Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Mely futárszolgálatokat veszitek igénybe?

Kedves Felhasználók, Érdeklődnénk, hogy mely futárszolgálatokat veszitek igénybe leggyakrabban csomagküldéskor? Mik a tapasztalataitok ezekről a futárszolgálatokról és mennyire vagytok elégedettek velük? Hogyan működik a csomagküldés? Mennyire vagytok elégedettek a szolgáltatással, amikor csomagot vesztek át? Köszönjük a választ! Gardróbcsere Csapata
2021 04 08
Sziasztok! Én csak a Foxpostot használom! Ez a legolcsóbb, leggyorsabb és legmegbízhatóbb. Átvételkor sincs semmi gondom velük. :")
2021 04 08
Régebben posta, az utóbbi időben lehetőség szerint Foxpost, automatából automatába. Maximálisan elégedett vagyok velük, egyszerű a csomagok küldése és fogadása, és az ügyfélszolgálatuk is szuper. A múltkor egy cserénél a Foxpost hibájából elkeveredett a csomag, amit küldtem. Felhívtam őket, két ügyintézővel is beszéltem, mindkettő példás gyorsasággal, segítőkészséggel kezelte a problémát, a munkaidejük vége előtt 10 perccel még felvették a kapcsolatot a címzettel is, hogy rendeződhessen a dolog. Végül meglett a csomag, kis késéssel a címzett kezében volt, nálam pedig szereztek egy nagy pirospontot az ügyfélkezelésükkel. :")
2021 04 08
Sziasztok! Postán maradó ajánlottat (500g-ig)legtöbbször.915.- Vaterafutár(ha 500g-nál több)Postán maradóra.1405.- Foxpostot és Mpl automatákat is,szuper jó csomagküldés. Mostanában a Posta is 1nap alatt teljesít.(: Mindig megírok minden aktuális költséget a vevőnek és választhat.
2021 04 08
Sziasztok! Én is postán maradó ajánlottat használom a legtöbbet. Utána néha a glst és a foxot még. Mpl automatát ritkán mert általában csak a gond van vele. Legjobb a személyes átadás😊
2021 04 08
En a foxpostot szeretem a legjobban, elsosorban mert a legrugalmasabb opcio az osszes kozul. A posta szolgaltatasaval sincs bajom, de szamomra a feladas nagyon idoigenyes.
2021 04 08
Sziasztok! Én a Foxpostot szeretem a legjobban, azért mert kényelmes vásárlóként és átvevőként is, hiszen könnyű a feladás, nem kell sorba állni. Az átvételre pedig van 3 nap. Mindemellett nyomon követhető a csomag, a házhoz küldés is automatás feladással oldható meg, és a jelenlegi helyzetben az sem hátrány ha nem kell plusz emberrel kontaktban lenni. Árban / szolgáltatásban nekem ők a legjobbak.
2021 04 09
Sziasztok! Én is leggyakrabban foxpostot használok csomagküldésre, illetve a kisebb településeken ahol nem oldható meg ott az ajánlott postán maradó szokott működni. Elég rossz tapasztalataim vannak a postával, a feladásnál / átvételnél pedig lényegesen gyorsabb, rugalmasabb a foxpost automata.
2021 04 09
Én is csatlakoznék a foxpost használókhoz. Gyors, egyszerű, kényelmes feladás. Régebben postáztam, szerintem borzalom. :( Persze ha nem megoldható a fox, akkor sima posta marad.
2021 04 09
GLS Sok esetben kedvezőbb a postanál mivel nem súly hanem méretkategóriás. Raadásul házhoz megy és gyorsak is. Sajnos automaták sok városban nincsenek. Gls pont viszont van. Ha ez nem opció akkor postán maradó csomag/levél és az mpl automata
2021 04 13
Foxpost automata Foxpost házhoz Minden téren nekem a legkényelmesebb .
2021 04 13
Sziasztok! Magyar posta, postán maradó ajánlott 1000 Ft, postán maradó csomag 1550Ft, MPL futárszolgálat, címre csomag 1750Ft :)
2021 04 16
A foxpost vált be a leginkább.
2021 04 23
Leginkább Foxpost, kivételes esetekben MPL (de nem szeretem, nyűgös).
2021 04 23
Kisebb csomagok esetén (500 g alatt) postán maradó ajánlott levélként küldöm a terméket, nagyobb csomagoknál pedig GLS-el. Szívem szerint csak velük küldeném, mert sokkal nyomonkövethetőbb és átláthatóbb, mint a posta. Nem súly, hanem csomag körméret szerint vannak megadva az áraik, illetve szinte kivétel nélkül 1 munkanap alatt kézhez kapja a címzett a feladott küldeményt.
2021 04 27
1 2