Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Nem vette át a csomagot

Sziasztok! Új vagyok és lehet hogy túl naiv voltam... Helena3991 rendelt tőlem egy cipőt, amit sajnos 2 nap csúszással tudtam feladni neki mert beteg voltam, de lényegtelen, hiszen utánvéttel akarta a csomagot.Feladtam GLS futárral de nem vette át a cipőt... A csomagkövetésnél láttam, hogy betárolták, már 5 . napja lesz , szóval ezt vissza fogják nekem küldeni. Mit tegyek? Azóta egy üzenetemre se válaszol, kerestem facebookon, instagramon, 2000ft-os postám úszott oda... és nagyon mérges, csalódott vagyok, mert semmi válasz :( :( :(
2016 06 10
Ezert nem postazok soha utanvettel :/
2016 06 10
Szia! Szerintem ne postázz utánvéttel, mert sokkal drágább és elég rizikós dolog. Add fel máskor ajánlott levélként a postán, úgy is meg fogja kapni, az azonosítóval pedig ellenőrizni tudják, ha nem kapná meg. Vagy ha nagyobb dologról van szó ez esetben cipőről, simán futárral, utalja előre az összeget. Szerintem még várj pár napot, hátha jelentkezik, próbáld meg még felkutatni, sajnos mást nem lehet tenni, ha eltűnt..
2016 06 11
köszi csajok, én se szoktam utánvéttel küldeni semmit, most is csak azért, mert átvételkor tudja kifizetni csak a cipőt. Jelentkezett azóta, össze vissza zaklattam mindenhol... elméletileg holnap átveszi. Le lehet tiltani egyébként az ilyeneket?
2016 06 12