Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Visszaírni luxus?!?!

Azt már észrevettük, hogy kevesebb a vásárló, mint régen... De most már aki vásárolni szeretne, az sem vásárolhat????? 😤😤😤 Az elmúlt 12 napban 7 különböző lánynál érdeklődtem egy-egy termékükről. Mivel egyik lánynál sem volt kiírva, hogy nem cserélnek (sőt, valakinek az van kiírva, hogy szívesen cserél!), azzal indítottam, hogy ESETLEG nyitottak e cserére - mivel rengeteg felesleges felhalmozott ruhám van. Megvételre is érdekeltek volna a termékeik, de a 7 lányból EGY SEM válaszolt, pedig többször is fent voltak az oldalon. Nem kértem plusz képeket, se mérést, egyetlen egy szóval tudtak volna válaszolni az üzenetemre... MIÉRT VAGYTOK ITT, ÉS MIÉRT HÍRDETTEK, HA NEM VÁLASZOLTOK AZ ÉRDEKLŐDŐKNEK???
2020 05 25
Szia! Ezt én is tapasztalom sajnos! Nem értem miért van fent az oldalon, akkor. Ha közben eladta ruhát, akkor miért nem lehet, annyit visszaírni, hogy bocs, nincs már meg. Nekem olyan is volt, hogy valaki egy hónap múlva válaszolt, úgy hogy közben látogatta az oldalt. Az én válaszom az volt, hogy bocs, már tárgytalan. Mégis mit gondol? A másik bosszantó, hogy ha valaki érdeklődik, és szó nélkül eltűnik. Akkor legalább annyit írjon, hogy még sem kell. De szerencsére vannak megbízható lányok is az oldalon, akikkel öröm csereberélni, adni-venni :)
2020 05 25
Én is mérgelődtem ezen egy fórumbejegyzésben egy hónapja kb... ugyanezt tapasztalom. Pl az is bosszantó, hogy ki van írva, hogy csere is érdekelné, én írok, hogy egy ruháját nem cserélné-e, aztán válaszra sem méltat (pedig nem 30 éves kopott gönceim vannak). És ha valakinél ki van írva kerek-perec, hogy ő nem cserél, annak nyilván nem írok, csak olyannak szoktam, aki vagy kiírja, hogy cserél, vagy nincs erről infó. Nekem sokszor az sem ír, aki vásárolt tőlem, annyit se kapok, hogy odaért a ruha. Akkor most olyat is tapasztaltam, hogy én vettem valamit, és az eladót kicsit sem érdekelte, hogy én megkaptam-e.. Arról nem is beszélve, ha valaki érdeklődik egy termékről, és miután válaszolok neki, annyit se ír, hogy kösz.
2020 05 25
Igen, sajnos az összes többit is tapasztalom, amit leírtatok, de ezeken már nem is idegesítem fel magam, már szinte megszoktam, hogy nem írnak vissza, ha mégsem kell nekik... Az ő szegénységi bizonyítványuk.🤷🏼‍♀️ De az, hogy valakitől meg szeretnék venni valamit, magyarul pééénzt akarok adni neki, ő meg telibesz**ja, ezt sajnos még nem tudtam elengedni, nagyon dühítő! Teszem hozzá, csupa pozitív értékeléseik vannak!
2020 05 25
Mindig ugyanaz a lemez... A nem válaszolók, a válaszolók, de utána köddé válók, az adatokat elkérő és utána köddé válók, a visszatérő csalók, a kitilthatatlan zaklatók, a tiltó gomb hiánya... Pedig évek óta jobbnál jobb ötletek merültek fel a fórumok topicjaiban, nem is értem, hogy miért nem tudják vagy akarják legalább egy részét megvalósítani az oldal szerkesztői...
2020 05 25
Én új vagyok itt, és sajnos lassan könyörögnöm kell egy nyomorék válaszért. És esetleg ilyen megbízhatatlan eladónak majd utaljak???
2020 05 30
Nálam ha nem napi, akkor heti szinten kérik az adataim el, hogy utalnak az adott ruhára. Megy az ígérgetés stb utána meg eltűnnek mint szürke szamár a ködbe. Volt olyan is, hogy számon kértem valakit, miért kéri el az adataim ha egyszerűen nem utal. Na még én lettem elküldve az anyámba, szó szerint.
2020 05 30