Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

segítsetek !

Mit tudok tenni akkor, ha cserém volt és mindketten feladtuk a csomagot-mindketten elküldtük egymásnak a feladó szelvényt-de az ő csomagja még nem érkezett meg és elvesztette a feladó szelvényt???... Szerintem a posta keverhetett el valamit, de feladó szelvény elveszett... Elég róla a kép is, hogy utána tudjak kérdezni ? A lány sajnos már nem szeretne a "cserével" foglalkozni így nekem kéne valahogy megoldanom :(
2016 11 12
Csomagszámot tudod esetleg? :/
2016 11 12
Ha megvan a kep a szelvenyrol es olvashato rola a ragszam akkor te is lekerdezheted
2016 11 12
A fotón a szelvényen minden adat Név Cím Azonosítószám alapján,segíteni fognak a Postádon. Keveredésről is választ adnak,de ne hagyd annyiban a dolgot,mert visszaküldik a feladónak legvégső esetben!
2016 11 12
az a baj hogy a számot alig lehet látni a képen :(
2016 11 12
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem átbaszott! Régebben, amikor még facen cserélgettem a dolgaimat, direkt mindig eltettem ezeket a kis papírokat és a fotót is úgy csináltam meg, hogy látszódjon. Ha pedig elveszett volna a csomag, akkor természetes, hogy kárpótolom a másik felet vagy vissza küldöm neki az ő csomagját.
2016 11 14
feltöltenéd ide a szelvény fotóját, hátha sok lúd disznót győz?pl lehet photoshoppal kitudom úgy nagyítani hogy látszódjon a számsor , egyébként én sem akarlak elkeseríteni de szerintem is átvert :( az Ő felelőssége hogy a szelvényt megőrizze vagy utána járjon...szerintem inkább az Ő nevét írd ki a fekete listára , hogy más ne járjon így :s sajnálom!
2016 11 14
Hát igen, az sem ártana. Nem értem miért jó más cuccát benyúlni és hazudni. :s
2016 11 14
A posta mester utána tud járni. öt keresd. de szerintem be csaptak. mert ez nem túl kedves hogy nem érdekli. nyilván azért mert nincs mit keress. de címet nevét s fekete listára irhatnal.
2016 11 14