Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Megjelenek ismét az irogatós csalók

Ahogy visszatérni látszik az élet az oldalon, új termékek kerülnek, fel úgy visszatérnek az írogatós csalók is. ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/e8fa7a3644c68e5dcfcb8b0872a7f373.jpg)
23 napja, 09:42
A csalóknak nem örülök, de jó lenne, ha fellendülne az oldal. Igaz egész nyáron nem volt időm saját feltöltésekre, szóval én produktívan nem tettem hozzá sajnos.. de remélem mások igen. Hajrá gardrób! > MissQueen: > Ahogy visszatérni látszik az élet az oldalon, új termékek kerülnek, fel úgy visszatérnek az írogatós csalók is. > ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/e8fa7a3644c68e5dcfcb8b0872a7f373.jpg)
22 napja, 14:57
Sziasztok! Le lehet tiltani az ilyeneket?
20 napja, 14:40
Nincsen ilyen opció ezen az oldalon. Valószínűleg ezért is hagyták el a gardróbot sokan.
18 napja, 16:13
Hát ez nagyon szomorú...Engem is megtalált egy, írtam neki, hogy kopjon le, angolul is, hátha, de csak küldi az üziket..:(((( Lehet robot. Jelentettem az Adminnak, elvileg törölték, de csak írogatt...((((
17 napja, 19:57
De ugye nem emailben? Egyébként itt sem szabad visszaírni nekik. Ezt 2,5 éve kb. amikor ezek itt felbukkantak, minden értékelésembe beleírtam. Mármint hogy teljes ignoráció. Mivel nem érti, hogy te mit írsz, ezt pozitívumként könyveli el, és ez csak olaj a tűzre. Ha mindenki kezdetektől ignorálta volna őket, kikoptak volna innen, mert látják hogy "nincs piacuk". De most már mindegy. (direkt választ nem tudok írni neked, mert olyan remekül programozták újra ezt az oldalt)
2 napja, 21:22
Dehogy, nem e-mailt írtam. Arra várhat...De amúgy el sem küldi a rendszer, mert ezek szerintem robotok vagy programok. Ma is 3 üzit írt, és ugyanaz a kretén, mert az e-mail cím amire várja a választ ugyanaz, mint eddig, csak más a felhasználónév. Nem válaszolok neki, de 2 hete folyamatosan írogat. Nem töltöttem fel cuccokat jó ideig, de úgy látom most is felesleges volt. Csak csalók meg perverzek kerestek meg, akik mosatlan bugyit akarnak venni.:/
2 napja, 16:57