Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Felvéve vagy nem?

Sziasztok, azokat kérdezném akik szoktak vásárolni az oldalon,hogy melyik képeket szeretitek jobban? Amiken csak a ruha van, vagy olyat ahol a ruha felvéve is van? Esetleg mindkettő?
2018 12 01
Szia! Szerintem mindkettő jó, bizonyos ruhák felvéve, mások meg kiterítve/vállfán érvényesülnek jobban a képeken. Én pl. nem szeretek felvéve képet felrakni, de volt olyan felsőm, amit egyszerűen nem tudtam normálisan lefényképezni máshogy. :D Vásárlóként is kértem már mindkettőt, volt, hogy felvéve hirdették, és kiterített képet kértem, és a fordítottja is előfordult már. Eladóként sztem inkább az a cél, hogy jól mutasson a fotókon, vásárlóként pedig hogy minél jobban el tudjam képzelni, milyen a szabása, a formája. Szóval igen, mindkettő... :)
2018 12 05
Szerintem felvéve és kiterítve is érdemes képet készíteni, már ha feljön a ruha.:-) Bár felvéve meg akkor hasznos, ha ugyanolyan paraméterekkel rendelkezik a leendő vevő, mert akinek pl. rövidebb/hosszabb a lába, szélesebb a csípője, már teljesen máshogy áll majd a ruha.
2018 12 05
Valóban kiterítve is és felvéve is. Volt olyan ruha, ami tetszett, de a vásárló felvéve árulta és akkor már nem is jött be, mert valóban nem neki való volt. De volt olyan is, hogy felvéve sokkal jobban vonzott, aztán kiterítve már nem is volt szimpatikus. Én mindkét formában szoktam tölteni.
2018 12 09
Én szinte sose teszek fel képet amiben rajtam van, vagy nagy rám és akkor úgyse fog úgy mutatni ahogy kéne vagy egyszerűen rám nem jó, 150 cm vagyok ezért rám szinte minden nagy én ezért szeretek kiterített képet kitenni mert ha felvéve elküldöm lehet nem tetszik a vevőnek mert rajtam egyszerűen sehogy se áll.
2018 12 09
Szia! Csatlakozom az előttem szólókhoz, többnyire én is mindkét fajtából szeretek feltenni 1-1 képet, mert nekem is nagyon hasznos tud vásárlásnál (feltéve persze, hogy jó minőségű képekről beszélünk). Abban az esetben nem teszek fel felvéve képet, ha nem jó rám az adott termék (kicsi, vagy nagyon nagy), mert azt tapasztaltam ez inkább "káros" az eladásra nézve. Ilyenkor esetleg megpróbálhatsz katalógus képet keresni, vagy ha van olyan ismerősöd, aki egy kép erejéig megmutatja, hogy áll rajta az is lehet jó megoldás. :")
2018 12 17
Én általában kiteritve vagy vállfán fotózom a ruháimat, de ha kérnek felvéve képet természetesen küldök amennyiben rám jön még az adott darab. :)
2019 01 14
En nem teszek ki felveve kepet, mivel a ruhak nagy resze nem a meretem, nem all jol. Masreszt, regen kaptam mar vissza azt, hogy nem is azt a ruhat kapta meg amit meghirdettem, mert rajta tok mashogy allt termeszetesen.. Lehet valaki X meret formas alakkal, es lehet valaki csontvaz is mint en. A felvett kepek nem mervadok, akkor inkabb leirom, hogy szuk fazon, bo fazon, adok centis mereteket, linkelek katalogus fotot. De ertelemszeruen meg ami a meretem arrol meg azert nem kuldok kepet, mert eladom, hiszen nem szeretem, nem all jol rajtam. Nem akarom atverni a vevoimet, hogy rajtam ugy all a ruha, rajta meg biztos nem fog ugy allni, mert 0,1% esely van ra, hogy ugyanolyan magasak vagyunk, ugyanakkora a sulyunk, ugyanolyan mennyisegben, minosegben es formaban sportolunk.
2019 02 02