Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Meddig érdemes egy eladóra várni?

Sziasztok! Lehet volt már ilyen kérdés a fórumon, bocsi ha rossz helyre írok... Mostanában találkoztam néhány olyan eladóval akire miután ráírok, hogy tud e további képeket és méreteket küldeni a termékről amit esetleg megvennék (mert pl van 1képe feltöltve vagy a leírásba csak annyi szerepel hogy “kicsi” ami igazából relatív méret) és le se sz**ja, hogy várok a válaszára vagy flegmán visszaír egy 2-3szavas választ és eltűnik, vagy eltűnik a profilja is. Érdemes ilyenekre várnom? Új vagyok itt, nem sok tapasztalattal de engem nagyon negált a tény, hogy egyeseket ennyire nem érdekel hogy esetleg lenne egy azonnali vevője. Persze értem, munka, család stb, de akkor vegye már a fáradtságot és írja azt h bocs nem aktuális, vagy nincs meg a termék csak lusta voltam törölni, vagy dolgozok és egy hét vagy hónap múlva majd jelentkezek... bármi... nektek mi a tapasztalatotok? Várjak az ilyenekre vagy álljak én is seggel hozzájuk ahogy ők is hozzám mert esetlegesen a postázás is hasonló lesz*rom alapon megy majd, és inkább keressek mást akinek van hasonló terméke? Előre is Köszi a válaszokat
2020 10 24
Szia! Sajnálom, hogy egyből ilyen eladókba futottál bele :( Szerintem a normális eladók max 2-3 napon belül mindig válaszolnak (a még normálisabbak 1 napon belül is ), ennél többet én biztosan nem várnék a válaszukra. (Jó-jó lehetnek kivételes kiszámíthatatlan élethelyzetek, ami miatt valaki képtelen válaszolni de azért ez a ritkább ). Nagyon sok sajnos a komolytalan eladó (és vásárló is) , aki inkább csak a sültgalambot várja, de tenni nem igazán szeretne azért, hogy összejöjjön az adás-vétel. Ezeket szerintem a saját érdekedben inkább engedd el. Előbb utóbb tanulnak abból, ha semmit nem fognak tudni eladni / megvenni. Tudom, hogy ez nagyon rossz érzés így elsőre, pláne ha az álom ruhát találtad meg, de azért ne add fel! Sok szuper klassz eladó is van az oldalon. :") ( érdemes a visszajelzéseket is figyelni )
2020 10 25
Szia! Csatlakozom az előttem szólóhoz, én is így gondolom. Én lehetőleg aznap, de legkésőbb másnap szoktam válaszolni (ahogy időm engedi). Mondjuk ha tudom, hogy nagyon nem fogok ráérni, akkor a bemutatkozó résznél kiírom hogy ettől-eddig nem leszek elérhető. Így korrekt és akkor nem futok ilyen hibába. Sajnálatos, hogy ez volt az első tapasztalatod az oldallal :(. Azért sok sikert a továbbiakban !!! :")
2020 10 25
sziasztok! köszi a hozzászólásokat! Igazábol az első itteni vásárlásom nagyon pozitív volt, ezért is maradtam az oldalon. Ez a jelenség mostanában keveredett elém és sajnos nagyot csalódtam miatta, főleg ha abból indulok ki, hogy én mint eladó hogy állok másokhoz. ezért is bátorkodtam egy bejegyzést írni ide mert nagyon bosszantott ez a stílus amibe belefutottam. Mindenesetre remélem ezek az emberek idővel észreveszik majd magukat, mert ahogy engem is negáltak úgy más, teljesen új felhasználókat is fognak akik lehet ezek után nem akarnak majd próbálkozni az itteni adás-vétellel... ami valljuk be mindenkinek szívás 1-2 érdekesen viselkedő ember miatt.
2020 10 25
Én már osztottam azért semleges értékelést, mert volt, aki nem vette a fáradtságot, és 3-4 levelemre sem kaptam választ, holott be volt jelentkezve többször is az illető. Hát már vásárolni sem hagyják az embert! ,:)
2020 10 25
Sajnos az egyik illető azóta se jelentkezett.. 5napja várok arra hogy mérjen és kapjak pár képet, azóta volt bejelentkezve is szóval elengedtem... Viszont Lacrymosa, a semleges értékelés jogos ilyen esetben is? Mármint nem volt adásvétel...és cirkuszt sem akarok ilyen miatt. De jó lenne ha mások is tudnák, hogy az eladő magasrol tesz mindenre.
