Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

Szabadidő és hobbi /

Filmek, könyvek, zene /

E-book olvasó

Sziasztok! Elgondolkodtam, hogy talán jó lenne befektetni egybe, de: Nem túl drága az e-könyv? Nem fárasztja aszemet? Az olvasás élménye megmarad?
2014 08 07
Szia! Attól függ, hol veszed, nekem Amazonról van. 20-25 ezer forintért már vannak jók, ez persze lehet, hogy nem tűnik olcsónak, de mostanában egy könyv is 3-4 ezer forint, és súly szempontjából mindenképp kedvező megoldás az E-book olvasó (több száz könyvet vihetsz magaddal). Lehet rá ingyen letölthető könyveket, magazinokat tenni, és lehet venni is, vagy akár előfizetni pár újságra. Érdemes az úgynevezett Paper white verziót keresni, ez kíméli a szemet, kb. könyvhöz hasonló kinézetet jelent. Persze ebből is van már érintőképernyős, ezek drágábbak, és létezik színes kijelzős is, ami állítólag annyira nem tesz jót a szemnek, bár jobb, mintha telefonon/laptopon olvasna az ember.
2014 08 11
Én is elég szkeptikus voltam az elején, de nagyon bejött az ekönyv. Mondjuk a könyvek illata hiányzik, de a szememnek fel sem tűnik :) Ahogy barbuska írta, ha paper white verziót veszel, akkor olyan mintha lapon olvasnál. Na és persze, amellett sem menjünk el szó nélkül hogy akár 500 könyv is lehet nálad és az egsz kb. 70 gr :D
2014 08 11