Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Törlésre került hirdetések

Kérdeztem már, de sajnos nem kapok választ... Árulja már el valaki, miért van az, hogy rendszeresen törlődnek hirdetéseim? Legutóbb olyan amin egy nadrág és egy felső van egyben, szettben.... Eközben tucatjára vannak fent hirdetések kozmetikai csomagokról, nadrág csomagokról, ruhahalmokról, kupacnyi szexuális segédeszközökről, melyek folyamatosan visszaköszönnek az oldalon. Rengeteg hirdetésem van fent, ennél már csak az a bosszantóbb mikor reggelre -10, és fogalmam nincs, hogy mi és miért lett törölve, kibogarászni sem tudom!? Nem lehetne megoldani, hogy legalább egy figyelmeztetőt küldjenek, törlésre került, mert.......... Köszönöm szépen ha valaki válaszol!
2019 02 04
Nem személyeskednek az oldal szerkesztői, sajnos egyszerre minden oldalra nem illő tételt nem tudnak ők sem kitörölni. Nyilván azt veszik észre hamarabb, ami frissebb, nem azt, ami ezer éve, a 200. oldal után szerepel... Esetleg írj nekik, hogy miért törölték.
2019 02 04
> lacrymosa: > Nem személyeskednek az oldal szerkesztői, sajnos egyszerre minden oldalra nem illő tételt nem tudnak ők sem kitörölni. Nyilván azt veszik észre hamarabb, ami frissebb, nem azt, ami ezer éve, a 200. oldal után szerepel... > Esetleg írj nekik, hogy miért törölték. Nem is mondtam hogy személyeskednek, de én rendszeresen belefutok, és ma is több hirdetést láttam ami az elején volt, nem egy ruhacsomag. A "másik" cuccról nem beszélve ami rendszeresen elől van. Írtam, nem válaszolnak.
2019 02 04
Szia! Pont azért törölték amit írsz, hogy több dolgot árulsz egyben, amit nem lehet. Az első képen 1 termék lehet csak, amit árulsz. Olvasd el a GYIK-ben az ide vonatkozó részt!
2019 02 04
> DeszkSprt: > Szia! > Pont azért törölték amit írsz, hogy több dolgot árulsz egyben, amit nem lehet. Az első képen 1 termék lehet csak, amit árulsz. > Olvasd el a GYIK-ben az ide vonatkozó részt! Köszönöm szépen! A jövőben odafigyelek majd erre, de jó lenne ha nem lennének kivételek, mert így igen bosszantó.
2019 02 04
> manocska1989: > > lacrymosa: > > Nem személyeskednek az oldal szerkesztői, sajnos egyszerre minden oldalra nem illő tételt nem tudnak ők sem kitörölni. Nyilván azt veszik észre hamarabb, ami frissebb, nem azt, ami ezer éve, a 200. oldal után szerepel... > > Esetleg írj nekik, hogy miért törölték. > Nem is mondtam hogy személyeskednek, de én rendszeresen belefutok, és ma is több hirdetést láttam ami az elején volt, nem egy ruhacsomag. A "másik" cuccról nem beszélve ami rendszeresen elől van. Írtam, nem válaszolnak. Azért írtam személyeskedésről, mert sokan rossz néven veszik, hogy tőlük törölnek, Rozika felhasználótól bezzeg nem... Amúgy ha nem ténylegesen egy szettet hirdetsz, hanem csak összeválogatott holmit teszel fel, nagy eséllyel törlik majd.
2019 02 05
Most nem azért az egyhúszért, de én is nagyon megmérgelődtem a napokban! Szoktam olyan képeket készíteni az eladó cuccaimról, hogy dekorációs célokból rakok mondjuk egy farmer mellé egy pólót és egy kardigánt. Aztán csinálok természetesen csak az eladó holmiról részletesebb képeket is. A leírásban pedig feltüntetem, hogy pontosan mi az eladó (címben is az van megnevezve), és mi az, ami csak dekorcélokat szolgál. Erre drága adminunk mit csinál? Hát azt is törli! Nem több holmit árulok egy hirdetésben, de egyszerűen gusztusosabb és figyelemfelkeltőbb ilyen képeket csinálni. Nem törekszünk arra, hogy minél szebb, jobb és igényesebb legyen az oldal a hirdetések által? Tényleg, ennyire csőlátásúnak kell lenni?
2019 03 01
Lacrymosaval értek egyet, igaza van, ez nem személyeskedés! Nekünk vásárlóknak könnyítik meg így a nézelődést, hogy tudom egyből a képről, hogy mi az eladó dolog. Ha te Méhészlány tele pakolod az első képet, azt se tudom, h mit árulsz. Ez nem csőlátás a részükről, csupán rendezettség. És senki nem tiltja, hogy használj ilyen képet, csak azt kérik, hogy ne elsőnek tedd ki. Szóval ha masodiknak töltöd fel meg is van oldva a probléma :)
2019 04 10