Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

űzzük el a rendelgetős lányokat :D

Gyerünk linkeljétek be az olcsó netes ruhákból meggazdagodni vágyókat, én meg lököm nekik a negatívat :D Menjenek dolgozni ha pénz kell nekik, ne itt rontsák a gardróbcsere színvonalát!
2016 05 28
Én volt egy idő hogy rendszeresen rendeltem E bayről magamnak az órákon kívül mindennel megszívtam !!!! Nem 100% ugy nez ki mint a képen és az anyaga a botrány !!!! HORROR ÁRON ÁRULNAK !!!! Majd ha megnézitek később össze vissza próbál megszabadulni ezektől a ruháltól pont itt !!!!!! Csak jóindulatból mondom !!!!!! Egy becsapás az egész mickey egeres ruhák tömkelegét làtom mindenhol vajon miért adja tovább mindenki!!' Picit gondolkodni kéne !!! És valóban rontják is a mi boltunkat !!!!!
2016 06 01
Szia :) ugymond en is rendelek , rendelt cipoket adok el..ezzel mi a baj? Arra is gondolj hogy valaki azert csinalja mert mashonnan nem lehet penze :) pl nekem mindket kezem mutottek es nem dolgozhatok meg 1 honapig :) itt nem az ebayos eladokat vedem mert az tenyleg gaz, hanem szerintem nem kene ennyire altalanositani :)
2016 06 04
A Gardróbcsere szabályzata tiltja az üzletszerű árulást, mert nem erre lett kitalálva. Nem az elsődleges funkciója hogy akárki az itteni eladásokból éljen meg és kereskedjen. Ha rendelsz valamit és azt itt eladod az oké. Velem is előfordult hogy vettem pár dolgot akár ebayről, de mégsem kellettek és eladtam itt, viszont a párezer forintos holmikat többszörös áron árulni elég felháborító. Elvileg azért lett létrehozva hogy eladjuk/megvegyük/cseréljük a ruhákat, a saját ruháinkat (vagy ajándékba vásárolt, kapott, ..stb) nem pedig hogy hasznothúzzunk másokból!
2016 06 04
Teljesen mindegy hogy mennyi hasznod van rajta, ITT NEM LEHET RENDELŐS RUHÁKAT HIRDETNI. Ezt nem én vagy más felhasználók találtuk ki, hanem benne van a szabályzatban! Látom hogy még most a napokban töltötted fel a "termékeidet", ne félj az oldal adminisztrátorai hamarosan törlik az összes hirdetésed mert nem idevaló. Csak úgy megjegyzést képpen: a ruhák amiket hirdetsz 2-3000Ft-ért mennek alin, a körmös cuccok közül mind megtalálható 500Ft-ért, a csipkés crop toppot én 800Ft-ért vettem és használhatatlanul sz@r minőségű amit még tovább adni sem volt képem inkább kidobtam. Az ecset szettek 1000Ft alattiak mindenhol mert műszálasak és nem lehet velük szépen sminkelni, a szájfény-rúzs paletta is max 1000Ft de már láttam 400Ft-ért is mert nem használható, egyáltalán nem pigmentált...és sorolhatnám még. Szóval nincs haszon? :D Semmire nem jó, használhatatlan holmik amik pár dollárba kerülnek te meg eladod 4szeres áron őket úgy hogy még hónapokat is kell várni rájuk. Az ilyen cuccok azért vannak jelen ebayen, alin mert bár rohadt sok időt kell rá várni és nem biztos hogy jó minőségű legalább olcsó és ha nem felel meg vagy nem kapod meg akkor garantáltan visszakapod a pénzed. Te meg eladod drágán, garancia nélkül (mert ugye az oldal nem vállal felelősséget érted ha "eltűnsz", becsapsz valakit), hónapos szállítással, sz@r minőségben :D :D :D Hát csak gratulálni tudok hogy ha ebből akarsz megélni és azt hiszed hogy menni is fog! :D
2016 06 05
Lehet hogy közvetlenül nem rontod a boltom: - viszont sokan vannak akik nem állandó tagok, csak feljárnak egyszer-egyszer vásárolni és ha csalódnak, márpedig csalódnak a kurvadrága de használhatatlan cuccokban többet nem jönnek ide vásárolni. Ergó tőlem és a többi tisztességes eladótól... - amikor keresek valamit és oldalnyi gagyi rendelős, túlárazott holmin kell átrágnom magam az elég idegesítő. Valszószínűleg nem csak nekem, tehát mégtöbb ember lesz aki nem használja az oldalt és ugyanoda jutunk=kevesebb vásárló. - ha kevesebb a vásárló az eladók sem lesznek olyan lelkesek az eladásokkal és inkább próbálnak máshol eladni. Sokkal kevesebb jó cuccot találhatunk itt, így még kevesebben jönnek ide vásárolni. Soroljam még? BTW az üzletszerű kereskedés adóköteles!
