Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Képfeltöltés???

Sziasztok, új vagyok és első termékemet szeretném feltölteni, de kb fél órája nem sikerül, bármennyire is lecsökkentem a kép méretét. Ez normális? Mit lehet ezzel kezdeni? Köszi
2017 11 01
Nem a képmérettel van a baj, nemrég még belassult, lefagyott az oldal. Ez már többé-kevésbé helyre jött, viszont képet feltölteni nem enged, ezer évig pörgeti a töltést sajnos. :( Sokszor visszatérő problémák ezek, nem tudsz mit csinálni, én már írtam több topicba is, várni kell, hátha pár óra múlva korrigálják az oldal hibáit.
2017 11 01
Akkor nem nálam van a baj. Köszi!!
2017 11 01
Én pl. pár órája még üzenetben küldtem képeket, akkor engedte, most lett megint olyan kedve, hogy nem lehet képet feltölteni. Bosszantó, de ne add fel, leszámítva ezeket a hibákat, ha működik az oldal, sok jó cuccra lehet bukkanni! ;)
2017 11 01
Egyetértek az előttem szólóval! :-D És sajnos azzal is, hogy ma gyakorlatilag egész nap nem működik a képfeltöltés. Várni kell, majd csak helyrejön, és reméljük mihamarabb!
2017 11 01
> ElizaDay: > Egyetértek az előttem szólóval! :-D És sajnos azzal is, hogy ma gyakorlatilag egész nap nem működik a képfeltöltés. Várni kell, majd csak helyrejön, és reméljük mihamarabb! ;-)
2017 11 01