Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Miért csináljátok ezt? :((((((((((

Lányok! Ha vásárolni szeretnétek bármit KÖNYÖRÖGVE KÉREM (minden eladó nevében), hogy legalább a termék melletti TERMÉKLEÍRÁST OLVASSÁTOK EL !!!!!!!!!!!!!!! Ma jutottam el arra a pontra, hogy 10-ből 10 !!! vásárlóval a semmiről levelezek napok óta, mert több levélváltás után döbbennek rá, hogy csak Foxposstal tudok csomagot küldeni, pedig MINDEN termékem leírásában le van írva feketén-fehéren, nagybetűkkel. (Sőt a bolt leírásomban is, de azt már meg sem merem említeni...) De gyakoriak az olyan kérdések is, amire szintén benne van a válasz a termékleírásban... Volt olyan, aki a méretet SEM nézte meg mielőtt írt .... Ha valamit meg szeretnétek venni ( pláne így online és használtan ) MIÉRT NEM OLVASSÁTOK EL MIT VENNÉTEK MEG? Én komolyan nem értem.... Mindig türelmes vagyok bármilyen is a kérdés, ha kell századszor is leírom ugyanazt, de úgy érzem kezd egy kicsit elfajulni a dolog... Pedig a sok hiba, csaló meg minden más gáz dolog tetejére ez már tényleg nem hiányzott.
2020 08 28
Én már fel sem húzom ezen magam, inkább elébe megyek a problémának. Ha valami fontos van a leírásban inkább, felhívom rá a figyelmet üzenetben is. Pl most eladtam egy blúzt, amibe 46 méret van beleírva gyárilag, de mivel én 40 méretű felsőket hordok és pont jó ezért fel is hívtam a vevő figyelmét mielőtt jönne a negatív vagy bármi és még pluszba meg van adva a mellbőség, hossz és egyebek is ... Úgyhogy az értelmetlen levelezések elébe megyek ezzel, meg azzal hogy: Gondolom olvastad a leírást, de inkább itt is még egyszer leírom / felhívom a figyelmed ... Vagy ha nincs mire felhívni a figyelmet, megszoktam kérdezni hogy minden infót megtalált-e a leírásban, mert ha nem akkor írom h kérdezzen nyugodtan.
2020 08 28
Ez egy jó taktika! :") Igen, én is rögtön azzal kezdek levélben, hogy hol és milyen módon tudok postázni (függetlenül attól, hogy mindenhol kiírtam), de most belefutottam egy olyanba, hogy 4 napja leveleztünk (méreteket, fotókat küldtem, termékeket válogattunk) és utána bukott ki, hogy neki Foxposstal nem is jó.. Szóval nem csak a termékleírást de a kezdő levelemet sem olvasta el ... Az utolsó csepp egy olyan vásárló volt akinek szintén kezdésként megírtam hogy CSAK és kizárólag Foxposttal tudok küldeni, erre válaszolt hogy akkor küldjem Magyar Postával ( itt elszámoltam 10 ig ... ) megírtam hogy azzal nem tudom csak Foxxal, erre írt hogy akkor postán maradóra sem? Ezen a ponton született meg ez a fórumbejegyzés mert én tényleg szívesen beszélgetek, meg minden, de azért van egy határ xD
2020 08 28
Amúgy tudom ezzel hirtelen nem fogom megváltani a világot, de legalább kiadtam a gőzt ,:) ,:) :P Ilyenkor mindig azon gondolkozom, hogy ha a leírásba beleírom, hogy rommá szakadt, büdös, foltos a ruha (bár nálam ilyen ruha nyilván nincs) és valaki olvasás nélkül megveszi egy pixeles miniatűr kép alapján, akkor vajon ki lesz a hibás? Mert amúgy ez egy használt ruhás oldal, nem csak tökéletes új ruhákat árulnak itt emberek. Szóval az alapos tájékozódás eleve nagyon fontos lenne .
2020 08 28
Sajnos én is hiába tépem a számat pl. a csalók miatt, külön fórum téma is van, hogy segítsek másoknak, mire kell figyelni, de sorra jönnek panaszkodni a fórumra, miután megtörtént a baj, holott meg lehetett volna előzni. Sem a termékleírást, sem a bemutatkozást nem szokta elolvasni az emberek 80%-a. Legutóbb is cserével kapcsolatban írtak rám, mondom még a termék melletti leírásban is szerepel, hogy bővebben ki van minden fejtve a bemutatkozásban. Erre jött a válasz, hogy hát ő nem olvas bemutatkozásokat ,:) Akkor így járt(am)! :') :') Vagy ha el is olvassa, értelmezni nem tudja, az még egy másik probléma. Persze, pörög a világ, meg gyorsan mindent, de pl. az ilyen embereket megnézném, ha akármilyen szerződést íratnak alá velük, hogy előtte ugyan végigolvassák-e? ,:) Brahiból beleírni munkaszerződésbe, hogy a fél veséjére igényt tartanak, meg ilyenek, szerintem simán aláírnák még azt is :') :')
2020 08 28
Ismerős.. minden termékem úgy kezdem, hogy olvassa el a bemutatkozásom ott van minden fontos adat. A végére pedig leírom, hogy nem cserélek köszönöm, Miskolcon lehet átvenni vagy foxpostal küldöm de nem, mindig megkapom én is azokat a kérdéseket amik levannak írva..Ha én veszek én is mindig elolvasom a leírás és a bemutatkozást nem értem más miért nem. Bosszantó az biztos, főleg amikor leírom, hogy csak foxi és akkor megkérdezik miért, miért nem posátozok..miért nem mérek (ez is levan írva persze a bemutatkozásba) Néha reménytelen :D de hát mély levegő, én le szoktam írni hogy olvassa el a bemutatkozásomat ahogy azt a termékeknél kérem minden infót megtalál ott
2020 08 28
Átérzem abszolút amiket írtatok... Én már meg sem merem említeni, hogy ez vagy az az információ amúgy benne volt a termékleírásban vagy a bemutatkozásomban, mert az emberek 99.99%-a sajnos tényleg sértésnek veszi / kikéri magának. Én is remélem, hogy komolyabb élethelyzetekben (tényleg állás, vagy hitel, vagy válási papírok pl. xD ) azért kicsit figyelmesebben olvasnak, mert az még ultra veszélyes is tud lenni anyagilag. Használt ruhával "csak" pár ezer forintot lehet bukni, de azért ez sem mindegy szerintem
2020 08 29
Sajnos szerintem ez minden téren így működik az embereknél, nemcsak az oldalon... Legalábbis az alapján amit a munkahelyemen tapasztalok. Azt feltételezném, hogy x. idősen van annyi esze (ami nekem fiatalabb fejjel evidsens lenne) és nincs neki(k). Szóval ezekután, már azon meg sem lepődök hogy nem veszik a fáradtságot az infók elolvasására. Szerencsére egyre ritkábban találkozok ilyen vevőkkel. (Mondjuk a poszt témájától független nem, mintha olyan sok vevő lenne már az oldalon.)
2020 08 29