Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

Az ELADVA megjelölésű tételek automatikus törlése

Gondolom nem vagyok vele egyedül, hogy keresésnél egy csomó olyan termékkel találkozom, ami már el van adva. Jó lenne, ha 1 max 2 hét után ezek a tételek automatikusan törlődnének, mert ezek is csak nehezítik a böngészést. Nem is értem, hogy miért nem törli az eladó maga az ilyen tételeit, a visszajelzések úgyis ott vannak... Én max 2-3 napig (amíg oda nem ér a vevőhöz) hagyom meg így az eladott cuccokat, utána tök fölösleges otthagyni, így is tele van szeméttel, ide nem illő, illetve ezer éve be nem lépett felhasználók dolgaival az oldal, igazán figyelhetnének erre is.
2018 02 21
Azt nem tudom mások ezzel hogy vannak, de nálam az"eladott" jelzés nem csak az eladott termékeket takarja, hanem az egyenlőre foglaltakat is (ez sokszor heteket jelent ebben az állapotban, majd végül feloldást). Illetve sok olyan ruhám van, amit valamiért nem találtam meg most, hogy felújítunk, de tudom hogy vannak, ezeket egyenlőre eladottnak jelöltem, nehogy valaki pont azokat szemelje ki - mert jelenleg nem tudnám neki előkeríteni, de kitörölni sem szeretném mert sok idő volt lefotózni és megírni róla azt a kilométeres leírást amit én minden termékemhez írok. Én nagyon megszívnám most ha törölnék automatikusan őket - de én elég "speciális" eset vagyok :D Egyszer egy lány írta., hogy ő azért hagyja meg az eladott dolgait eladott jelzéssel, mert így jobban rátalálnak a boltjában lévő hasonló termékekre (általában egy eladó minden terméke hasonló stílusú/méretű stb), mivelhogy az eladott termék nyilván egy felkapottabb / keresettebb darab volt ezért ezáltal sok vevő jön hozzá még így is. Ezzel "reklámoz" tulajdonképpen - Gondolom az esetek 99%-a inkább erre megy.
2018 02 22
Az már csak egy vágyálom marad számomra hogy megjelenik a "FOGLALT" gomb, esetleg egy "TERMÉK INAKTIVÁLÁSA (törlés nélkül)" vagy, hogy minden ELADOTT/FOGLALT jelzésű termék automatikusan ne jelenjen meg a keresésben.. De hát erre esély szinte 0-a , úgyhogy addig marad a "szemetelés"
2018 02 22
Simán be lehet szerkeszteni a szöveget, odabiggyesztve nagybetűkkel, hogy foglalt... nem kell kitörölni miatta a tételt.
2018 02 22
Igen, de a (cím) módosítás automatikusa előresorolja (frissíti) a terméket a boltban, amit sok esetben nem előnyös... (Még a kezdeteim elején egy ilyen "foglalt-os" frissítésnél egy "kedves" vevő megvádolt, hogy biztos beleszerkesztettem az árba is, mert ő látta hogy frissült és olcsóbbra emlékezett.... ami persze nem volt igaz.... Természetesen nem akartam vitatkozni , mert galambokkal sakkozni ugye... így megkapta az általa "emlékezett" áron... NNA azóta én nem frissítek addig SEMMIT míg át nem veszik a termékeimet és vissza nem írnak hogy minden ok. Ezzel kizárva minden reklamációs lehetőséget, mert nekem ehhez nincs idegzetem :) ) Amúgy nem vitatkozni szeretnék, mert szerintem is nagyon zavaró a sok eladva jelzésű cucc (az elhagyatott profilokról nem is beszélve) és tényleg tök jó volna ha kitisztulna a keresés ... Csak gondoltam megmutatom, hogy nem feltétlenül csak lustaság lehet az oka. Engem ezek a témák amúgy személy szerint csak azért fognak meg, mert web-programozóként amondó vagyok, hogy ez nem a felhasználók problémája kellene hogy legyen.... Egy jó rendszerben fel sem merülne hogy ne lehessen látni a keresésben a sok "szeméttől"
2018 02 22
Én általában úgy szoktam, hogy addig hagyom fent az eladott termékeket ameddig oda nem ér a vevőhöz és ír róla. Egyszer pórul jártam amiatt, hogy fel volt tüntetve egy termék hibája amit a vevő nem vett észre... mivel töröltem a hirdetést így nem tudtam igazolni magam. Egyébként tényleg inkább írd bele, hogy foglalt ahelyett, hogy eladottként jelölöd meg, illetve ne foglalkozz az ilyen vevőkkel. Az emberek többsége nem felárazni szokta itt a cuccait hanem leárazni. :D
2018 02 22
Én addig hagyom fent "ELADVA" amíg oda nem ér a vevőhöz. Amint megkapta azonnal törlöm. Sok szép dolog van gardróbcserén csak annak szinte a 60%-a már el van adva és csak römögeti az eladó..
2018 08 26
Én érdeklődtem egy lánynál, szerettem volna egy táskát, nem volt megjelölve, hogy eladva, olyan flegmán válaszolt, hogy már elkelt, hogy én éreztem hülyének magam, amiért meg mertem kérdezni.. azóta sincs megjelölve eladottként...
2018 09 01