Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Segítsetek, megloptak

Egy lánynak egy fürdőruhát küldtem el postán Miskolcra (jan. 4), megbeszéltük hogy ő is aznap utal , abban az órában amikor én is feladom és küldi a bizonylatot. Nagy bizalommal fel is adtam a postán a portékámat. Ő nem küldött rögtön bizonylatot, bíztam benne, gondoltam nem lesz rá szükségem. Amikor még keddre sem érkezett meg az utalás furcsálltam a helyzetet kértem is tőle a bizonylatot az utalásról, azt mondta a barátja számlájáról utalt és a barátja unja hogy mindig az ő számlájáról utal, és ezért nem szeretné zaklatni. (Na itt kezdett tényleg furcsa lenni a dolog) majd mentegetőzött hogy ő utalt. Na de akkor hol a bizonylat? Kérdem én. És állította hogy a csomaga sem érkezett meg, én felhívtam a postát tudakozva hogy megérkezett e a csomag, és megérkezett rendben. Ma (jan. 12.) írtam neki hogy mostmár ez így nem lesz jó nem válaszol. Nem kifejezetten a pénz érdekel (nyilván jól jön, mint mindenkinek) hanem legyünk már korrektek.
2018 01 12
Szia! Sajnálom. :( Szerintem rendőrségi feljelentést tudsz tenni, de lehet, hogy más okosabb ebben az ügyben, mint én. Tanácsod tudok adni az eddigi tapasztalataim alapján: Addig nem adok fel senkinek semmit, amíg nincs a számlámon a pénz.
2018 01 12
Igen, tudom ezt rontottam el😅 csak megbízhatónak tűnt a lány én pedig naiv.
2018 01 13
Szia! A lány neve?
2018 01 21
NÉV?Adatlap?
2018 01 27
Szia :) Nagyon sajnálom. de tényleg nem szabad előre feladni! Ma már senkibe nem bízhat az ember :( Én úgy jártam hogy Szombathelyen talizok egy lánnyal hogy vesz tőlem egy ruhát is beszéltük az időpontot( a lányt elég jól ismertem) és vártam, de nem jött el. Rá írtam hogy merre van de fél órát vártam mire válaszolt és kinyögte hogy nem tud jönni. Nagy csalódás volt számomra,főleg hogy ismertem is!
2018 02 01
> enaa18: > Szia :) > Nagyon sajnálom. de tényleg nem szabad előre feladni! Ma már senkibe nem bízhat az ember :( > Én úgy jártam hogy Szombathelyen talizok egy lánnyal hogy vesz tőlem egy ruhát is beszéltük az időpontot( a lányt elég jól ismertem) és vártam, de nem jött el. Rá írtam hogy merre van de fél órát vártam mire válaszolt és kinyögte hogy nem tud jönni. > Nagy csalódás volt számomra,főleg hogy ismertem is! Sziasztok lanyok! Köszi a segítségeteket! Végül nagyon csúnya módon de visszapostázta hozzámellékelt gúnyos üzenetekkel. Pl.: húzd fel magadra a bikinidet
2018 02 14