Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Olyan ír cserére, aki kiírja, hogy nem cserél...

Megint csak egy kis dühöngő írás, mert sajnos úgysem az fogja olvasni, akinek kellene! Miért van az, hogy olyanok is rám írnak cserére, akiknek ott virít kiemelve az oldalán, hogy nem cserél!? Ha én írnék rá, akkor lerázna, de ha ő rám ír, akkor meg teljesen oké a csere? Nem visszatetsző dolog ez számotokra? Nektek is szoktak ilyen emberkék írni? Ha én nem lennék cserés, eszembe se jutna másokra csere szándékkal írni, mert alapból nem cserélek. Vagy akkor írják le a bemutatkozásban, hogy csere csak akkor, ha ő keres meg, ha neki írnak, akkor meg nincs csere! Ki érti ezt? ,:)
2020 11 16
Már semmit se értek. Egy illető 4-szer írt rám különböző tételek miatt, hogy cserélni szeretne. Kétszer válaszoltam neki - érdekes módon mindkét esetben, amit választottam, azt éppen akkor adta el XD Harmadszorra válaszoltam hogy köszönöm nem szeretnék cserélni, de jött még a 4. megkeresés is UNATKOZNAK AZ EMBEREK A TÚL SOK OTTHON LÉT MIATT ? 😂😅 (ez csak egy tipp)
2020 11 16
Én is értetlenül állok az ilyen előtt, többször találkoztam már vele. Nagy betűkkel virít az oldalán, hogy ő nem cserél. És ha írni merünk neki ez ügyben, ő aztán vissza sem ír!! Aztán bezzeg, ha ő ír csere miatt, mert nyilván megtetszett neki valami, és amúgy nem akarna költeni rá, akkor már persze mehet a csere. Szerintem amúgy a csere tök jó dolog, ne értsétek félre az előző mondatom, hogy csak akkor cserélünk, ha nem akarunk költeni rá :D Csak ebben az esetben ez a meglátásom, hogy ők így gondolják. De ha te akarsz cserélni, nehogy írni merj neki... Az meg megint másik sztori, hogy rám írnak, akár megvételre valami miatt, akár cserére, majd én mindenáron próbálok találni nála valamit, ami megtetszik, hogy tudjunk cserélni. Majd mire nagyjából megbeszéljük a dolgokat, egyszercsak nem ír vissza.... Meg a másik, hogy valakinél vagy nincs kiírva, hogy hogyan áll a cseréhez, vagy kifejezetten ki van neki írva, hogy cserélne. Kérek tőle infót 1 ruháról, megadja őket, majd ha meg merem kérdezni, hogy esetleg benéz-e cserére, azonnal felszívódik, még csak annyi választ sem kapok, hogy bocs, de nem akarok cserélni. De hát ezek megint olyan dolgok, amin lehet itt dühöngeni, de változás úgysem lesz ,:)
2020 11 17
Igen, egyeseknek baromi rossz üzletpolitikája van, ha egy bolt csinálná ugyanezt a vevőkkel, bizony hamar lehúzhatná a rolót. ,:) Tegnap néztük meg a gyerekekkel másodjára a WALL-E mesét, hát lassan tényleg oda tart ez a világ, hogy mozogni is lusták leszünk, már most az alapvető kommunikációra se vagyunk hajlandóak, pedig nem megerőltető, és pénzbe sem kerül. Egy boltban is töke tele lehet már a nap végén a sok emberrel az eladónak, de ha hagyja, hogy kihasson a viselkedésére, onnét elűzi vele a vásárlókat. Régebben egy zsúfolt ügyintézés végén megköszöntem az ügyintéző hölgynek a fáradozását, az meg csodálkozott, hogy megköszöntem, és mondta, hogy igazán nem tesz semmit, neki ez a munkája. :) Bár gondolom jól esett neki a dicséret. Ez olyan, mint alapból köszönni, ha bemegyek valahová, ha meg vásároltam, szintén meg szoktam köszönni, szinte mindig reagálnak rá, hogy ők is köszönik. Na, ezt miért nem lehet az élet minden területén alkalmazni, ahol kommunikálni kell másokkal? Izomláza lesz a szánknak? :') A neten meg begörcsöl az ujjam, ha leírok egy választ vagy adok egy értékelést? ,:)
2020 11 17
Sajnos ezek az apróságok, amik alapvetőnek kellenének, hogy legyenek, rengeteg emberből hiányoznak :( Én is ügyfelekkel dolgozom jogi irodán, mindig meglepődöm, ha valaki szép napot kíván, vagy megköszöni a segítségem, holott ez a dolgom, de mégis jólesik, mert ritka az ilyen. Sajnos az emberek türelmetlenek, követelőzők, és nem igazán figyelnek a másikra. Akinek nem inge, ne vegye magára, tisztelet a kivételnek :")
2020 11 17
Abszolút megértelek titeket, tényleg nagyon bosszantó. Nem írom, hogy megértem az ilyen "nem cserélek, de mégis" embereket, viszont most rádöbbentem, hogy valahol szerintem én is hasonló vagyok. Mármint ki van írva nálam is feketén-fehéren hogy nem cserélek, de szívem szerint nem zárkóznék el a cserétől .... Ez a nem cserélek dolog amúgy nálam azért van, mert annyira, de annyira sok rossz tapasztalatom volt 5 év alatt a (többszáz) cserémmel, hogy már tényleg nem szívesen cserélek senkivel. Egy darabig hitegettem magam azzal, hogy csak "ez az egy csere volt rossz élmény, a legközelebbi majd jobb lesz" aztán valahogy mindig a legborzasztóbb emberek találtak meg maguknak. A rajtam nyerészkedők, a kedvességemet kihasználók, a minősíthetetlen termékeket cserélők mágnese voltam, én meg sajnos elég érzékeny lélek vagyok (mindent magamra veszek, magamban keresem a hibát), szóval ezek engem lelkileg borzasztóan kikészítettek. ( Az utolsó eset után, ami végleg betette a kaput, napokig nem tudtam aludni ) De amúgy, amikor volt 1-2 normális, becsületes, kedves cserepartnerem , velük mindig szívesen csereberéltem, és bármikor újra szívesen cserélnék velük (akár úgy is, hogy én sokkal több mindent adok valami apróságért, sőt van sok olyan "cserebarátnőm" akinek ingyen is bármikor bármit szívesen odaadnék - és adtam is ) - szóval ja.... "se veled, se nélküled" ,:) Valószínű ezzel sokan mások is így lehetnek. Sztorikat az "élményeimről" nem mesélek, mert nem akarom rontani a közhangulatot o:) Amúgy szerintem is tényleg egyre kevesebb a kedves, becsületes, emberséges, kommunikációra hajlandó ember. Szomorú dolog ez, én azért reménykedem, hogy előbb utóbb újra menő lesz embernek lenni.
