Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

gardrobom alkalmazás

Valaki használja a Gardrobom alkalmazást? hogy jött be?
2022 07 18
Én próbáltam, de nem nyűgözött le. Az eladásig nem jutottam el, a böngészés része viszont elég jónak tűnt.
2022 07 19
én használom mióta kijött, mostanában sikerült csak eladnom pár dolgot. Pro, hogy olcsóbb vele a postázás, viszont con, hogy nem jelzi rendesen, ha üzenetet kapsz, én 15+ üzenetről maradtam le emiatt :/ de a keresés része sokkal jobb, mint itt.
2022 07 20
Én is használom. Bár ott jutalékos ha eladsz vmit.
2022 07 28
Nekem bosszantó hogy állandóan meg kell újítani a hirdetéseket (lejárnak) és elég sok cuccom van..
2022 07 29
Nekem nem tetszik! Egy eladásom nem volt még ott! 2 hét alatt egy üzenetem nem jött se semmi! Töröltem is magam meg az appot is!
2022 07 30
Miután regisztráltam oda, kaptam egy figyelmeztetést a levelezőrendszeremtől, hogy feltörték az e-mail címemet és változtassak jelszót!
2022 08 10
> Goldenme: > Miután regisztráltam oda, kaptam egy figyelmeztetést a levelezőrendszeremtől, hogy feltörték az e-mail címemet és változtassak jelszót! Én is mindenkit óva intenék ettől az apptól. Nekem szerencsére nem törték fel az emailem, de regisztráció után nem sokkal elkezdtem napi szinten adathalász emaileket kapni amiben a teljes nevem és a lakcímem is szerepel, illetve a céges számomon is elkezdtek zaklatni. Én hülye azt adtam meg, azt hittem egy iOS app megbízható ilyen szempontból... Választási kampány idején napi legalább 5 hívást kaptam egy bizonyos párt aktivistáitól, hiába tiltottam le a számot, fél óra múlva hívtak másikról. Soha semmilyen pártnak vagy szervezetnek nem írtam alá, főleg nem céges telefonszámmal. Több mint valószínű hogy eladják az adatokat, vagy ha nem is akkor egy durvább data breach történt náluk amiről nem tájékoztatták a felhasználóikat mert a pontos lakcímemet még soha nem láttam viszont spam emailekben...Azóta egyébként az app store is előre mutatja hogy rengeteg (egyébként a használathoz tök felesleges) adatot begyűjt rólad.
2022 08 27
Úristen!! Ez nagyon durva 😮😮😮😮
2022 09 01