Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Csomag feladás mit hol mennyiért?

Mindig fontos mit menyyiért tudunk postázni a lényeg ugye minnél olcsóbban. A postán nem valami segítőkészek. Ha a díjkalkulációt nézem postán feladásnál szembesülök vele más az összeg.
2016 05 30
Ami a Magyar Posta honlapján van kalkulátor az is jól számol, én mindig annyit fizetek, amennyit itthon kiszámolok vele. Lehet valamit nem jól választasz ki.
2016 05 30
Lehet, meg összezavar a tavalyi árak gondolom.
2016 05 30
Futár szolgálat melyik az olcsóbb?
2016 05 30
A magyar posta honlapja pontos, érdemes otthon lemérni a csomagot, ha van megbízható mérleged. sokszor pár gramm eltérés számít. Futár szolgálatok közül a jófogásról tudom, hogy olcsó, a GLS, DHL és hasonlók nem érik meg.
2016 05 31
Esetleg még a weboxot tudom ajánlani egyszerű és gyors. A honlapjukon mindent meg lehet találni videóval mutatja be a feladást és átvételt is. A posta honlapján szoktam én is kiszámolni a várható összeget és mindig pontos. :)
2016 06 01
> ZsofiBarany: > Esetleg még a weboxot tudom ajánlani egyszerű és gyors. A honlapjukon mindent meg lehet találni videóval mutatja be a feladást és átvételt is. > A posta honlapján szoktam én is kiszámolni a várható összeget és mindig pontos. :) Én is ajánlom, illetve a Foxpost-ot ;) az most akciósan, 199forintért szállít.
2016 06 01
> ZsofiBarany: > Esetleg még a weboxot tudom ajánlani egyszerű és gyors. A honlapjukon mindent meg lehet találni videóval mutatja be a feladást és átvételt is. > A posta honlapján szoktam én is kiszámolni a várható összeget és mindig pontos. :) Webbox nézegetem de nekem még magas,persze biztos azért mert még nem használtam,de megnézem a videót hátha úgy értem.
2016 06 02
> Husanka: > > ZsofiBarany: > > Esetleg még a weboxot tudom ajánlani egyszerű és gyors. A honlapjukon mindent meg lehet találni videóval mutatja be a feladást és átvételt is. > > A posta honlapján szoktam én is kiszámolni a várható összeget és mindig pontos. :) > Én is ajánlom, illetve a Foxpost-ot ;) az most akciósan, 199forintért szállít. Az jól hangzik de hol találom meg az akciót?
2016 06 02
Hú ez klassz köszi.
2016 06 02
Igazán nincs mit :) Én szeretem nagyon. Egyik nap utaltam, beletette egy lány, másnapra itt is volt.
2016 06 02