2020 10 27
> morningstarjin: > Sajnos az egyik illető azóta se jelentkezett.. 5napja várok arra hogy mérjen és kapjak pár képet, azóta volt bejelentkezve is szóval elengedtem... Viszont Lacrymosa, a semleges értékelés jogos ilyen esetben is? Mármint nem volt adásvétel...és cirkuszt sem akarok ilyen miatt. De jó lenne ha mások is tudnák, hogy az eladő magasrol tesz mindenre. Én akkor adok, ha írtam neki 2-3 levelet, be is volt jelentkezve, de 1 hét vagy még több után sem képes válaszra méltatni. Vagy elindul a beszélgetés, de felszívódik, azért is jogos egy jelzés értékű visszajelzés, mégsem negatív, úgyhogy nem pattoghat érte, de azért ha valaki átnézi a visszajelzéseit, látja, hogy az illető nem szeret kommunikálni.
2020 10 27
> Én akkor adok, ha írtam neki 2-3 levelet, be is volt jelentkezve, de 1 hét vagy még több után sem képes válaszra méltatni. Vagy elindul a beszélgetés, de felszívódik, azért is jogos egy jelzés értékű visszajelzés, mégsem negatív, úgyhogy nem pattoghat érte, de azért ha valaki átnézi a visszajelzéseit, látja, hogy az illető nem szeret kommunikálni. Köszi a választ! megvárom az 1 hetet ha addig nem kerül elő kap egy semlegest, ha véletlen mégis valami csoda folytán válaszol vásárolni már akkor sem fogok tőle...Ezek után már nem bízok benne annyira, hogy akár csak 4-5000ft-ot is előre utaljak neki akármennyire is szeretném a terméket amit hirdet.
2020 10 27
> morningstarjin: > > Én akkor adok, ha írtam neki 2-3 levelet, be is volt jelentkezve, de 1 hét vagy még több után sem képes válaszra méltatni. Vagy elindul a beszélgetés, de felszívódik, azért is jogos egy jelzés értékű visszajelzés, mégsem negatív, úgyhogy nem pattoghat érte, de azért ha valaki átnézi a visszajelzéseit, látja, hogy az illető nem szeret kommunikálni. > Köszi a választ! megvárom az 1 hetet ha addig nem kerül elő kap egy semlegest, ha véletlen mégis valami csoda folytán válaszol vásárolni már akkor sem fogok tőle...Ezek után már nem bízok benne annyira, hogy akár csak 4-5000ft-ot is előre utaljak neki akármennyire is szeretném a terméket amit hirdet. Igen, és olyankor a legsz@rabb, ha valami igazán egyedi/különleges cuccot találtál a méretedben, de egyszerűen esélyt sem adnak arra, hogy meg tudd venni :') Mintha a boltban levegőnek néznének az eladók, és a kosaraddal ott szobroznál a kasszánál, hogy hátha jön majd valaki. Hát, nem éppen vevőbarát hozzáállás egy adok-veszek oldalon, na de mindegy... ,:) Pont az nem olvassa sosem a fórumot, akinek leginkább kéne, így csak egymás között tudunk puffogni sok minden miatt, ami nem tetszik. ,:)
2020 10 27
Sajnos ez így igaz. Pont ezen gondolkoztam. Ha a baltba így állnának hozzánk nem sokáig üzemelne a hely 😅 És itt még panaszkönyv sincs... marad semleges értékelés, a csalódottság és a puffogás a fórumon. De legalább jó a társaság 😅🤣
2020 10 27
> morningstarjin: > Sajnos ez így igaz. Pont ezen gondolkoztam. Ha a baltba így állnának hozzánk nem sokáig üzemelne a hely 😅 > És itt még panaszkönyv sincs... marad semleges értékelés, a csalódottság és a puffogás a fórumon. De legalább jó a társaság 😅🤣 Ezt mondom, a társaság miatt érdemes itt lenni, vannak hasznos tippek, ötletek is. Osztottam már meg kuponkódot is, úgyhogy egymást segítő kis közösségünk van. :)
2020 10 27
