Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Miért nincs válasz ?

Miért nincs válasz ? Számtalanszor fordult már elő, de egy idő után már egy az rosszul esik a másik meg hogy már unalmas. Ha rám írnak, hogy szeretnék megvásárolni a ruhát, egyeztetünk adatokat, utalásra várok... utána miért nincs válasz ?! Legalább annyi, hogy bocsi nem kell mégsem a ruha... De még ennyi választ sem kapok, ha írok nekik, hogy a kért termék már feladásra készen áll (be van csomagolva, ráírva a címzett adatai), és hogy akkor mikor utal?! meddig tegyem félre?! mert már 1 - 2 hete várok rá ... Erre a kérdésemre sem jönnek válaszok. Szerintem ez fordított esetben sem esne jól a másik félnek. Lányok ha kértek egy ruhát vagy félretetetitek akkor legalább annyit írjatok, hogy bocsi nem kell!! Ebben semmi rossz nincsen mindenkivel előfordul,hogy valami oknál fogva nincs rá pénz, vagy találunk másikat ami jobban tetszik Kérdem én miért nem lehet válaszolni ?! Tisztelet a kivételnek, mert vannak nagyon aranyos és szimpatikus vásárlók és eladók :)
2016 05 06
ui: ezeknek a vásárlóknak,eladóknak írjunk visszajelzést,hogy képtelenek egy üzenetre válaszolni ?!
2016 05 06
Szia! Én az eladók részéről (is) ugyanezt tapasztalom, de hát nem húzom fel magam, ha neki nem kell a pénzem. Mai eset: ráírtam egy lányra egy naci miatt, lemérettem, mondtam még meggondolok és írok. Másnap már írtam neki, hogy fizetném, mondja az adatait. 4 napig nem jelentkezett be, majd utána azért, hogy elmondja, eladta. Persze simán lehet, h máshol megtette, ezzel nincs is baj. Csak a hozzáállással.
2016 05 06
Pontosan... én is voltam már így eladóval is egy nacit akartam venni, ráadásul nem is olcsón hirdette de nagyon megtetszett mondom megveszem írtam neki, azt a választ kaptam, hogy most nagyon elfoglalt azokat eladja amik fel vannak neki töltve,de ő nem akar most ezzel foglalkozni.. írtam neki hogy rendben de nagyon szeretném a nacit akár azonnal is utalok... ezek után már válasz nem érkezett.. Akkor kérdem én hogy minek hirdeti egyáltalán ha el sem akarja adni ? A másik ami a napokban történt egy szandálról amit én hirdetek, egy lány vitte volna el de még mindig itt áll becsomagolva a szandi ... írt napokig elküldte a címét irtam neki számlaszámot, mondta majd egy hétfői nap utal,aztán kedd majd szerda lett belőle... oké mondom én türelmes vagyok és senkit nem fogok sürgetni a saját pénze költésével... majd kb 1 hét után írtam neki hogy mizu ? mondta hogy azon a héten vett erről az oldalról egy lánytól cipőt, és nem azt kapta amit várt, kopott és koszos cipőt kapott így most nem tudja hogy az enyémet megvegye e ... mondtam neki hogy lefotózom többször is ha kell... stb. és innentől semmi válasz.. Megértem hogy rossz tapasztalata volt, de egy az nem tőlem.. a másik meg, hogy legalább annyit írna hogy akkor mégsem kell.. Mert ha közben ugyan úgy hirdettem volna és valakinek eladom úgy hogy ő ígérte hogy utal akkor én lettem volna a rossz ember..
2016 05 06
Én jelenleg is várok egy vásárlóra, kitartóan foglalom a termékeit, ki tudja meddig...hát nem tudom, egyszer mindenkinek elfogy a türelme. :( :( :(
2016 05 07
Lányok, ne foglaljatok, nem éri meg, aki viszi hamarabb azért, ha valakinek nagyon kell a ruha akkor úgyis megveszi hamarabb és kerít rá alkalmat. A másik meg hogy sajnos ezek a tagok nem olvasnak fórumot. Akik normális felhasználok csak azok olvassák ezeket...:)
2016 05 07
van benne valami :D De nem is arról van szó,hogy félre teszem valakinek.. hanem hogy már mondja hogy utal aztan mágsem és még választ sem kapok hogy miért vagy hogy mi van...
2016 05 07
van benne valami :D De nem is arról van szó,hogy félre teszem valakinek.. hanem hogy már mondja hogy utal aztan mágsem és még választ sem kapok hogy miért vagy hogy mi van...
2016 05 07
Ugyan ezt érzem. Utalni fog, igéri ő. Aztán csak nem érkezik semmi. Ráírok szépen, ráírok csúnyán, semmi nem hatja meg őket... Bezzeg, ha én, mint eladó ígérném, hogy majd feladom, aztán eltűnök, vagy hasonló akkor csaló lennék, meg szemét... Másik kedvencem, mikor így küldjek képet, úgy mérjem le, mondjam meg mennyi a posta...aztán eltűnik. Fájt volna annyit megírni, hogy ennek tükrében köszöni nem kéri? Szintén borzalom, mikor MEGVENNÉK valamit, és könyörögnöm kell, hogy adja el nekem... Vicc az, amit adás-vétel címen egyesek itt elképzelnek..kell hozzá türelem, az tuti
2016 05 07
> tinaahesz: > Ugyan ezt érzem. Utalni fog, igéri ő. Aztán csak nem érkezik semmi. Ráírok szépen, ráírok csúnyán, semmi nem hatja meg őket... > Bezzeg, ha én, mint eladó ígérném, hogy majd feladom, aztán eltűnök, vagy hasonló akkor csaló lennék, meg szemét... > Másik kedvencem, mikor így küldjek képet, úgy mérjem le, mondjam meg mennyi a posta...aztán eltűnik. Fájt volna annyit megírni, hogy ennek tükrében köszöni nem kéri? > Szintén borzalom, mikor MEGVENNÉK valamit, és könyörögnöm kell, hogy adja el nekem... > Vicc az, amit adás-vétel címen egyesek itt elképzelnek..kell hozzá türelem, az tuti Tina, pontosan :D És az ilyen lányok hirdetik úgy magukat, h évek óta fent vannak és ilyen-olyan megbízhatók. Sajnos még a leírásból sem derül ki legtöbb esetben, egy nagyon normálisan kommunikáló lány hetekig szivatott a foglalásával például :S
2016 05 09
Sziasztok! Én is várok egy válaszra, bár a hölgy naponta többször is bejelentkezik, válaszra sem méltat. Nem tetszik a nevem? Vagy mi van?
2016 05 10
Aranyecset, még új vagy itt, igaz? Sajnos készülj fel, lesznek ilyenek. Nem mindenkinek kell a pénzünk. Ami rém bosszantó, de én már meguntam, hogy más után futkossak, ha én akarok fizetni. Tisztelet a kivételnek, akiknek egyébként mindig írok értékelést :)
2016 05 10
Az elmúlt egy héten kb 10 embernek írtam úgy hogy én érdeklődtem a terméke iránt ... egyik sem volt képes vissza írni... és ez bosszantó. Akkor minek hirdet ?
2016 05 11
Ugyanígy jártam. Van, aki már hónapok óta nem válaszol, amikor méret felől érdeklődöm, de azért ki van nála írva, hogy "kérésre szívesen mérek" Így lehetetlenség vásárolni. Ráadásul még a ruha is tetszett volna.
2016 05 12
Hayley??? Erről az eladóról tudtok valamit? Hetek óta nem válaszol......
2016 06 14
1 2