2016 06 05
Engem nagyon zavar, amikor látom hogy a rendelgetősök csomó cuccot töltenek fel és nem győzőm átlapozni mert nem azért vagyok itt hogy drágán vegyek olyan dolgokat amit más megvesz olcsón... Szerintem a többiek sem. Ha akarunk, mi is tudunk rendelni számos oldalról, töredék árért.
2016 06 05
> ediiitkeee: > Teljesen mindegy hogy mennyi hasznod van rajta, ITT NEM LEHET RENDELŐS RUHÁKAT HIRDETNI. Ezt nem én vagy más felhasználók találtuk ki, hanem benne van a szabályzatban! Látom hogy még most a napokban töltötted fel a "termékeidet", ne félj az oldal adminisztrátorai hamarosan törlik az összes hirdetésed mert nem idevaló. > Csak úgy megjegyzést képpen: a ruhák amiket hirdetsz 2-3000Ft-ért mennek alin, a körmös cuccok közül mind megtalálható 500Ft-ért, a csipkés crop toppot én 800Ft-ért vettem és használhatatlanul sz@r minőségű amit még tovább adni sem volt képem inkább kidobtam. Az ecset szettek 1000Ft alattiak mindenhol mert műszálasak és nem lehet velük szépen sminkelni, a szájfény-rúzs paletta is max 1000Ft de már láttam 400Ft-ért is mert nem használható, egyáltalán nem pigmentált...és sorolhatnám még. > Szóval nincs haszon? :D Semmire nem jó, használhatatlan holmik amik pár dollárba kerülnek te meg eladod 4szeres áron őket úgy hogy még hónapokat is kell várni rájuk. Az ilyen cuccok azért vannak jelen ebayen, alin mert bár rohadt sok időt kell rá várni és nem biztos hogy jó minőségű legalább olcsó és ha nem felel meg vagy nem kapod meg akkor garantáltan visszakapod a pénzed. Te meg eladod drágán, garancia nélkül (mert ugye az oldal nem vállal felelősséget érted ha "eltűnsz", becsapsz valakit), hónapos szállítással, sz@r minőségben :D :D :D > Hát csak gratulálni tudok hogy ha ebből akarsz megélni és azt hiszed hogy menni is fog! :D Igen,tenyleg csak most töltöttem fel a dolgokat,jól látod,és őszintén szólva nem gondoltam bele hogy ez ekkora felháborodást fog kelteni,hiszen én mint 'friss tag' azt láttam,(ahogy ti is linkeltétek) hogy ezt mások is csinálják. És ugye nem csak ezen az oldalon,hanem például facebook-on is (ezt nem reklámnak szánom,hiszen ott nem vagyok jelen). Szóval igen,ebbe tényleg nem gondoltam bele. Szó sincs arról,hogy ebből szeretnék megélni,ne gondoljátok ezt. Bár persze ezt a többi ilyen oldal nevében nem tudom kijelenteni.
2016 06 05
Hol van az írva hogy nem lehet rendelős ruhákat eladni? Csak kivancsisagbol kerdem mert atolvastam a felhasznaloi szabalyzatot de ilyet sehol nem olvastam...
