Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

AZONNALI BANKI ÁTUTALÁS (MEGSZŰNNEK A KIFOGÁSOK?)

Kedves gyakorlott fórumozók, és ide tévedt újoncok! Hétfőtől bevezetik az azonnali utalást, ami azt jelenti, hogy nem órákkal később kapja meg a másik fél az összeget, hanem szinte azonnal, még hétvégéken is! Na, most aztán nem lehet kifogása a hitegető érdeklődőknek, ha ugye nem utalt, de azt állítja, de te megnézed és valóban nincs rajta, akkor ugye bukta van, mert már azonnal meg kell érkezzen a pénz!! :') Itt a link a forrásról, egy picit bővebb leírással: https://444.hu/2020/03/01/hetfotol-5-masodpercen-belul-celba-er-a-banki-utalas
2020 03 01
:) Szerintem is ez segít majd Titeket, akik postával, futárszolgálattal is értékesítetek. :) Megérdemlitek a kevesebb bosszúságot. :)
2020 03 01
Hát már ideje volt! Bár a tranzakciós díjat igazán eltörölhetnék, de hogy pl. az ember a keservesen megkeresett, leadózott pénzéhez is úgy juthat hozzá, hogy levonnak még azért is x összeget, szerintem a pofátlanság netovábbja! ,:) Mert volt ugye a nyilatkozat, hogy 150 ezerig ingyenes, ja, csak ugye azért fölötte keresnek sokan, vagy ha közös a bankszámla, máris sokkal több pénz jön rá, mint 150 ezer, és szépen le is vonja a bank a maga készpénzfelvételi jutalékát (lehet, hogy utána virtuálisan még meg is veregeti a saját vállát, már ha van neki, bár virtuálisan miért is ne lehetne... :') :') ). És hiába jönnek sokan, hogy hát fizess mindent bankkártyával! Én még azok táborát erősítem, akik szó szerint szeretik kézben tartani a pénzügyeiket, jobban szeretem a fizikai pénzt a virtuálisnál. x-)
2020 03 01
No, csak úgy lett, ahogy gondoltam... ,:) Tegnap egy másik hirdetős oldalon már utalásra várva üzent a leendő vevő, hogy megkaptam-e az utalást. Belépek a netbankba, nézem, se híre, se hamva sem volt. Vissza is írtam, hogy mától él az azonnali utalás, majd szóljon, ha tényleg át is utalta. Gondolom bepróbálkozott, hátha... Utána viszont valóban utalt, aminek örültem is, végre sikerül lebonyolítani rendesen még egy üzletet.
2020 03 03
Ja-ja, nagyon próbálkoznak az emberek: Egy másik oldalon délután negyed ötkor rám írt egy csaj, hogyha rohanok aznap megveszi a 2000-ért kínált bontatlan parfümömet egy ezresért. 😀😀😀 Mondanom se kell nem rohantam, helyette belinkeltem neki több akciós parfüm weboldalt, hogy a termék mindenütt drágábban kapható és még megterhelik 890-1390 Ft szállítási költséggel - sőt, jeleztem a hirdetős oldalon, ahol ő megtalált; más eladó bontva többet kér érte. Nem voltam szemtelen az árral. Azt is megírtam a hirdetésben nem szerepelt, hogy alkuképes lenne, egyértelműen fix árral hirdettem, nem tudom honnan vette, hogy feléért adom. (Az oldal se alkudós, ahol rám lelt.) Udvarias voltam és nem haragudott meg rám, egy mosolygós "Rendben" viszontválasszal tudomásul vette, hogy nem dőltem be az évszázad ajánlatának. - A legszebb az volt, hogy megnéztem az adatlapját. Ő a használt csizmáit 5, 6 és 13 ezer forintokért kínálja, kabátját 23 ezerért, kenyérre se kellhet a pénz, ha parfümöt venne, meg lakkozott a körme, ám rajtam nyerészkedne egy ezressel, méghozzá rögvest aznap negyed öt után. És bár persze az átadási helyek közelében él, de csak aznap. "Csak ma, csak most, csak Önnek" alapon, hátha örülök a gyors készpénznek és nem fáj a félár. 😀 Életem egyik nagy poénja volt. Komolyan. Szerintem az azonnali átutalást még jó pár lókötőnek meg kell írni, mert idő lesz, míg leesik nekik és megszokják mit jelent. 😀 De örülök, hogy sikerült az üzleted. Csak így tovább! Korrekt vevőket!
2020 03 04