Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Postán maradó csomag kérdések

Sziasztok! Alapvetően foxposton szoktam csomagot feladni és kapni is, így kissé tudatlan vagyok a postai dolgokkal kapcsolatban. Most viszont több olyan érdeklődőm is van, akik postán maradóként szeretnének rucikat vásárolni. Kérdésem az lenne, hogy Ti hogy szoktátok intézni az ilyesmit? Tegyük fel, van 2 hosszú ujjú, meg egy leggings, mibe csomagoljátok, hogyan adjátok fel a levelet/csomagot? és milyen várható díjazása van ennek? előre is köszi a magyarázatokat!
2018 04 10
Szia! Én mindig buborékos borítékot veszek, épp akkorát, ami kell. Abba csak beleteszem, leragasztom, kész. Még annyi, hogy ráírom a borítékra is, hogy postán maradó, biztos, ami biztos :D És akkor ki kell tölteni hozzá még a feladóvevényt vagy mit (azt a szürke-zöld papírt).
2018 04 11
sziasztok! nagyon köszi a válaszokat!
2018 04 11
Szia! Én nagyon sok dolgot adtam fel postán maradóként. Én vastagabb nejlonzacsiba teszem (mint pl H&M, bershka stb reklámtáskák) és sokszor körbe is ragasztom ragasztószalaggal, és ragasztok rá egy lapot amin a címzés van. Fontos, hogy a címzésre a posta címét írd és azt is írd rá, hogy postán maradó (ezt külön kérik is, legalábbis nekem kérték mikor 1x nem írtam rá) A hátránya ennek az, hogy folyton le kell mérni a csomag súlyát, hogy pontos árat tudj mondani így egy kicsit időigényesebb.
2018 04 13
köszönöm!
2018 04 14
Sziasztok! Postán maradó csomagnál, ha jól tudom érdeklődni kell, hogy megérkezett-e a csomag. Tudja valaki, hogy van olyan lehetőség, hogy kapjon a címzett értesítést? Köszönöm!
2018 04 16
Csajok!! Valaki összefoglalná azt, hogy akkor milyen lehetőségek is vannak csomagfeladásra és milyen árkategóriában? :)) Köszi!!
2018 04 17