Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Békési Ágnes Bubblegum CSALÓ

Sziasztok vigyázzatok sok csaló van. mi is belefutottunk egybe.. Bubblegum néven van fent. Hirdetett Obag táskát lefixáltuk elutaltunk neki Augusztus 22.-én 10000ft-ot de a csomag nem jött.. hitegetett minket hogy feladta.Postán megkérdeztük igen fel lett adva csak rossz címre (direkt) a feladóvevényt jó névre címre töltötte ki de a csomagot direkt rossz címre írta hogy visszakerüljön hozzá.Hosszas kutakodás és ismeretség alapján kinyomoztuk hol a csomag és lekértük hogy küldjék el nekünk.Ma megkaptuk és közel nem az volt bent mint amit hirdetett de még színre sem. Vigyázzatok vele CSALÓ
2016 09 29
Üdv. És a postán nem tünt fel a postai alkalmazottnak ,hogy a feladóvevényen és a csomagon nem stimmelnek nevek és címek? Nem okoskodni akarok,de ha a feladóvevényen és a csomagon nem ugyanaz a két név és cím,annak fel kellett volna tünni a postai alkalmazottnak az ablaknál h vmi nem stimmel,vagy tévedek?
2016 09 30
Nem túl életszerű, hogy nem ugyanaz a név és cím, ennek ellenére a posta felveszi. Ezt csak úgy tudom elkepzelni, ha valami jó ismerőse van a postán, aki így megbeszélést követően felveszi, de ezzel viszont az állásával játszana (szerintem). Én naponta postázom mindig ránéznek a feladóvevényre és a címzésre.
2016 09 30
> Hildegard93: > Nem túl életszerű, hogy nem ugyanaz a név és cím, ennek ellenére a posta felveszi. Ezt csak úgy tudom elkepzelni, ha valami jó ismerőse van a postán, aki így megbeszélést követően felveszi, de ezzel viszont az állásával játszana (szerintem). > Én naponta postázom mindig ránéznek a feladóvevényre és a címzésre. Ez is elképzelhető. És ugye bár mindegyik ablaknál van biztonsági kamera,amiről vissza lehet nézni hogy az adott időben,ablaknál mi zajlott le a csomagfeladás időpontjában. Gondolom én...
2016 09 30
Sőt,ha nem is azt kapta a pénzeért,amit az eledó meghirdetett,akkor az már szerintem a vevő megtévwsztésének minősül. Ha nekem nem azt küldené el az eladó,mint amit hirdetett és megvenni szándékoztam,mihelyt kézhez kapnám a csomagot,rögtön jeleznék az eladónak,és ha nem tenne eleget a kötelezettségének,jelenteném az adminnak,továbbá a pénzemet is visszakövetelném! Amennyiben ezt sem tenné meg,bizonyítékokkal mennk a rendőrségre feljelentést tenni!
2016 09 30
Ha kapott valamit, akkor nehéz bizonyítani, hogy nem azt kapta amit kellett volna. Gondolj bele, mindenki letagadhatná a kapott árut és követelhetné vissza a pénzt, közben pedig megkapta. Egyszerűbb ha semmit nem kap, az bizonyítható egyszerűen. Ez esetben vannak kétségeim a kimenetelt illetően.
2016 09 30
Hát de egyébként ha megvan csomagról a papír,ami rajta szokott lenni a csomagon,ha jól tudom ragszám is van rajta,az alapján vissza lehet keresni,szerintem. Tehát annak nem igazán lenne értelme ha a címzett megpróbálná letagani,h már pedig ő nem kapta meg a csomagját.
2016 10 09