2016 06 09
> minniewebshop: > Igen,tenyleg csak most töltöttem fel a dolgokat,jól látod,és őszintén szólva nem gondoltam bele hogy ez ekkora felháborodást fog kelteni,hiszen én mint 'friss tag' azt láttam,(ahogy ti is linkeltétek) hogy ezt mások is csinálják. És ugye nem csak ezen az oldalon,hanem például facebook-on is (ezt nem reklámnak szánom,hiszen ott nem vagyok jelen). Szóval igen,ebbe tényleg nem gondoltam bele. Szó sincs arról,hogy ebből szeretnék megélni,ne gondoljátok ezt. Bár persze ezt a többi ilyen oldal nevében nem tudom kijelenteni. akkor miért nem törlöd simán az oldaladat vagy törlöd a termékeket és kezdesz normálisan a saját ruháid árusítani? Vagy rendelj meg mindent a ruháid közül és rakd fel SAJÁT képpel és leírással. Én is vettem már ebayról ruhát, és teljesen más volt mint a képen :D:D az megint téged minősít, hogy egy, bele sem gondolsz, kettő, csatlakozol egy oldalhoz és nem olvasol utána hogy mit szabad és mit nem... szóval ha van annyi jóérzés benned, hogy nem rontod itt mások üzletét (a fentebb felsorolt okok miatt) akkor törlöd. ha nem, akkor úgy is jelentve és törölve leszel :)
2016 06 12
> hopewentz: > Hol van az írva hogy nem lehet rendelős ruhákat eladni? Csak kivancsisagbol kerdem mert atolvastam a felhasznaloi szabalyzatot de ilyet sehol nem olvastam... GYIK Miért lett törölve a hirdetésem? Ennek több oka is lehet. Ha például az általad feltöltött képet nem Te készítetted, hanem a netről töltötted le és ez az egyetlen, vagy első/nyitó képed. Használhatsz, ilyen képeket is, de arra kérünk, hogy csak maximum másodikként töltsd fel, a nyitó kép mindig az legyen, amit te készítettél a nálad lévő darabról. Ha a kép rossz minőségű, nem tisztán kivehető mit is ábrázol. Így ugyanis a vevők sem kapnak megfelelő információkat a termék minőségéről, színéről, anyagáról. Ez többnyire akkor fordulhat elő, ha alacsony felbontású a kép, vagy ha a közeli fotóknál nem használod a makró funkciót, vagy nincs fókusz. Ha a terméked rossz állapotban van, koszos, stb. Ha rossz kategóriába soroltad, vagy nem tartozik egyikbe sem. Pl.: könyvek, elektronikus eszközök, stb. Ha más felhasználók jelentik, hogy az általad használt termék és képek nem hozzád tartoznak, hanem egy netről vagy egy másik felhasználótól „kölcsönözted”. Ha az általad kínált darabok kereskedelmi forgalomban kaphatók és/vagy a Gardróbcserét üzleti és marketing célokra használod. Ha új darabokat árulsz különböző méretekben, színekben melyeket egy másik boltból rendelsz. Ha a hirdetésed több terméket tartalmaz. Kérünk, hogy egy hirdetésben csak egy termék szerepeljen, a nyitóképen pedig az az egy dolog legyen csak látható, amit a hirdetésedben árulsz. Ha különböző termékeket csomagban, szettben árulsz. Kérünk csak olyan termékeket tölts fel egyben, ami valóban egy szett. Például: fülbevaló, nyaklánc, ami egymáshoz tartozik. Az adminisztrátor a nem megfelelően feltöltött hirdetéseket figyelmeztetés nélkül eltávolítja! Ez a lista bővülhet, az oldal adminisztrátorának joga van eltávolítani minden, olyan tartalmat, ami nem illeszkedik az oldal profiljába.
2016 06 12
Ha nem akarod végig olvasni, ezek vonatkoznak rátok (a rendelgetős lányokra): 1. "Ha például az általad feltöltött képet nem Te készítetted, hanem a netről töltötted le és ez az egyetlen, vagy első/nyitó képed." 2. "Ha az általad kínált darabok kereskedelmi forgalomban kaphatók és/vagy a Gardróbcserét üzleti és marketing célokra használod." 3. "Ha új darabokat árulsz különböző méretekben, színekben melyeket egy másik boltból rendelsz."
2016 06 12
Ertem koszi
2016 06 13
"Bátran nézz szét a többi termékem között is! :)" olvasható a hirdetés alatt. Azért ez meg enyhe túlzás, hogy az ő terméke :D
2016 06 13
Amúgy ez a rendelgetős dolog nem lenne gáz, ha valaki tényleg azért csinálná, hogy segítsen annak aki "béna" hozzá és teljesen ingyen és bérmentve. Csak sajnos nem azért, hanem a haszon reményében csinálják és sajnos már egyre többen, ami szerintem elég gáz. Tény, hogy könnyű pénzszerzési lehetőség és egyszerűbb, mint elmenni dolgozni, de nekem nem lenne pofám hozzá.
2016 06 14