2020 11 17
Sziasztok! Igen, túl sok a felháborító eset a cserénél IS☝️ Én meg már vásárolni sem " merek"😂...most , az utóbbi alkalomnál is , kb. 1 hét múlva visszaír, hogy őt nem érdekli az én biztonságom / mert ugye írtam , hogy nulla visszajelzésével találjon ki vmit, hogy biztonságban érezzem magam a vásárlásnál/ , szóval, hogy azt ő lesz@rja, a másik kérdésemre , hogy megvan e a dolog egyik tartozéka, arra meg azt írta, hogy pár ezerért? még mit nem! Na, ez tényleg durva, tiszteletlen stb... és abban sem vagyok biztos, hogy ez a "szegény pára" nem e csaló🤔 Az ilyeneknek az apja inkább csinált volna kissámlit🤷‍♀️ Lehet, hogy a sok csalót , ezzel együtt az "általános kommunikáció zavarral "küzködőt ki lehetne rostálni, mondjuk , mint pl a krémmánián, hogy regisztráció után bizonyos ideig nem tud eladni... Amúgy, nekem is van cserebarátnőm , imádom , és van olyan is , akitől mindig szívesen vásárolok!😊
2020 11 18
Én még nem bosszankodtam miatta, de nekem is feltűnt, hogy vannak ilyenek. Én bizonyos ruhámat nem szívesen cserélem (pl. ha tényleg nagyon jó minőségű, új állapotú vagy olyan érétkű, hog azt inkább pénzben látnám viszont), de ezeket igyekszem is jelölni a hirdetésbe, illetve a bemutatkozásban is felhívom rá a figyelmet. Ennek ellenére olyan is van, aki (bár ott szerepel a termékleírásban, hogy "NEM CSERÉS") ír csere kérést. Talán mások is így gondolkoznak mint én, de egyszerűbb annyit kiírni, hogy nem cserélek. Vagy csak szeretnék meghagyni maguknak azt a kiváltságot, hogy cserét kezdeményezzenek. Gondolom ők alapból inkább eladni szeretnének, de néha ha megtetszik nekik valami, akkor szívesen cserélnek is. De ha ez így van, ezt is ki lehet írni a bemutatkozásba. :D
2020 11 18
> lacrymosa: > Megint csak egy kis dühöngő írás, mert sajnos úgysem az fogja olvasni, akinek kellene! Miért van az, hogy olyanok is rám írnak cserére, akiknek ott virít kiemelve az oldalán, hogy nem cserél!? Ha én írnék rá, akkor lerázna, de ha ő rám ír, akkor meg teljesen oké a csere? Nem visszatetsző dolog ez számotokra? Nektek is szoktak ilyen emberkék írni? Ha én nem lennék cserés, eszembe se jutna másokra csere szándékkal írni, mert alapból nem cserélek. Vagy akkor írják le a bemutatkozásban, hogy csere csak akkor, ha ő keres meg, ha neki írnak, akkor meg nincs csere! Ki érti ezt? ,:) Szerintem ez amiatt (is) lehet,hogy tele van az oldal olyanokkal ,akik csereüzikkel bombáznak mindenkit,persze kb vállalhatatlan cuccokkal. Régebben sokat cseréltem,de egyrészt full fullon vagyok,és folyamatosan vásárolok,másrészt egy idő után eltűntek a normális cuccokat (is) cserélni akarók,10000 éves gyakorlatilag rongyokkal akartak volna velem cserélgetni,ehhez meg kinek van kedve. Ezeket elkerülendő jó lehet,ha kiírja ,hogy nem cserél. Nálam most az van kiírva ,hogy "nem igazán érdekel csere", és be is vált,kb nem írnak már. Jó,azt mondjuk hozzáteszem,én nem írok senkinek csere miatt.
2020 11 27