Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Kedvencelés helyett..

Sziasztok! Ez itt egy véleménykifejtős poszt lesz.Engem mint felhasználót nagyon zavar, hogy itt vagyok 2 éve és lassan többet adok el Facebook Marketplacen mint ezen az oldalon. Ne értsen félre senki, nem reklamálni jöttem.Csak felhívni az emberek figyelmét arra, az alacsony ár nem a minőséget tükrőzi.Középkategóriás ruhákat adok el az eredeti ár feléért mégis azt tapasztalom hogy a felhasználok többsége csak kedvencel..Pl.:egyik tételem már december óta eladó, elérte az 500 megtekintést és csak kedvencelik de érdeklődés rá nincsen,pedig népszerű termék és van elegendő pozítív értékelésem. Ti is hasonlót tapasztaltatok mostanában?
2020 01 16
Ez is egy bosszantó dolog, meg az is, hogy üres "ide vele" üzenet jön, aztán ha visszaírsz, hogy mégis mit szeretne, akkor 90%-ban semmi válasz. Meg sok a töketlenkedő, komolytalan "érdeklődő". Meg ugye a felületesen böngésző, aki nem képes a termék leírását sem olvasni, így tök fölösleges levélváltások után derül ki, hogy cserélne ugyan, de nincs olyan holmija, amire cserélnék, mert segítségképpen leírtam a bemutatkozásban, mikre cserélek, mikre van szükségem, és ezt meg is említem a tétel leírásában... ,:) 10-ből jó ha 1-2 érdeklődés eljut a tényleges vételig/cseréig. Pedig csak annyit szeretnék, hogy céltudatos, konkrét csere/vételi szándékkal keressenek meg, és minél simábban, gyorsabban rendezzük le. Nem pedig kérnek még adatot, majd eltűnnek, vagy foglaltatnák, de szintén nyomuk veszik, vagy olyan ír cserére, akinek baromira más a stílusa és mérete, mint nekem... Vagy ha esetleg én érdeklődöm, és megírják, hogy már nincs meg a ruha, akkor meg mérgelődök egy sort, hogy mi a bánatért nem törlik akkor...
2020 01 16
Sziasztok! Nálam is hasonló a helyzet sajnos! Emlékszem mikor pár éve elkezdtem gardróbozni volt,hogy heti szinten 5-6 csomaggal (vagy többel) jártam postára. Nem panaszkodom, most is vannak eladásaim,de messze nem olyan számban,mint korábban. Mindent olyan áron töltök fel,mint anno, kedvezményt is szoktam adni/hirdetni, de van,hogy hetekig érdeklődés is alig van, nem hogy komoly szándékú vásárló. Feltételezem egekbe szökő postai és csomagautomata díjak sem tesznek túl jót a "biznisznek". Ezentúl pedig az oldal sem tart megfelelően lépést a vásárlói és eladói igényekkel. Nagyon jó ötleteket és újításokat olvastam már a fórumon,de sajnos eddig szerintem semmi nem valósult meg belőlük. A korábbi nagy leállás, az évek óta be nem lépett felhasználók hirdetései, a csalók és az,hogy alig lehet megtalálni bármit is az oldalon szerintem sok ember kedvét elvették a vásárlástól,így kevesebb az aktív felhasználó, de még kevesebb aki komoly és megbízható.
2020 01 16
Én szomorúan tapasztalom, hogy keresni sem lehet rendesen, az össze-vissza címkézések miatt. Indítottam egy topikot is, hátha így találok megfelelő ruhát... szerintetek? Hiába van ott, hogy mekkora méret kellene, válogatás nélkül linkelgetnek az emberek 2 számmal kisebbet. Komolytalan vevők mellett szép számmal vannak komolytalan eladók is.
2020 01 17
Ha meg megírom annak, aki cserére írt rám, hogy olvassa el a bemutatkozást, mert abban le van írva, milyen méretben és miket keresek, akkor írja, hogy ja, olvasta, csak bepróbálkozik, hátha... ,:) Mert ha nincs konkrét dolog kiírva, hogy mégis mire cserélne, akkor persze, hogy ráírok bárkire, na de ha van elképzelése, hogy mégis mit keres, meg ugye a méret... Ha szórom kifelé az M/L-es cuccokat, és az van írva, hogy keresek S/M-eseket, nyilván nem fogok L-es ruhára cserélni, sem XS-esre. :s
2020 01 17
Sziasztok! Sajnos megtelt a "piac" nagyon-nagyon sokan vagyunk már és mindnki inkább eladni akar, mint venni. Szerintem ez az oka a visszaesésnek :(
2020 01 17
Szerintem még az is lehet az ok, hogy egyrészt az üzletekben is nagyon gyakoriak a leárazások + már minden üzletnek lett webshopja, korábban magyarországon kevés márkának volt. Meg necces volt korábban a rendelés, nem lehetett látni rendesen a ruhákat, nem lehetett ingyen visszaküldeni, magas volt a szállítási díj stb. Az utóbbi időben felfejlődtek a webshopok, jó képek vannak a ruhákról, nagy akciók vannak rendszeresen, ingyenes szállítás, ingyenes visszaküldés. Miért vásárolna itt az ember ha teljesen új cuccokat megvehet 1-2 ezer ft-ért is leárazáskor és ha nem jó még vissza is viheti és visszakapja az árát. Itt meg főként használt ruhák vannak, ki tudja milyen lesz élőben, jó-e a méret, visszaküldeni nem lehet, magasak a posta árak és még csalóba is belefuthat az ember. Én is sajnálom hogy nem pörög az oldal, mert van jó pár cuccom még amit eladnék, de közben meg is értem hogy miért nincs forgalom.
2020 01 23
> *Anni*: > Szerintem még az is lehet az ok, hogy egyrészt az üzletekben is nagyon gyakoriak a leárazások + már minden üzletnek lett webshopja, korábban magyarországon kevés márkának volt. Meg necces volt korábban a rendelés, nem lehetett látni rendesen a ruhákat, nem lehetett ingyen visszaküldeni, magas volt a szállítási díj stb. Az utóbbi időben felfejlődtek a webshopok, jó képek vannak a ruhákról, nagy akciók vannak rendszeresen, ingyenes szállítás, ingyenes visszaküldés. Miért vásárolna itt az ember ha teljesen új cuccokat megvehet 1-2 ezer ft-ért is leárazáskor és ha nem jó még vissza is viheti és visszakapja az árát. Itt meg főként használt ruhák vannak, ki tudja milyen lesz élőben, jó-e a méret, visszaküldeni nem lehet, magasak a posta árak és még csalóba is belefuthat az ember. Én is sajnálom hogy nem pörög az oldal, mert van jó pár cuccom még amit eladnék, de közben meg is értem hogy miért nincs forgalom. Én nagyon ritkán vállalom be a postát, mindig a személyes átvételhez ragaszkodom. Igen,most már értem én is, viszont nekem mostanában a Facebook Marketplace jobban pörög,és arra is rájöttem sokkal könnyebb úgy eladni ruhákat,ha egy kicsit átalakítod előtte.
2020 01 23
Nálam például elképesztően lassú az oldal, sőt, a frissítéskor rengeteg fotóm el is tűnt. :( Engem ez demotivált, volt is egy pár hónap kihagyásom és gondolom voltak ezzel még egy jópáran.
2020 01 29