Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Törlődik a hirdetésem

Miért törlődik két hirdetésem is? Feltöltöm és kb 1óra múlva nem látható!
2021 01 21
Katalógusképet, több terméket szeretik törölgetni, bár nagyon sokaknak katalógus fotó van, mégsem, szóval most te voltál "szem előtt". Vagy elektronikai kütyüt, könyvet, vasalódeszkát...stb-t is fogják és törlik, mert ez elsősorban egy ruha-kozmetikum hirdető oldal.
2021 01 21
Cipőket töröltek! Vegyesen tettem fel saját és katalógusképet! Megpróbálom csak saját fotókkal! Köszönöm!
2021 01 21
Ez a tipikus téged fogtak ki, te voltál szem előtt... A kezdetekben én is sokat mérgelődtem ezen, hogy miért kellett amikor rendben volt a hirdetés és mind emellett a valóban szabály szegő hirdetések sora jön velem szemben. De már elengedtem ezt :") Nincs mögötte semmi rendszer, téged láttot meg épp az admin és ennyi.
2021 01 21
Most úgy tűnik maradnak!Csak saját fotót tettem! Már kétszer töröltek kettő hirdetést ma!Remélem nem törlik,mert unom!
2021 01 21
Több hirdetésem is eltűnt. Csak saját fotók voltak, de volt egy pár fotó ami eltünt, de a leírás a ruháról ott volt.....tud valaki segíteni?
2021 01 22
Amit régen tettem fel azok közül nekem is eltünt egy pár!
2021 01 22
Annyit tudok javasolni, hogy jellemzően a délelőtt 11 és délután 1 közötti periódusban szokták törölgetni a friss katalógusképes hirdetéseket azt figyeltem meg,úgyhogy ha előtte vagy utána töltitek fel akkor jó eséllyel megússzátok :D.
2021 01 22
Sziasztok! Minden héten van egy ilyen kérdés😅 Szóval leírom nektek, hogy mit szoktak törölni, de egyébként ha kicsit utánanéztek, akkor megtaláljátok a GYIKban is, de írhattok is az infóba nekik... mindig kedvesen válaszolnak amúgy😊 Szóval amik nem megengedettek: csomagban árulás, indokolatlan címkézés.. , katalógus fotó, hamis, replika cuccok, nem gardróbcserére való cuccok (pl.: ágy, szekrény🤣), több méretben és színben árusítás, illegális dolgok.., ha "loptad" a képet mástól, rossz kategóriába raktad be a dolgot (pulóvert például táskák közé), első fotód homályos vagy nem 1 dolog van rajta, koszos vagy hibás a ruhád.. Most hirtelen ennyi jutott eszembe, szerintem azért elég nyílvánvaló, hogy mi nem megengedett. Ídőt spóroltok meg magatoknak, ha ezeket betartjátok, nem kell csodálkozni, ha telerakjátok minden márkával a hirdetéseteket aztán törlik! De ez az én véleményem, mindig vannak akiknek semmi nem elég jó😊 Remélem tudtam segíteni azoknak akiknek nem tiszta, hogy mi lesz törölve.😊
2021 01 28
Nekem is eltűnt a héten két hirdetésem. Ok, ELADOTT dolgok voltak.. Azért nem töröltem őket le, mert olvastam a múltkor, a heti top eladók közé úgy lehet bekerülni, ha sok pozitív értékelésed van, és több eladott státuszú hirdetésed. Nem évekkel ezelőtt adtam el őket, hanem egy hónapon belül. Ezek szerint már a top sellerek közé kerülést sem hagyják az adminok? Inkább az eurós csalót kellene innen likvidálni.. ❓ Van ötletetek, hogy miért törölték ❓ (Mielőtt... nem, még csak utolsó képen sem szerepelt katalógusfotó a törölt hirdetésekben).
2021 05 08