volt fent kb, vagy pedig le van tiltva. Mindkettővel lehetne kezdeni valamit admin részről, aki két éve (vagy akár több inaktív), az nem valószínű, hogy visszajön, vagy már tuti eladta a ruhái nagy részét. A letiltott felhszanálók cuccai pedig tök jó lenne, ha nem jelennének meg a keresésben.
2016 04 20
Sziasztok! Szerintem is, teljesen jogos, de nagyon sokan nem cserélnek, ezért illik megnézni minden "eladónak" a profilját. Rengeteg leírásban szerepel a "nem cserélek, az ilyen üzenetekre nem is válaszolok".
2016 04 21
Szancsa, itt szerintem nem is arról van szó, aki nagybetűkkel kiírja, hogy nem cserél, az teljesen érthető. Hanem amikor rászűrsz a feltételekre, még be is van jelölve nála és akkor sem méltat válaszra. Egyébként én mostanában a vevő részéről találkozom azzal, hogy elkéri az adataimat, hogy utal, én jóhiszeműen megadom és napokig kell könyörögni, hogy fizessen - ha időközben meggondolja magát az oké, csak mondja. Plusz nem célom boldog-boldogtalan kiadnom az összes adatomat.
2016 04 22
És amikor rádírnak, hogy akarsz-e cserélni, benne is lennél, írsz, hogy mi tetszene, de semmi válasz? Az milyen? :-D
2016 04 22
Én kb 10-11 embernek írtam és szó szerint B.....sztak vissza írni,mivel néztem valaki 2016.03.28-án volt fent utoljára valaki meg 04.15-én.Hát öcsém az ember így írjon valakinek és eltelik 3-4 hét és utánna írnak h ,,Szia bocsi de melóztam meg el is felejtettem felnézni,, meg a sok kamu szöveg akkor minek a F....nak hírdet sok hülye ha nem foglalkozik vele és csak hetek vagy hónapok útán ír vissza!!!!
2016 04 27
> geenanna: > És amikor rádírnak, hogy akarsz-e cserélni, benne is lennél, írsz, hogy mi tetszene, de semmi válasz? Az milyen? :-D Nekem is nemrég volt hasonló. 3 termékből 2őt cseréltem volna, 1et semmi esetre sem, megírtam neki, soha többet nem válaszolt. Nem fogom magam törni a továbbiakban a foglalással, elvitte más (:
2016 04 28
Szerintem az ilyen embereknek is kellene írni visszajelzést, hogy nem képesek visszaírni... ez nem egy jó pont főleg ha írok 20 embernek abból 2 en írnak vissza ez nem egy jó arány :D
2016 05 06