Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Kezdő tippek

Sziasztok! Nemrég regisztráltam az oldalra és lenne pár kérdésem😊 Szerintetek milyen jó módszerek vannak a profilunk, áruink “népszerűsítésére”? Próbálkoztam már hirdetés kiemelésével, de nem igazán használt. Olvastam itt a fórumon, hogy régen népszerűbb volt ez az oldal és többen vásároltak, lehet csak én tévedtem ide későn🤔 Illetve a másik téma, ami érdekel, az az árazás Ti általában mennyiért adjátok el a dolgaitokat? Nyilván (jobb esetben) senki sem ezen az oldalon akar meggazdagodni, de olyan bosszantó tökéletes állapotú alapvetően drága ruhákat fillérekért dobálni:( Kíváncsi vagyok, hogy mi az a határ ami még szerintetek belefér, és nem csak az jön le, hogy az eladó le akarja húzni a vásárlót (természetesen nekem sem ez a célom😊)
2020 04 26
Szia! Add "olcsón" a jó árudat...hisz neked már nem kell...így biztos akad rá vevő. Már ha mint írod, nem meggazdagodni akarsz, amit itt biztos nem fogsz. Én drágán adom, de az is féláron van, mégsincs érdeklődő:( Ha ebből indulunk ki, akkor nincs jó ár, marad a vat, ahol 1 ft-ról felmehet a neked megfelelő értékre. Ez itt egy kicsit holt bolt. Olcsón vesznek, drágán adnak, kevés infóval az áruról, kérdezgetni kell, ami idegesítő és még meg is kell köszönni, ha válaszolnak nagy nehezen, nincs méret, nincs jó kép...szóval ez az oldal egy kicsit lassú és nehézkes...de türelem rózsát terem (bár szúrós) Sajna több a kritika, mint a profizmus, de a remény hal meg utoljára:)
2020 04 27
És még egy fontos dolog: böngész a fórumot! Sok csalót el lehet kerülni, ha idejében szétnézel, mert folyamatosan írják ki az épp aktuális csalókat vagy csalógyanús profilokat. Én is létrehoztam egy témát tippekkel, miként lehet okosan használni az oldalt (vagy bármelyik másik hasonló adok-veszek oldalt): https://gardrobcsere.hu/forum/t/28667/segitseg-hogy-ne-verjenek-at-vol-2
2020 04 28