> lacrymosa: > > morningstarjin: > > Sajnos ez így igaz. Pont ezen gondolkoztam. Ha a baltba így állnának hozzánk nem sokáig üzemelne a hely 😅 > > És itt még panaszkönyv sincs... marad semleges értékelés, a csalódottság és a puffogás a fórumon. De legalább jó a társaság 😅🤣 > Ezt mondom, a társaság miatt érdemes itt lenni, vannak hasznos tippek, ötletek is. Osztottam már meg kuponkódot is, úgyhogy egymást segítő kis közösségünk van. :) Jelenleg ez az egyetlen indok ami miatt még itt vagyok 😅 ha meg még találok(amit meg is tudok venni)/ eladok valamit az meg már csak hab a tortán.🙂
2020 10 27
Szia! Sokan csak irogatnak, meg álmodoznak az adott termékről, ami tetszik neki. Meg mindig rossz a kommunikációs morál, mivel érdeklődnek a tétel felől, aztán persze eltűnnek, te meg csak nézel hogy mivan ??? Annyira se veszik a fáradságot egyesek, hogy odabökjék ezt a két opciót: igen kérném/ köszönöm nem kérném. Már meguntam ezeket egy idő után, és a bemutatkozómba is beleirtam, hogy megbeszélés után 3 napot várok és ha utána nem jelentkezik az illető, akkor tárgytalannak tekintem a vásárlási szándékot. Meg a legújabb meg az hogy, nem adnak értékelést, ha megkérem sem. Pedig ez itt etikai, adás vételi szabály.
2020 10 31
> MissQueen: > Szia! Sokan csak irogatnak, meg álmodoznak az adott termékről, ami tetszik neki. Meg mindig rossz a kommunikációs morál, mivel érdeklődnek a tétel felől, aztán persze eltűnnek, te meg csak nézel hogy mivan ??? Annyira se veszik a fáradságot egyesek, hogy odabökjék ezt a két opciót: igen kérném/ köszönöm nem kérném. > Már meguntam ezeket egy idő után, és a bemutatkozómba is beleirtam, hogy megbeszélés után 3 napot várok és ha utána nem jelentkezik az illető, akkor tárgytalannak tekintem a vásárlási szándékot. > Meg a legújabb meg az hogy, nem adnak értékelést, ha megkérem sem. Pedig ez itt etikai, adás vételi szabály. Az a rohadt könyörgés az értékelés után... Nekem is volt, hogy külön rá kellett írnom valakikre, de pl. ha egy idő után nem viszonozta, töröltem az én értékelésemet nála. Miért olyan nehéz pötyögni 1-2 sort? Ez egy jelzés, hogy mások is tudják; a felhasználó problémás vagy rendes.
2020 10 31
> lacrymosa: > > MissQueen: > > Szia! Sokan csak irogatnak, meg álmodoznak az adott termékről, ami tetszik neki. Meg mindig rossz a kommunikációs morál, mivel érdeklődnek a tétel felől, aztán persze eltűnnek, te meg csak nézel hogy mivan ??? Annyira se veszik a fáradságot egyesek, hogy odabökjék ezt a két opciót: igen kérném/ köszönöm nem kérném. > > Már meguntam ezeket egy idő után, és a bemutatkozómba is beleirtam, hogy megbeszélés után 3 napot várok és ha utána nem jelentkezik az illető, akkor tárgytalannak tekintem a vásárlási szándékot. > > Meg a legújabb meg az hogy, nem adnak értékelést, ha megkérem sem. Pedig ez itt etikai, adás vételi szabály. > Az a rohadt könyörgés az értékelés után... Nekem is volt, hogy külön rá kellett írnom valakikre, de pl. ha egy idő után nem viszonozta, töröltem az én értékelésemet nála. Miért olyan nehéz pötyögni 1-2 sort? Ez egy jelzés, hogy mások is tudják; a felhasználó problémás vagy rendes. Uuhh mennyi ilyen volt nekem is.. Én minden adás vétel után adom a visszajelzést, másoknak meg szinte könyörögni kell :( de én is el jutottam arra a szintre hogy ha más nem ad, akkor törlöm az enyémet :/ Még ami nagyon vicces, pont a napokban történt. A "vevő" először küldött 1uzenetet hogy kell neki egy termék, majd küldött 2 üres ide vele üzenetet. Majd tíz perc múlva még 2 üres ide vele, aztán egy "megvenném" üzenetet. Vissza írtam kb 2perc múlva, azóta eltűnt. Volt fent amúgy azóta.. :D ne értem tényleg..
2020 11 01
1 2