Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Régi termékek törlése!

Tudom,hogy nem ez az első ilyen topik,de a többit nem találtam. Szóval arról lenne szó,hogy kerestem dolgokat és ha 20 olyan hirdetésbe nem futottam bele ami 2017-es vagy a felhasználó rég nem lépett be akkor egybe sem. És azon gondolkoztam,hogy mikor fogják már az eladott termékeket,a régieket vagy épp olyan felhasználókat törölni akik már rég nem használják. Mert baromi idegesítő tud lenni amikor keresek valamit és vagy 20 ilyet bedob :/
2020 01 09
szia! sajnos nem nagyon foglalkoznak ezzel. a legtöbb olyan felhasználóé, aki be sem lépett évvel óta, érdemes ezt is nézni, nehogy belefuss abba, hogy megtetszik vmi és hiába vársz válaszra.
2020 01 09
> trusika: > szia! sajnos nem nagyon foglalkoznak ezzel. a legtöbb olyan felhasználóé, aki be sem lépett évvel óta, érdemes ezt is nézni, nehogy belefuss abba, hogy megtetszik vmi és hiába vársz válaszra. Szia☺️ Mindig megnézem,hogy ki mikor lépett be ha írni akarok valakinek. De hát sajnos tényleg le van tojva ez :( Pedig fontos lenne mindenkinek.
2020 01 10
Szerintem nem fogják törölni ezeket soha; vagy kedv vagy kapacitás nincs. Más kérdés, hogy pár hete vagy hónapja nem belépett felhasználónál esetleg még érdemes szem előtt tartani, hogy email érkezik ha üzenetet kap egy termék kapcsán, tehát elméletileg úgyis észreveheti és beléphet, ha érdeklődsz a termék felől. :)
2020 02 10
Érdekes, hogy ezeket amik már ével óta gyűlnek nem törlik... Soknál már a kép sem látszik... Viszont arra van idejük, hogy a nem tetsző topikokat vagy a szabályoknak megfelelő hirdetéseket stb.. azokat törölgessék... Egy dolog hogy letöröl 1-1 terméket és kezdhetem előlről mert a Kedves Adminnak nem tetszett nem tudom... De az hogy a innen fórumról, ahol elvileg mindenről lehet beszélni normális keretek között azt is fogják és letörlik... Szóval kérdem én, ha erre van időő akkor ezeket az nagyon régi hirdetéseket, amikor a felhasználó már 1-2 éve be sem lépett miért nem lehet törölni??? Nagyon bosszantó hogy találsz valamit rámész megnézed ó tök jó, aztán meglátod hogy már 2 vagy akár 3 éve be sem lépett az eladó... A topikokhoz annyit fűznék hozzá, hogy árulja már el valaki mi azzal a baj, hogy kiírtam egy a megfelelő témájú topikban hogy új és nagy méretű ruhákat töltöttem... Talán ezzel is tudna segíteni az ember aki vásárolni szeretne vagy valami ilyesmi... És nem az ingyen hirdetésekben utazom ha ez lenne a bajuk Kedves Admin(ok)nak, mert szoktam vásárolni kiemelt hirdetést stb... Várom, mikor tűnik majd el a hozzászólásom ,:) ,:) ,:) ,:) ,:) Elnézést Lányok, de az elmúlt 2 hétben nem 1 ilyenbe futottam bele és gondoltam leírom már és megkérdezem, hogy mi baj...
2020 03 08
Sajnos mindez igaz, tesznek magasról a már régen nem aktuális hirdetésekre, de a friss és értelmes témákat meg azonnal törlik :( Az inaktív fiókokat meg egyszerűen törölhetnék, vele együtt menne a sok régi hirdetés is.
2020 03 08